Разчистване. Джиджи убит заради починалия арестант

Двамата участвали в отвличане на бизнесмен с прякор Цигането
23 яну 2009 07:01,
41
Разчистване. Джиджи убит заради починалия арестант
Снимка: БГНЕС

Починалият след тест с полиграф в полицията Пламен Куцаров и убитият в столичния квартал „Люлин” Йордан Цонков – Джиджи, са участници в групата, извършила отвличане на бизнесмен с прякор Цигането.

Убийството на Цонков е следствие на ареста на Куцаров и представлява разчистване на преките извършители.

Данните на разследващия екип сочат, че починалият Куцаров е един от участниците в отвличането на лице с прякор Цигането.

Разпоредената от прокуратурата фоноскопска експертиза показала, че неговият глас е този, който е водил преговорите за отвличането.

От Института по психология на МВР са съобщили пред Дарик радио, че той не е издържал проверката с детектора на лъжата и даже знае къде е трупът на отвлечения бизнесмен.

Разследващият екип смята още, че отвлеченият бизнесмен е убит, тъй като за него е платен откуп, а вече повече от месец той не се връща в дома си.

В момента, когато е починал, полицаите са водили Куцаров в Дирекция “Противодействие на организираната и тежката престъпност”, за да му бъде повдигнато обвинение за отвличането.

Прокуратурата свързва убийството в "Люлин" на криминално проявения Йордан Цонков с прякор Джиджи с ареста на Пламен Куцаров, като смята, че убитият в "Люлин" е друг от преките извършители на отвличането и че някой разчиства участниците в престъплението след ареста на единия участник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
и това , ако не е взаимодействие на държавата и мафията.
19
0
 
0
 
! Отговори
Павел преди 15 години
Само не разбрах защо е убит заради починалия арестант, отмъщение ли...
18
0
 
0
 
! Отговори
Един луд преди 15 години
На Топо Джиджо му сложили едно кабелче "изотзадзе"и го питали къде е сиренцето,,,,той им казал истината ,,,и те му пуснали малко ток ,защото прекалено много знаел,,и така историята свършила ,,в очакване на друга мишка да седне на столчето
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не се ограничавайте само до идеята, че разстрелът е извършен от престъпници. Това убийство може да има само 2 възможни причини - отмъщение за нещо, което тия двамата (застреляния и "нещастния случай" в следствието) са извършили или прикриване на някого, за когото те са можели да свидетелстват. Абсолютен факт за мен е, че стрелецът е бил професионалист. Тренирал съм стрелба и знам, че е много тръдно да се постигне такава групираност на попаденията при подвижна цел. Даже мацката на седалката до шофьора е останала незасегната.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
мишката Топо Джиджо какво е станало
15
0
 
0
 
! Отговори
Един луд преди 15 години
Вече разбрахме кой е виновен за наркоманчето---ами естествено машината е виновна (детектор на лъжата)----това ми звучи като -със сламка да убиеш слон,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Стандарт---------------- ----------Куцаров се съгласил да седне на детектора на лъжата. При поставянето на жиците обаче той получил гърчове. Ченгетата тръгнали да го карат в "Пирогов", но по пътя Куцаров издъхнал.
14
0
 
0
 
! Отговори
цвете красно преди 15 години
*** мръсотията!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Който търси, намира!
12
0
 
0
 
! Отговори
Един луд преди 15 години
Убийството на Цонков е следствие на ареста на Куцаров и представлява разчистване на преките извършители.---------Така ,значи как са действали --висшите полицаи убиват от бой "наркоманчето" а през това време мафията убива Цонков ,,и така заедно полиция и мафия работи по правилото свидетели не трябва да има ,Вече и на децата от 2 клас им е ясно кой учавства в отвличанията ,жив пример е Ангел Бончев , после жена му ,,всичко беше координирано заедно с престъпниците
11
0
 
0
 
! Отговори
бивш милиционер преди 15 години
открай време в системата се работи така,който ни отваря работа го премахваме,после някой дребен плъх с бой и тормоз си признава и това убийство,жалко е ,но така има някакъв процент на успеваемост.
10
0
 
0
 
! Отговори
Raven преди 15 години
Гоше как успя да го напишеш това бе моето момче?!?!Ако аз трябва да го напиша това буква по буква ще ми отиде към час минимум,в кое училище го научи това бе чедо?!И ти си бил бъдещето на тази държава,бах тва бъдеще д..ба.......
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
То затова ли са тея уволнения вчера?
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТЪРСЕЛИ КЪРТИЦИ В МВР.ТОЯ ГО СГАЩИЛИ,ИЗПЯЛ БАНДАТА С ИДЕЯТА ДА СЕ ОТЪРВЕ,ОТ МВР ГО ИЗДАВАТ ЧЕ Е ПЯЛ,СЕГА ГО УБИВАТ ДА ЗАЛИЧАТ СЛЕДИТЕ ДО МВР.И СЕГА КАКВО СЕ ОКАЗА ?ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ Я ОРГАНИЗИРА МВР.
7
0
 
0
 
! Отговори
Агент преди 15 години
И каква е тази потайност?"Бизнесмен с прякор "***"...Хи-хи-хи...Където и да "плъзнеш" тази комбинация от думички излиза името на друг ***-Ивайло Петров!Нашата пушеща и пиеща вода полиция се сеща за престъпниците едва след като предадат Богу дух!Спомнете си Доктора:"Застреляна основен играч на наркопазара и контрбандата"!А дотогава къде дремахте?
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
100% ПОЛИЦИЯТА Е ЗАМЕСЕНА В ОТВЛИЧАНИЯТА.
5
0
 
0
 
! Отговори
BenSherman преди 15 години
Гоше, колегата под мен е прав, колкото и да сме неграмотни ние, и да изпускаме препинателни знаци,букви и заместваме "ъ" с "а" , поне го правим на собствената си азбука.. Хайде моля те..на кирилица, че дори мнението ти не може да се прочете
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ай стига с тез *** забележкитова тук е място за коментарне е матура по бг език и литератураважни тук са идеите и обмяната им а не синтаксиса
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Научи се да пишеш на български език, това да не ти е сайт за свалка на гаджета...Тръгнал компетентно мнение да дава, цифри в азбуката вкарал...Поне научи латинското изписване на 3, 4, 6... Брееей, неграмотна работа, брей!
2
0
 
0
 
! Отговори
go6o преди 15 години
ne se li pita6 gospojo,3a6to,sled kato 3astrelqt ,ili otvlekat nqkogo,mrasnite 4engeta 3apo4vat da i3rejdat ,kolko visq6ti prisadi imali,kolko neplateni danaci imali?a 3a6to,tva i3li3a 4ak sega?GOSPOJO,NE RA3BIRA6 LI,4E NI SE VNU6AVA,4E NI6TO NE SE E SLU4ILO,4E SME SE OTARVALI-IMENNO PORADI BE3DEISTVIETO NA VLASTTA,OT O6TE 1 ***?4ove6ki jivot e otnet,ra3bira6 li?
1
0
 
0
 
! Отговори
Една българка преди 15 години
Писна ми от това разни *** и отпадъци да бъдат обект на толкова голямо внимание от страна на обществото. Те не са определящия негов компонент!!