Ротвайлер наръфа деветгодишно и майка му

Грозната сцена се разиграла във Велико Търново; майката и момченцето са в болница
13 окт 2008 13:04,
200
Ротвайлер наръфа деветгодишно и майка му
Снимка: Булфото

Деветгодишно момче и майка му са наръфани снощи от куче във Велико Търново.

Малкият Петър Йорданов се разхождал по екопътеката в квартал "Картала", когато бил нападнат от пуснат без намордник ротвайлер. 

Кучето съборило детето и го нахапало в областта на двете предмишници.

При опита да защити сина си е нахапана и майката Даниела.

По предварителна информация собственик на кучето е бивш банкер от града, който успял да го откъсне от жената и детето.

Раните на детето са обработени във великотърновската болница, но според лекарите ще се наложат пластични операции за присаждане на тъкани и кожа.

Лечението на деветгодишното момче ще продължи най-малко месец и половина.

Полицията е съставила акт на собственика на ротвайлера за нарушаване на изискванията за разхождане на куче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
0
 
! Отговори
Тони преди 15 години
Ехееееее,разкрихтеееееее.Ти си Евг. Минч.
122
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ама тоя Guest е top of the top на .
121
0
 
0
 
! Отговори
Знайко преди 15 години
В този случай с това дете и майка му има много неизвестни. Първо, защо все пак кучето е нападнало детето? По принцип кучетата не нападат. Второ, Ако еди-какво си защо туй-онуй и т.н. Няма информация за повече въпроси. Нито се знае как собственика е възпитал кучето си, нито се знае дали какво точно е станало.
120
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
70. - 15:03 -От: f"Нито стопанина, нито кучето са виновни. Според мен момчето е дразнило кучето, без да има защо няма да ги нападне."Апотеоз на човешката простотия!Сега най-важното е майката на момчето да плати голяма сума за възстановяването на кучето от стреса!
119
0
 
0
 
! Отговори
Знайко преди 15 години
И при този случай непрекъснато се пише по принцип, независимо от конкретната случка. Едните ги е страх от кучетата и лаят по тях и по собствениците им, особено по тези с по-едри кучета, а всъщност дребните кучета са по-опасни и по-злобни в повечето случаи, но това е друга тема. Другите не издържаха на този лай и се опитаха да обяснят на първите къде грешат, нещо абсолютно безмислено - когато човек го е страх, нищо не схваща.Примерно Все пак лая на едно куче е къде-къде по-малко дразнещ от ежедневния грохот на ударните бормашини в блока ми, нали така?
118
0
 
0
 
! Отговори
Лора преди 15 години
Последния пост беше до кучемраз, Gust и разни подобни на тях хора!
117
0
 
0
 
! Отговори
Знайко преди 15 години
Едно дворно куче наистина доста смърди, но има "умни" стопани, които го пускат на улицата да си свърши това-онова, най-добре по съседските дворове. Кучето живеещо в апартамент е задължително чисто, но как да го знаят извратеняците?
116
0
 
0
 
! Отговори
Лора преди 15 години
И аз не съм длъжна да се разминавам във входа с децата на съседите си, които не стига че си правят купони, не можеш да спиш, после входа ти е оповръщан, ами и ти драскат по пощенската кутия, ама какво да правиш, като имаш саъседи си длъжен да се съобразяващ, ако не искаш да се съобразяваш *** да живееш в гората!
115
0
 
0
 
! Отговори
Знайко преди 15 години
Засега първенството по извратеност се държи от оня индивид дето се хвали, че е прегазил куче, макар че аз лично се съмнявам, че го е направил наистина. Един друг подобен индивид се хвалеше как растрелва наред хората, които посягат по някакъв начин на кучета.
114
0
 
0
 
! Отговори
G.O. преди 15 години
Guest,накара ме да сe усмихна. Освен, че злобен човве, ти си и невеж. Общуването с животни прави хората по -добри (особено децата), но ти няма как да го знаеш... Жалко е, че не познаваш щастливи семейства отглеждащи куче/коте или тн...това говори много за социялния ти кръг :)А що се отнася до дворовете...хехехех, някой не идваме от село и нямаме такива :)
113
0
 
0
 
! Отговори
Знайко преди 15 години
Кой е по-извратен?Този дето е възпитал кучето си да хапе или този дето иска да отреже топките на всички собственици на кучета?
112
0
 
