Секс на живо в пловдивска дискотека, прокуратурата разтури оргиите

Прокуратурата образува досъдебно производство срещу пловдивчани, организирали "програма XXL"
14 ное 2008 22:55,
80
Секс на живо в пловдивска дискотека, прокуратурата разтури оргиите
Снимка: Булфото

Районната прокуратура в Пловдив образува досъдебно производство срещу четири лица, които са предоставяли заведение за организиране на „секс на живо“.

Те са обвинени в това, че „в съучастие са предоставяли системно помещение на различни лица за полови сношения и блудствени действия“.

„Сексът на живо“ или парти „ХХL“ се е предлагало през последните четири месеца като част от вечерната програма на заведението "Енджой 69" в район "Централен".

Всеки четвъртък в заведението е била обявявана програма, при която танцьорка излизала под звуците на музика, избирала произволен мъж от публиката и го разсъбличала.

Когато и двамата вече били голи, танцьорката започвала да симулира орална любов, а и показно поставяла на мъжа презерватив.

В някои от случаите двамата просто симулирали полов акт, но в други сексът бил съвсем реален.

Според прокуратурата за посоченото престъпление, законът предвижда наказание "лишаване от свобода" до пет години и глоба от 1000 до 5000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
edna преди 15 години
Брат не знам за колко "интелигентен" се имаш, ама *** се пише с "О". Научи се да пишеш, пък тогава давай мнение! Ай със здраве!
67
0
 
0
 
! Отговори
aaaa преди 15 години
e i *** da ti v ustata komleksarin typ
66
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
65, браво, много с разкрепостена! добре поне, че дупедавстваш в домашни условия. няма ли с какво друго да се похвалиш освен с изневяра? не межеш ли да заинтересуваш някой истински мъж, който да те задоволява? или се опитваш да се утешиш от напредването във възрастта, да споделиш с всички нас, че "още ставаш"? да знеш, че коментара ти изпълни предназначението си - забелязаха те! секса на публично място е доста некоректна схема за печелене на пари от онзи тип нееволюирали хора, за които е голямо постижение да бъдат избрани за чифтосване.тези хорица, които превръщат ЕСТЕСТВЕНИТЕ нужди и процеси като ядене, спане и секс в мания са горкички, но тези, които печелят от тях са лукави и трябва да им се случват гадни неща.
65
0
 
0
 
! Отговори
Весето преди 15 години
Не виждам причина прокуратурата да се намесва в случая. Аз съм юристка и зная, че хората имат право на свободна воля. Могат да се забавляват при условие,че не пречат на околните. В случая посетителите доброволно са отишли на дискотека и са се отдали на ласки. Ако бях от Пловдив също бих се включила в такава оргия. Правила съм нещо подобно, но в домашни условия на 33-тия си рожден ден, миналата година. Дойдоха двама стриптизьори с 2 приятелки си спретнахме групова оргия с тях. Беше супер забавно. Гаджето ми естествено не подозира ;)
64
0
 
0
 
! Отговори
tzveti преди 15 години
Iavno se barkat poniatia kato sex club i diskoteka....ama to i za tova se iska malko kultura....
63
0
 
0
 
! Отговори
bobi преди 15 години
Ами това не е нищо ново за дискотеката в Поморие. Там на дансинга пред очите на 14-15 годишни тийнейджъри (а може би и по-малки) се демонстрира (а не се симулира) истински секс. Пак сме напред с материала...
62
0
 
0
 
! Отговори
tzveti преди 15 години
Razbiram 4e za Franzia si 4uval samo ot u4ebnizite, dragi! Tam diskoteki te dori ne sa na po4it! A za sex imat drugi mesta, koito ne se nari4at diskoteki!
61
0
 
0
 
! Отговори
tzveti преди 15 години
V Evropa ima sex domove, i vsiakakvi sex uslugi, no te sa legalizirani i sa na opredeleni mesta, sex kvartali i dr........Niama sex v diskotekite...Pri nas-kakto vinagi-anarhia!
60
0
 
0
 
! Отговори
До Реро преди 15 години
БРАВО!!! Благодаря,че все още се намират интелигентни хора като теб.Че то от толкова простотия ,съвсем се объркахме. Една вярна преценка не можем да направим.Толкова глупави коментари прочетох,че ме заболя глава.Благодаря ти ,още веднъж!
59
0
 
