Ужас в центъра на София! Мъж почина зад волана, колата му катастрофира

Инцидентът е станал на кръстовището на ул. "Фритьоф Нансен" и бул. "Патриарх Евтимий"
28 авг 2008 18:10,
54
Ужас в центъра на София! Мъж почина зад волана, колата му катастрофира
На мястото на инцидента има линейка и полиция. Снимка: БГНЕС

Мъж е починал, докато е карал колата си в центъра на София, предаде репортер на Dnes.bg.

Инцидентът е станал в четвъртък следобед на кръстовището на улица "Фритьоф Нансен" и булевард „Патриарх Евтимий“.

Останал без управление, черният Форд Фиеста предизвикал катастрофа и съборил два контейнера с боклук.

На мястото на инцидента има линейка и полиция, тялото на починалия шофьор е покрито с плат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
3
 
! Отговори
Писна ми от комплекс преди 15 години
Писна ми от комплексари. Стойте си на село, спрете си при овцете и марш от София! Но не - натискат се на всяка цена да си довлекат миризливия в София после мрънкат - София това, София онова. Ами махайте се и София няма да е това и онова.
32
1
 
3
 
! Отговори
eee преди 15 години
Браво 31!! :-)))))
31
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
От такива селянки като теб София е на този хал. Всичките тичат и се борят за столицата, а после недоволони. Вече вие селяните започнахте да си пречите един на друг. Нали сте със самочувствие което никога не се покрива и най обичате сами да си се хвалите, но вече станахте мноооого такива и сега само плювате. Нека въведат жителството и всеки да си ходи в коптора от който е и тогава да видим как ще изглеждат софиянци. А ти, първо виж какво означава аристокрация и тогава се изказвай. В днешни дни за елит на страната се водят депутати и чалгаджийки /всички от провинции и всички в София с цялата рода/, а аристокрация няма.
30
1
 
3
 
! Отговори
grr преди 15 години
абе и ралица си е доста права, ама каква аристокрация в бг бе момиче, май и ти трябва да почетеш малко-бг аристокрацията е избита от османците още при падането на Търново.
29
1
 
3
 
! Отговори
еее преди 15 години
Ралица, Ралица......супер тъпо парче си и 100% си от село, както казваха в едно предаване "*** селска бучка"!!!! Следващият път не се включвай по темите за СТОЛИЦАТА, а за гроздобера във Виноградец.
28
1
 
3
 
! Отговори
Веско преди 15 години
"От софиянци по-големи *** НЯМА"големи комплекси се избиват..
27
1
 
3
 
! Отговори
Антоан Петров преди 15 години
... И какво като старите столици са имали аристокрация ? Това значи ли ,че всички ,които живеят там са аристократи? Не ме убеждавай, че имаш "синя " кръв! Самото ти включване по темата доказва ,че нямаш. Оооо , можеби се засегна ,че не говоря на Вие . Като усещам оношението ти към нас простосмъртните родени в София , не мисля , че дори от уважение трпбва да говоря на Вие. А сега по темата, лека му пръст на човека ! Никой не знае какъв ще бъде краят му.
26
1
 
3
 
! Отговори
Koko преди 15 години
според новата информация и преправената статия - некадърните драскачи не са разбрали и ме карат да се нервирам? нали пешеходец е бил прегазен? кеша и скрийншотовете "рулц"...бе вас съдили ли са ви ? (риторичен)
25
1
 
3
 
! Отговори
Ралица преди 15 години
Какво ми се изхвърлят разни недорасляци в интелектуално и социално отношение.От софиянци по-големи *** НЯМА.София си е едно село от край време-почетете история бе невежи шопи такива.Истинските аристократи са във старите български столици,а да попитам големите "столичани" от Софето знаят ли какво означава прованс,а какво е селянин и какво ***?!!!
24
1
 
3
 
! Отговори
Михаил преди 15 години
Селяните отиват в София, и вместо да научат малко култура - упорито и методично превръщат града в село. Защото така са свикнали. Да живеят в кал и мизерия наравно с прасетата на село.Казват, че Христофор Колумб открил Америка. Пък то се оказва, че индианците вече били там. Но ги нарекли "диваци", щото не искали да се махнат. ... Та така и нашия спор. Има ли все още кореняци Софиянци, или последното останало поколение са вече софийски "янки"?
23
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Навярно .Това е възможно да се случи на всякаде по света.И се е случвало.
22
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Иначе много ми харесва как каквото и да пишеш, каквато и да е статията в 90% от коментарите влиза дискусията "Софиянците столичани ли са или селяни" и "Кои са по-големи селяни - софиянците или селяните". Само така! Много ме радвате! Продължавайте и за напред!На мен малко ми прилича на "Яйцето или кокошката" ... Хахаха !Селяните стават граждани, а гражданите стават "селяни" - е това е истината !
21
1
 
3
 
! Отговори
Нончо преди 15 години
Сега се прибрах оттам от работа и се чудех какво е станало та така е загубил контрол... R.I.P.
20
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
поне трима човека обясниха ситуацията с подмяната, кьорав ли си?
19
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
айде, 11 поне не е разбрал за смяната на статията, ами ти? изказваш се след него, би трябвало да си видяла.
18
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
тъпия народ!Почват да кълнат и плюят без да са чели статията.Кой може да гарантира ,че няма да те лепне инфаркт или инсулт докато шофираш?Ама така е - дай първо да плюем пък какво е станало няма значение!
17
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Промени ли са новината - преди пишеше, че е блъснат и убит човек от въпросната кола, а не че човечецът е починал докато е шофирал. Лека му пръст.
16
1
 
3
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
допреди минути пишеше "ужас в центъра на софия, кола ПРЕГАЗИ ПЕШЕХОДЕЦ".
15
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
insult ili infart. Taka stava obiknoveno, kato ne se obrashta vnimanie na zdraveto i ne se proveriava periodichno kravnoto naliagane.Kasmet, che niama postradali na pata Bog da go prosti choveka.
14
1
 
3
 
! Отговори
babababab преди 15 години
syglasna sym s nomer 11..4etete i togava pluite...gorkiq 4ovek