Ротвайлер наръфа деветгодишно и майка му

Грозната сцена се разиграла във Велико Търново; майката и момченцето са в болница
13 окт 2008 13:04,
200
Ротвайлер наръфа деветгодишно и майка му
Снимка: Булфото

Деветгодишно момче и майка му са наръфани снощи от куче във Велико Търново.

Малкият Петър Йорданов се разхождал по екопътеката в квартал "Картала", когато бил нападнат от пуснат без намордник ротвайлер. 

Кучето съборило детето и го нахапало в областта на двете предмишници.

При опита да защити сина си е нахапана и майката Даниела.

По предварителна информация собственик на кучето е бивш банкер от града, който успял да го откъсне от жената и детето.

Раните на детето са обработени във великотърновската болница, но според лекарите ще се наложат пластични операции за присаждане на тъкани и кожа.

Лечението на деветгодишното момче ще продължи най-малко месец и половина.

Полицията е съставила акт на собственика на ротвайлера за нарушаване на изискванията за разхождане на куче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
Dog преди 15 години
Според световната статистика домашното животно убило най-много хора е кравата.Трябва да се забранят и кравите и воловете и всичките близко и далекородствени същества, включително и двукраките такива.Има и много случаи на нахапани от котки хора, някои дори с фатален изход.Трябва и котките да се забранят.
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
евала #32, не си садист. Явно друг начин да се справим с ***, освен газене, отрова и куршум в главата няма. Защо да е садист ? Нали ако утре някой такъв *** си пусне кучето и то нахапе дъщеря ми, ще го убия на място ! Кой ще излекува душевната травма ? Глоба за неправилно водене на куче ? Затвор, 3 години ! Да се научи.
61
0
 
0
 
! Отговори
men преди 15 години
Точно така! Подкрепям ви! Но неграмотниците, които пишат тук са толкова прости, че чак не могат да го осъзнаят. То такава тъпотия!!!! - те измислиха нови породи, нито пък правят разлика между куче гледано в домашни условия и бездомно такова....Няма да споменаваме за правописните им грешки и за нелепите им "предложения"...
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво на32.Много хубаво си направил.Кметството да ти плати спойлера.
59
0
 
0
 
! Отговори
..... преди 15 години
Точно от този тип безгръбначно мислене сме на това дередже .Кучето не виновно просто стопанина го е направил агресивно , това не е предположение е факт на които съм бил свидетел в продължение на 17 години поради простата причина че притежавах немска овчарка на 17 години , никога не съм имал проблеми защото не съм го възпитавал да става агресивно .
58
0
 
0
 
! Отговори
kaka sijka преди 15 години
Няма лоши кучета! Има лоши хора! А простотията е повсеместна - има я и при хора нямащи кучета.Какви са тия безумия за убийства? И това го коментират хора, които се имат за високо интелигентни.Защо не се замислите малко преди да търкате буквите по клавиатурата КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА, а?
57
0
 
0
 
! Отговори
Виетнамец преди 15 години
МОЛЯ ДА СЕ ПРЕМАХНАТ ВИЗИТЕ ЗА 30 000 ВИЕТНАМЕЦА (ЗАВАРЧИЦИ, МОНТАЖНИЦИ, И ДР.) ДА ВИДИТЕ ТОГАВА КОЛКО ПЕСА ЩЕ ОСТАНАТ...
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
На човечеца, дет се чуди защо чете новини само за нахапани хора от породите рот, питбул, овчарка и т.н. Веднага ще ти кажа- защото това за медиите е топъл хляб! Евтина сензацийка. Последният месец ми разказаха в квартала за 4 нахапани души!! Двама от тях от безпородни домашни кучета. Що не пишат за това журналистите?? Щото не е сензация!
55
0
 
0
 
! Отговори
ИГНАТ преди 15 години
ПРИСЪДА- КУЧЕТО В ЕКАРИСАЖА А СОБСТВЕНИКА БАНКЕР НА БЕСИЛКА В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА ЗА НАЗИДАНИЕ НА ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ НА ВСИЧКИ ДОМАШНИ ***
54
0
 
0
 
! Отговори
azzzz преди 15 години
Определено. Това са едни от най-интелигентните кучета. Но кучето не е играчка, когато не можеш да го възпитаваш и да се грижиш за него както подобава - не си взимай! Наистина недоумявам, защо веднага форумците решиха да атакуват кучкарите?!!! Ниската култура се шири поголовно! Самият факт, че подобни инциденти не се случват по 100 пъти на ден, показва, че кучкарите все пак като цяло са интелигентни хора.Впрочем - това е поредната поучителна история! Внимавайте как възпитавате децата си! Внимавайте! Защото един озлобен и невъзпитам човек може да бъде много по-страшен от ротвайлер.
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тези ротвайлери , питбули трябва да бъдат забранени породи за домашни любимци.Тези кучета са супер агресивни , огромни и въобще не вижда кой би си зел такова куче за домашен любимец.Аз имам немска овчарка , преди него имах боксер , никога не са нападали хора , ама никога
52
0
 
0
 
! Отговори
Lestat преди 15 години
Ако съседите ми имат куче и го пуснат без надзор ще го убия без да ми мигне окото
51
0
 
0
 
! Отговори
Таня преди 15 години
Не мога да изтрая да прочета всичките коментари на новината, защото като прочета коментар на някой "кучелюбец", и ме хваща ярост и желание да му сплескам мозъкът!Тези хора кучетата ли предпочитат пред малките деца? Обичам кучетата и животните като цяло, но когато нахапят човек или по-лошото-малко дете и просто ми иде да тръгна и да ги гърмя наред! Аз самата карам колело и почти редовно ме гонят бездомни кучета и това е така от години! Въпреки това все още има страх у мен като ме лаят и тичат до мен с колелото и всеки път се заканвам да тръгна някой път, а след мен да кара с колата баща ми, който е ловджия, но знам, че след това ще си има проблеми, че е трепал посред бял ден *** дето ме гонят с години наред ...Докато не се вземат мерки, това детенце едва ли ще е последното ухапано, за жалост!
50
0
 
0
 
! Отговори
haha преди 15 години
Какво значи опасна порода? Всяко куче може да е дружелюбно и мило и всяко куче може да нападне, ако бъде провокирано....
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В И Н О В Н И са само ХОРАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ако си ги водят с наморници и каишки и не си ги пускат без надзор, или да си ги изхвърлят като ненужна вещ след като са си ги гледали известно време у дома.
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
mn obi4am jivotnite i nai ve4e ku4etata ama takiva porodi maloumni ku4eta kato:rotvailer,bidbol,doberman,... sa i tapite za ni6to nestavat osven da spat da qdat i da sa biqt...bezmoza4no sa6testvo
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Отглеждайте само змии и гущери!
46
0
 
1
 
! Отговори
George преди 15 години
Дано се удариш челно и да умреш в адски мъки, ***
45
0
 
1
 
! Отговори
кучемраз преди 15 години
А намордник слагаш ли му??Щото с повода можеш да удържиш само булонка...Стига с това делене на породи - за всяко куче си има хора, за които то е достатъчно опасно!
44
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ako me spoleti podobno ne6tastie, 6te izdiria sobstvenika, 6te go napravia invalid za cial jivot, primerno edinia krak 6te mu go otreja, posle 6te ubia ku4eto i 6te go nakaram da iaziade mesoto mu surovo!