Ротвайлер наръфа деветгодишно и майка му

Грозната сцена се разиграла във Велико Търново; майката и момченцето са в болница
13 окт 2008 13:04,
200
Ротвайлер наръфа деветгодишно и майка му
Снимка: Булфото

Деветгодишно момче и майка му са наръфани снощи от куче във Велико Търново.

Малкият Петър Йорданов се разхождал по екопътеката в квартал "Картала", когато бил нападнат от пуснат без намордник ротвайлер. 

Кучето съборило детето и го нахапало в областта на двете предмишници.

При опита да защити сина си е нахапана и майката Даниела.

По предварителна информация собственик на кучето е бивш банкер от града, който успял да го откъсне от жената и детето.

Раните на детето са обработени във великотърновската болница, но според лекарите ще се наложат пластични операции за присаждане на тъкани и кожа.

Лечението на деветгодишното момче ще продължи най-малко месец и половина.

Полицията е съставила акт на собственика на ротвайлера за нарушаване на изискванията за разхождане на куче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
"Време е да се забрани отглеждането, на опасните породи кучета, като домашни любимци."Кои са тези "опасни породи" ?! Пудел не може ли да ти отхапе топките ?
42
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Много съжалявам за нещастието на тези хора, но разберете наистина, че всичко е въпрос на възпитанието на собствениците на кучета.Не може някой да гледа "Бетовен" и да реши, че кучето е възпитано само по себе си. Повечето хора не могат да контролиран кучетата си. Абсолютно съм съгласна, че кучетата трябва да бъдат водени на повод, но как да сложа наморник на домашното куче при положение,че зад всеки блок има пумяри, които го нападат, а милите живущи крещят по стопаните на домашни кучета БЕЗ ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА АГРЕСИВНИТЕ КУЧЕТА КОИТО ТЕ ХРАНЯТ ПРЕЗ БАЛКОНИТЕ СИ.Мои близки/майка ми и детето ми са хапани от бездомни кучета-аз взех голямо куче, което да ни пази от пумярите.Всичко зависи от Стопанина, но бездомнитекучета са не по-малък проблем /напротив/ от агресивните хора избиващи си комплексите озлобявайки животни.
41
0
 
0
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 15 години
нямат край *** българи, които си пускат *** на открито без намордници. Аз ако видя куче да е в близост до децата ми без намордник, ще счупя зъбите на собственика му, пък нека после да ме съди, а да не дава господ, ако кучето ги ухапе, тогава и аз не знам какво бих направил.
40
0
 
0
 
! Отговори
Оня, дето помни преди 15 години
Тоя трябва да го съдят за опит за убийство. Къв е тоя акт?
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А бе 32 - ти си ненормален. Затова тая държава е на тоя хал - ти газиш наред и изпитваш удоволствие, а други си пускат опасните кучета без намордник и ..... Ти си абсолтно извратен садист!!!!!
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a dano vsi4ki za6titnici im izqda t decata tiq pomiqri
37
0
 
0
 
! Отговори
G.O. преди 15 години
Това е to човешката злоба...Ти не се различаваш по нищо от тези, които пускат зли кучета без повод и наморник!!!
36
0
 
0
 
! Отговори
мене преди 15 години
Колко човека трябва да изядат кучетата у нас, за да има поне един наказан.Писна ми от всички защитници на тия *** (на кучетата и на собствениците им)!
35
0
 
0
 
! Отговори
x-men преди 15 години
ти си .
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
аз имам куче и обичам животните, но съм възмутена от повечето стопани защото доколкото знам има забрана за такива породи (ротвайлери, овчарки, булдози и др.) да са задължително на каишка и с намордник, а вчера като се разхождах по гребната база в пловдив разни такива кучета пуснати без каишки и без намордници направо ми идеше да се обадя на общинска охрана ще направят нещо на някой човек или кучето му, моето не хапе но винаги е на каишка на места с повече хора и винаги го придърпвам като минавам покрай хорла защото знам че не им е приятно но повечето собственици нямат никаква култура
33
0
 
