Цеци и Боби на спявка за краденото "Ауди"

Двамата разпитвани за канала за крадени коли, минавали през "Кулата", обмитявани на "Калотина"
11 сеп 2008 08:02,
97
Цеци и Боби на спявка за краденото "Ауди"
Снимка: Булфото

Цеци Красимирова, една от най-близките приятелки на убития в Холандия - Косьо Самоковеца, е разпитвана в благоевградския съд по разследването на канала за крадени коли от Западна Европа.

Манекенката дала показания пред съдия и следовател в понеделник, 8 септември.

Красимирова била питана за произхода на автомобила на президента на Български футболен съюз Борислав Михайлов, който също бе призован като страна по разследването.

Председателят на БФС отказа да съобщи дали се явява като свидетел или в качеството си на обвиняем.

Михайлов заявил обаче, че колата му е купена от известна в столицата автокъща и отрекъл да е крадена.

До момента са образувани общо 10 досъдебни производства, по-голяма част от които са срещу неизвестен извършител.

През декември 2007 год. антимафиотите конфискуваха близо 20 луксозни лимузини, внесени у нас в периода 2000-2002 година през ГКПП - Кулата и обмитени на по-късен етап в митница Калотина.

10 от скъпоструващите коли са карани от известни представители на спортните среди и шоу-бизнеса, сочи справка на МВР.

Една от конфискуваните лимузини е шофирана от президента на Футболен клуб "Славия", Венцислав Стефанов

В края на миналата година, на пресконференция в благоевградската полиция бе обявено, че "Ауди"-то, модел "А8" е конфискувано от известната манекенка Цеци Красимирова.

Ден след това Красимирова заяви, че въпросната луксозна кола е карана от Борислав Михайлов.

В отговор на нападките й Михайлов заяви, че автомобилът е купен от Румениге, който е вицепрезидент на "Байерн" Мюнхен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
2
 
! Отговори
четяща глупости преди 15 години
Този заг.уб.еняк sese / пост 61 / се еб.ав.а с вас, а вие му обръщате внимание. Не виждате ли, че е някой пуп.ертет, който се чуди какво тъпо нещо да напише и как да е интересен, а вие като разпасани пишете ли, пишете. Я го оставете, така му правите по - голям кеф като коментирате глупостите му и се прави на важен, а че е за хапчета, това е факт.
75
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Брей, тая брантия като я погледнах и се сетих за един стар виц. Хванал един рибар златната жаба и тя му се примолила: - Пусни ме моля те, добри човече и ще изпълня едно твое желание. Човекът бил голям филантроп и алтруист и решил да си избере желание с което да помогне на много хора, а не да го използва лично за себе си. Та казал той на жабата: Ами искам да спре войната в Сърбия (вица е от онова време, когато Щатите нападнаха Сърбите), не искам да умират повече хора в тая война, а и са наши братя все пак. А жабата му казала: -Еееее, човеко, аз нямам чак такива огромни сили, че да мога да спра цяла война. Дай някакво по-земно желание. Мислил, мислил, човека и най-накрая измислил. Извадил една снимка от портфейла си и я показал на жабата: -Абе жената малко грозничка, ако можеш да я направиш по-хубава, става ли?. Жабата погледнала снимката, почесала се по главата и рекла: -Я ми покажи картата на Сърбия...:))))
74
0
 
2
 
! Отговори
sese преди 15 години
на мен жена не ми трябва,докато ги има тези деца!
73
0
 
2
 
! Отговори
sese преди 15 години
аз не ги търся те ме търсят и искаъ да си говорят с мен споделят ми проблемите си за които между другото родителите им и хал хабер си нямат иначе правя всичко което правят хората на моята възраст а и нямам никакво сексуално влечение към тях както вече казах
72
0
 
2
 
! Отговори
V преди 15 години
хахах много забавно днес тука....паднах под бюрото от смях
71
0
 
2
 
! Отговори
Dido преди 15 години
Ей,извратеняк,какво толкова си говориш с 13 годишните,нормален човик не би го направил,ти нямаш ли си занимания като за твоята възраст,с жени не излизаш ли-ама щом търсиш 13 год.значи си някъв комплексар дето жена не е пипал и виждал,*** такъв.
70
0
 
2
 
! Отговори
яна преди 15 години
ти наистина си много извретен е ти на тея деца дет се вика си им баща как може такожа безобразие не можел да общува ооо боже мой ми земи се грамни тогава
69
0
 
