Ужас в центъра на София! Мъж почина зад волана, колата му катастрофира

Инцидентът е станал на кръстовището на ул. "Фритьоф Нансен" и бул. "Патриарх Евтимий"
28 авг 2008 18:10,
54
Ужас в центъра на София! Мъж почина зад волана, колата му катастрофира
На мястото на инцидента има линейка и полиция. Снимка: БГНЕС

Мъж е починал, докато е карал колата си в центъра на София, предаде репортер на Dnes.bg.

Инцидентът е станал в четвъртък следобед на кръстовището на улица "Фритьоф Нансен" и булевард „Патриарх Евтимий“.

Останал без управление, черният Форд Фиеста предизвикал катастрофа и съборил два контейнера с боклук.

На мястото на инцидента има линейка и полиция, тялото на починалия шофьор е покрито с плат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
3
 
! Отговори
Eli преди 15 години
Хора, изобщо имате ли грам мозък в главите си?!?! Става въпрос за човешка трагедия, Бог да го прости човечецът, а вие коментирате София и провинцията!!! Ужас!!!!Абсолютно съм съгласна с изказването за "Масово опростачване на нацията!!"Моят съвет към простаците, които са коментирали - Скрийте се и се потърсете!!!
52
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
не си прав, не са само 50 човека, които си плещят тук, вчера ми нарязаха гума в един заден двор, паркирах там, защото човекът на когото трябваше да помогна живее в същата сграда, и направиха това само защото регистрацията ми е пловдивска, обиколил съм много страни, но тази простащина я има само в София, в допълнение към столичани - посещавам този град само по изключение 2 пъти годишно и то само до летището, вчера просто приятел потърси помощ, но пък съгражданите му показаха класно възпитание, гражданско, защото аз гума ще си купя, но те мозък - не
51
1
 
3
 
! Отговори
niakoi преди 15 години
Човечеца сигурно е направил инфаркт, причини има хиляди когато живееш тук, а вие се карате кои е по-голям селянин. Жалка история...
50
1
 
3
 
! Отговори
... преди 15 години
Sigurno sme edinstvenata darjava v koqto ima takava nenavist mejdu horata ot edin i sushti etnos i prichinata za koqto e mestojiveeneto mu. Ima edna stara prikazka - Da si selqnin ne znachi che si roden na selo. Tove e diagnoza.
49
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Еми стойте си кой ви пречи?!:)Ама кому са нужни тия злобни изказвания и защо трябва да ни даваш наклон на живота и съвети как да си го живеем?!
48
1
 
3
 
! Отговори
Darky преди 15 години
Стойте си в миризливия град, затворници на собствената ви мръсотия, презастрояване и ненормално движение, пък ние ще си седим в нашите "села" и ще се радваме на зеленината и морето :)
47
1
 
3
 
! Отговори
palcho преди 15 години
ISKRENO SE NADQVAM 4E KOMENTARITE TUK SE PISHAT OT 50-TINA 4OVEKA NAI-MNOGO I TOVA NE E PREDSTAVITELNA IZVADKA, ZA6TOTO V PROTIVEN SLU4AI IZVODA E TUJEN. KOLKOTO I DA REVEM SI ZASLUJAVAME I I PRAVITELSTVOTO I KMETTOVETE I BOKLUCITE I KATASTROFITE I VSI4KI LA.NA KOITO SE IZSIPVAT EJEDNEVNO POD FORMATA NA ***. IMA VARIANT I DA NE 4ETA KAKVO SE PISHE TUK, NO TOVA NE ME SPASAVQ KATO IZLQZA NA ULICITA.
46
1
 
3
 
! Отговори
leticij преди 15 години
tova go njma nikyde po sveta!Kakvi xora ste be,v Italij e pylno s chujdenci ot vsi4ki kontinenti-no njma da vidih edin italianec loito da se dyrji lo6o s njkoi primerno hernokotolerantnost!!!!A tuk samo sa stolihani i provincij se govori pylna prostotij!!!! a i komentara trjbahe da e za nechtastnij sluhai.. no kakto vinagi se obrychta v druga posoka!
45
1
 