0
 
! Отговори
bob преди 15 години
Съгласен съм че на животните вяра не може да се има,как може в едни градове да няма бездомни кучета и такива проблеми с домашните а в други да има стотици.Проблемът не е само в разнера на града.
32
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Вчерапрегазих един уличен *** с колата, нускеше си, че ще мина покрай него, ама кривнах леко вляво :)Е, малко се счупи спойлера под бронята, но съм доволен.Ако ви се отдаде и на вас такъв случай - мачкаите тея песове наред, защото явно друг начин няма, тярбва да се изтребят мръсните гадини.А покрай тях и тея ***, които ги защитават.
31
0
 
1
 
! Отговори
lassi преди 15 години
Само антифриз ги оправя ***.м.и.ц.а.т.а им кучешка. А собственика - обществено полезен труд на магистралата или на кариера две седмици!
30
0
 
1
 
! Отговори
G.O. преди 15 години
Аз съм кучкарка..имала съм много кучета, но винаги съм ги разхождала само с повод...Самата аз често съм нападана от кучето на едни депутат, което е доста голямо и си се шляе без повод или наморник!!! "Полицията е съставила акт " е безумна реплика. Тряба да има наистина сериозни закони за тези стопани! Закона за етажната собственост няма да промени нищо... Пка ще си има *** собственици. Според мен преди да позволят на човек да гледа животно, трябва да го подлагат на психотест!!! А до това за "злите породи"- няма такова понятие...има зли собственици!!!!
29
0
 
0
 
! Отговори
ili преди 15 години
Време е да се забрани отглеждането, на опасните породи кучета, като домашни любимци. Само така ще се предотвърти *** и безотговорни хора да отглеждат убийци разхождащи се на свобода (стигат ни тези от "човешкия" род).Сега собственика трябва да бъде осъден и то не на 100лв. глоба, а истинска присъда.
28
0
 
1
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
11 годишно момиче изскочи на улицата, бягайки от ротвайлер, и бе блъснато от такси. тогава по форумите разни знайни незнайни кучелюбци обявиха, че детето си е виновно, че всеки, който се страхува от кучета, е ***, и че ротвайлерът е мила и безобидна животинка - направо плюшено мече на собствен ход. за всички злополуки, които се случвали тооолкова рядко, били виновни я жертвата, я собственика - и никога кучето. сега очаквам същите изявления от същите хора, понеже те се отличават с една черта - закоравяло малоумие, неадекватност и тотално и упорито отричане на факти, които не им изнасят. дано следващите нахапани са техни близки
27
0
 
0
 
! Отговори
lidis преди 15 години
Известната новинарка с връзки в блог и днес бг . върла защитничка на кучета и китове ,НЕ ДА КРАДЕ МАТЕРИАЛИ ОТ АРАБСКИ САЙТОВЕ И ДА ВИСИ С МЕСЕЦИ В НОВИНИТЕ С ТЯХ ,АМИ ДА ВИДИ НА КАКВО НИВО ЖИВОТИНСКО Е ГРАДЪТ И ??!ЦИВИЛИЗОВАНО ВЕЛИКО ТЪРНОВО ,КЪДЕ СИ ??????
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сложете намордника на стопанина. Да походи така 6 месеца и да видим дали следващия път ще забрави да го слага и на кучето.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да се забранят или изтровят тия ***, след като държавата е смешна, нека гражданите действат!
24
0
 
0
 
! Отговори
grigor преди 15 години
отдавна съм забелязал,,,ВСИЧКИ КУЧКАРИ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЧОВЕКОМРАЗЦИ,,,И НИ ПРОБУТВАТ ФАЛШИВАТА СИ ЛОГИКА ",,,КОЙТО НЕ ОБИЧАЛ ЖИВОТНИТЕ ,НЕ ОБИЧАЛ И ХОРАТА ",,,ТОЧНО ОБРАТНОТО Е ВСЪЩНОСТ !!!!,,,ИНТЕРЕСНО ДАЛИ АКО ВАШЕТО ДЕТЕ БЪДЕ НАХАПАНО ТАКА ЗВЕРСКИ С ТРАВМА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА ЛЮБВЕОБИЛНИ ЗАЩИТНИЦИ НА ПСЕТАТА ,,,!!!