0
 
! Отговори
color преди 15 години
"narufa" e dosta gruba duma
111
0
 
0
 
! Отговори
Guest преди 15 години
Oooo ти си била жена. Най вероятно си неомъжена мома. Поне же го обърнаме на чат спирам до тук. Но за мен не е нормално да се гледат животни в апартамент!!!
110
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
92 ако всички мислеха като теб щеше да е чудесно.Аз изпитвам ужас когато куче тръгне към мен,пък било то и на каишка.За уличните *** да не говорим.Трябва да се махнат по някакъв начин.А собственик който е допуснал кучето му да ухапе някой да се съди , а не да се размине само с акт.
109
0
 
0
 
! Отговори
Guest преди 15 години
"Да не забравяме, уважаеми/а, че има и домове, в които смърди и без там да се гледа животно...А според мен хората, които мразят животните са емоционални инвалиди и също не бива да изказват мнение по темата. ;р"СЛУШАЙ КАКВО ЩЕ ТИ КАЖА - Всички които познавам да гледат кучета в домовете си са или самотни жени моми неомъжени или хора които са преживели психически или душевни проблеми или родители които са угодили емоционалната радост на децата си. О извинявай познавам и нормални хора които гледат кучета, но понеже са нормални си ги гледат в ДВОРОВЕТЕ, а не в домовете и апартаментите КАТО ТЕБ. А един нормален човек не би давал определения като "емоционален инвалид" и тем подобни . Помисли си хубаво кой е емоционалния инвалид щом си стигнал до там да живееш със куче в апартамент или да се събуждаш в едно легло с песа си.
108
0
 
0
 
! Отговори
G.O. преди 15 години
*с риск да го обърнем на чат с теб тук:Аз длъжена ли съм да търпя всеки ден примерно:1. комшията ми слуша Планета ТВ до дупка от зори до мрак2. всяка сутрин в 6:00 da тряска врата на асансьора3. да търпя вонята на пържен лук от съседите4. събирам ноктите на комшията, който си ги е рязал над моята тераса5. да го гледам как тръска фасове над саксиите ми6. да будя от скандала със жена му7. и да търпя всекидневните ремонти и прахоляка в асансьора8. и много др. още
107
0
 
0
 
! Отговори
Love child преди 15 години
А нима аз съм длъжна да търпя:1. Прахосмукачка в 06:00 часа2. Пищенето на Глория по радиото, докато гореспоменатата прахосмукачка бучи3. Бученето на асансьора, защото някой от съседите, който е напълно здрав го мързи да се качи до третия етаж4. Съседи, които се карат за щяло и нещяло5. Съседка, която практикува оперно пеене, докато се къпе... има ли смисъл да продължавам!?
106
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Повече от съгласен съм със 103. Известно време се занимавах с ротвайлери. Имах ротвайлер в продължение на 6г. и си мисля, че ги познавам добре. Децата от блока постоянно играеха с нея, а тя ги търпеше без да изръмжи дори. Не е виновно кучето, а стопанина! Живях в Ню Йорк дълго време и там проблема е решен по следния начин: всяко куче има "право" на едно ухапване. Собственикът се наказва според щетата. Ако кучето е поставило нечий живот в опасност, то се умъртява, срещу стопанина се повдигат обвинения за нападение и не е изключено да бъде осъден на затвор. Ако кучето не е било държано на повод и без наморник, е твърде вероятно собственикът да бъде затворен. Ако обаче, собственикът е предприел всички мерки кучето за сигурност, се глобява. При второ ухапване, обаче, кучето се умъртвява директно. Лесно, чисто и просто. За да си знае жабата, гьола.
105
0
 
0
 
! Отговори
Guest преди 15 години
Ако ти отглеждаш кучето си в апартамент, бъди сигурна, че във вас мирише. Ти просто си свикнала с миризмата и не я усещаш. А както ти и аз бих могъл да живея в блока който ти живееш и защо аз да съм длъжен да търпя всеки ден примерно: 1. куче което лае 2. всяка сутрин в 6:00 да бучи аснсьора когато го извеждаш 3. да търпя екскрементите по стълбището и в асансьора 4. бълхите които бъкат по стълбище и асансьор 5. да ви гледам как си изхождате песовете там където играят деца и се разхождат хора, по тревните площи 6. да се притеснявам когато се разминавам с куче 7.да ви търпя миризмите 8. и много др. още
104
0
 
0
 
! Отговори
G.O. преди 15 години
Да не забравяме, уважаеми/а, че има и домове, в които смърди и без там да се гледа животно...А според мен хората, които мразят животните са емоционални инвалиди и също не бива да изказват мнение по темата. ;р