2
 
! Отговори
sese преди 15 години
освен това педофилите правят секс с малки момчета и момичета а аз само си говоря с тях а и те не са малолетни освен това родителите не им обръщат никакво внимание и имат нужда си споделят с някого
68
0
 
2
 
! Отговори
sese преди 15 години
Ти къф си бе мърляч?Ти като си некъф импотентен ходи си лъскай бастуня у банята и не ме занимавай!
67
0
 
2
 
! Отговори
Dido преди 15 години
Ей,извратеняк,какви братя сме ти бе педофил нещастен,ти си за психиатрия, мръсен ,тук взел да се изповядва,да ти изсъхне оная работа дано!
66
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
abe toq golqmata peruka e tolkova nagyl 4e nqma na kade...nestiga 4e provali cska 4e i na mutra vze da se prai...vyn perukata ot bfs
65
0
 
2
 
! Отговори
бате Цецко преди 15 години
Айде да те видя ,какво толкова ти харесват тея деца бе !аз съм на 15 и съм от София!дай си скайпа или тела да те видя,колко си отворен!
64
0
 
2
 
! Отговори
sese преди 15 години
не бе аз само си говоря с тях нищо не правя те са физически недоразвити и за нещо повече и дума не може да става но понеже съм на техния акъл и ни е добре, а ти на колко години си искаш ли да си пишем и с теб
63
0
 
2
 
! Отговори
бате Цецко преди 15 години
Абе ей,какви са тея истории с деца бе? Ти луд ли си,ненормален ли си,какво си? Аман от педофили в България.Какъв си извратен педофил нещастен!!Ама ти чукаш ли ги или само си говориш с тех а!? Емоционален недорасляк такъв!Що си говориш с 13 годишни!!! Ако те набарам ще те обеся на топките ти!
62
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Малко по-малко ще им дадат да разберат къде им е мястото и на такива.Цецо,защо не можа да заминеш за Щатите,***?Виза ли не ти дадоха...защо така?
61
0
 
2
 
! Отговори
sese преди 15 години
Здравейте братя,Реших да споделя едни свои преживявания,които съпътстват живота ми отдавна.Аз съм мъж на 31 години и много обичам да си контактувам с 13-15 годишни деца.Защо с тях ще попитате?Защото останалите над тази възраст са ми прекалено големи и твърде развити и не се чувствам удобно в тяхната компания.Всеки над 15 ми е прекалено голям за общуване,докато с децата винаги намирам ,какво да си кажа.Те много ми се радват и постоянно напират да си общуваме,защото за тях е много весело някой почти 35 годишен да им обръща внимание.А аз им обръщам внимание почти през целия ден.Ако не се виждам с тях си пиша от офиса през деня.Много е весело и мисля ,че това може да продължи още дълго.Децата даже се карат помежду си,кое повече си пише с мен и се сърдят,ако на някое обърна повече внимание.На мен вече ми и много трудно да им обръщам еднакво внимание,но няма как!Трябва да има за всички.Те са добри,понякога много наивни,а понякога откровено глупави и лицемерни.Но това не ми пречи!Важното е че ни е хубаво заедно,пък и родителите им явно не са против или поне засега от 5 години нито един родител не се е обадил.Та това е!
60
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Има големи силикони, обвити в кожа. Не цици. Ама що ти е кеф да мачкаш силиконови подложки, твоя си работа. И да и предадеш на траверса какво сме писали за нея. И гледай филма "Пиратите от силиконовата долина" ...Му-ха-ха-ха-ха...
59
0
 
2
 
! Отговори
dani преди 15 години
jena sam ,uj sme zavijdali,no ne moga da kaja,4e edna jena e grozna,pri polojenie,4e ne e.gotina madama e,kolkoto i da vi se iska da e obratnoto
58
0
 
2
 
! Отговори
..... преди 15 години
aide priqtno bluskane,az 6te hoda da poeba malko travestiti,ama q gledai,to te sa si s i si imat dosta golemi cici,ei dano samo takiva djaskam,hahahahahhahahaa.4ao kreten4eta :)
57
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Щом на тая не можеш да кажеш, че е грозна, представям си какъв богат избор имаш сред жените. Току що им направи най-големият комплимент, защото е явно, че за теб грозна жена няма. А лично моята жена е като манекенка до този вълк.