0
 
! Отговори
anon преди 15 години
pravi si! onzi muhlio deto se pravi na zapadniak da pomisli - bi li otishal v takova zavedenie s bashta si, be, bezsramnik??
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ама на Запат има венерически болести колкото искаш, 39, а тук са по-малко разпространени. Нали разбираш за какво говоря
57
0
 
0
 
! Отговори
гьгьгь преди 15 години
прости прости прости прости прости прости прости бай *** клозета сте на европа най-велик срам и позор сте на балканите къща без домакин без достойнство ;никой не ви обича и уважава зарад това което сте.eftinio eftinio eftinio bajganjovska.zatova li zaginaha levski i botev mama vi prokleta.sramuvam se 4e sam bulgarin.na vas ot zapada i govno sas zahar da vi dadat 6te go izqdete i 6te se prestuvate 4e e hubavo.taka go pravili na zapada.e mama vi prokleta selska
56
1
 
0
 
! Отговори
azzz преди 15 години
Много си зле!Чалгата била навлязла в много слоеве на обществото и интелигентни хора я слушали!Няма начин!Слушай и го запомни завинаги:Не всички простаци слушат чалга,но абсолютно всички,които слушат чалга са простаци!И още:Когато на хубав човек му е кофти,това е блус!Когато на кофти човек му е хубаво,това е чалга!
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не е нормално да има такива заведения защото дават лош пример на децата и служат за разпостранение на наркотици, СПИН и венерични болести.
54
0
 
0
 
! Отговори
France преди 15 години
kam 36-kakvo se slu4va v diskoteka vav Franciya-ni6to podobno-vatre ne se pu6i dori...
53
0
 
0
 
! Отговори
Летец преди 15 години
42 е прав. Това е улигофрения, тя е заразна и изключително опасана. Лошото е че чрез разни закони "правата на човека" такива зарази не могат да бъдат спирани, не може да им се наложи цензура. Та за това всички податливи и слаби духом, други които са си прости по принцип и още и още и още падат в капана на идиотщината, даже вярвайки си че това е модерно хубави нормално и какво ли още не родено от нечии изкривени болни мозъци.
52
0
 
0
 
! Отговори
шпенси преди 15 години
Щом слушаш чалга значи си . Достатъчно ясно ли се изразих. Слушането на чалга ви превръща в ***. Както и посещаването на подобен тип заведения. Бил интелигентен. По скоро и ти като обърнеш 652343436-тата ракия незнаеш колко въртиш задницата. Срам сте. 42 е много прав. Оставете ги да се друсат с *** (поне да друсаха нещо дето си струва) и спиртаци. Остави на мен вино с 5 вида сирена. Пък нека да съм *** защото слушам дийп и фънки, лоундж и тек. Селяци.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До #49:приемам забележката,благодаря за корекцията!До #48:В случая,разбира се, не става въпрос за чалгата като вид музика,а като начин на мислене и живот в бруталния си вариант.В пошлата си част/не говоря за стойностните неща в стила/ тя пропагандира и кореспондира с най-първичните желания и блянове на необразования човек, които няма смисъл пак да изброяваме и следвайки я той се отзовава точно там,където става въпрос в горната статия-на крачка от оскотяването.Разбира се,турбо чалгата въобще не е единствената причината за подобно поведение,тя просто е един много подходящ фон за случващото се в обществото.За мен лично вакума,който се получи между соц. морала и ценности,които, макар и изкуствено наложени вършеха някаква работа и липсата на нов християнски морал,на който се крепи цялата западна цивилизация, доведоха до всички подобни негативи в обществото ни.
50
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Казаха ни да пръднем,пък ние се наср..хме. Слободия дошия. Е..нятя я имат като четене на вестник
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
#42 всичко това, което казваш е истина, но преди да пишеш нещо на чужд език е хубаво да го понаучиш.loose - има смисъл като освобождавам, разхлабвам;lose - губяlOser - неудачник, смотанякМоже би в случая най-удачно е да използваш думата:outsider - ***, парвеню