3
 
! Отговори
еее преди 15 години
Има 2 случая в които не трябва да мислиш на глас-когато не можеш да го правиш и когато не можеш да си го позволиш!!! Ти си описание и на двата случая, така че МОЛЯ не ми прави анализи, защото не го умееш. Ако някой дойде в твоето село и ти се прави на интересен, ще му спукаш главата от бой, но ти тук се правиш на отворен!?!?!? Р.Р. Примера не беше за да го приемеш буквално, а принципно, но ти нали си много начетен, чудно ми е как не го разбра??????
44
1
 
3
 
! Отговори
софиянец преди 15 години
Момчета и момичета от всички краища на България,моля ви само не забравяйте, че НАШИЯТ ГРАД Е ВАША СТОЛИЦА!
43
1
 
3
 
! Отговори
pp преди 15 години
абе хора цялата ни страна е пълна селяния, има ли смисъл да се карате, тотален крах на ценности, възпитание и образование.
42
1
 
3
 
! Отговори
svetlana преди 15 години
шопи,спрете да се мислите за нещо повече от другите.ако искате да сте на по/добра позиция в офиса от провинциалистите/ами бачкайте пове4е и докажете че сте по/добри от тях,а не да лежите на старата слава на столичанин.вече няма село/град,Всичко е до МОЖЕНЕ.можеш да работиш по/добре от другите и успяваш,а не да РЕВЕШ МАМО,ПЪК ТАЗИ ОТ СЕЛО ИЛИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА МИ ВЗЕ РАБОТАТА!НЯМА ВЕЧЕ СЕЛО ГРАД ИМА МОЖЕШ И НЕМОЖЕШ.това 4е шопи се оплаквате от прованса означава ЧЕ ПРОВАНСА СА ПО/ДОБРИ ВЕЧЕ ОТ ВАС.ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!!!!!!1
41
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Вие всички сте болни...Тази държава се самоизяжда...
40
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Добре, какво значи провинция? Или като сме от провинцията ядем доматите с коловете?Човека е умрял на всеки може да му се случи. Рест ин пийс
39
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Хитрец си ти приятелю. Кой работи за 250 лева при положение че минималната заплата е 220 лева?А селянина на високия пост как са го взели на работа? Да не би да е дал 2 телета да го назначат? Явно е показал някакви качества, образование и т.н.т. Или теб те е яд че с твоето посредствено образование не можеш на малкия пръст на крака да стъпиш на така наречения селянин? Завиждаш ли, че някой от не толкова елитно потекло е постигнал повече в живота? Какво ти остава на теб? Да седиш и да си миришеш в панелката в крайният квартал.
38
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
какъв ви е проблема бе хора, що като сте от провинцията вечно се заяждате със столичани че били селяни.. Ми селяни са щото от години софия се пълни със хора от провинцията дето са решили че тука ще си живеят по-добре отколкото в селото, в което няма нищо лошо с изключение че си носят селския манталитет и простотията заедно с тях.. На който не му харесват софия и софиянците да ходи да пасе овце на село
37
1
 
3
 
! Отговори
smoke_chiba_chiba преди 15 години
Не мога да си обясня как нормален човек може, пак и какъв смисъл има, да обърне спора от едно нещастие, в това кой откъде е. Софиянци, селяни, провинциалисти????
36
1
 
3
 
! Отговори
eee преди 15 години
Селяните вдигат стандарта на столичани????? Ти чуваш ли се какво говориш бе, точно обратното е !!! ПРИМЕР: Идва девойката от Гълъбник в София и отива да работи като секретарка за 250 лв., защото местната девойка не си оценява труда на толкова пари и така хем няма работа за нас, хем и самочувствието на селянката се вдига. Това е най-простият пример!!! Няма да говоря за ВИСОКИТЕ ПОСТОВЕ, защото там селяните си помислят, че са хванали Бога за рога, като получат една служебна колица, служебен телефон и заплата, която им позволява 2 пъти седмично да обикалят СТОЛИЧНИТЕ заведения!!!!Не говори глупости - СМЕШЕН СИ!!!!
35
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Скъпи Столичани,Без да искам да се впускам в дребно заяждане, но добре че са така наречените от вас "селяни", "селендури", "провинциалисти" да ви вдигат стандарта на живот в столицата.Освен това тук става въпрос за човешка трагедия, която вие с извратеното си съзнание обърнахте пак в столично-провинциално война.
34
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Софианци, нямате избор, жителство няма да видите скоро, така че ще се наложи да се примирявате с положението.