Смърт в ареста, епизод 3

32-годишен мъж почина в следствения арест в Търговище
13 фев 2009 13:03, Красимир Ангелов
39
Смърт в ареста, епизод 3
Снимка: БГНЕС

Нов случай на смърт в следствения арест е напът отново да разбуни духовете в МВР.

Арестант е починал в Търговище, а при извършения оглед видими следи от насилие не са констатирани, съобщават разследващите.

В момента се извършва аутопсия на починалия, за да се изясни точната причина за смъртта.

32-годишният Кристиян бил задържан в търговищкия арест в средата на септември 2008 г. след акция на варненската и местната полиция.

Това е третият случай на смърт в ареста за по-малко от месец.

Пламен Куцаров почина в патрулка на 21 януари, след като бе задържан от спецполицаи в хода на разследване за отвличане.

Аутопсията на 29-годишния арестант показа, че причината за смъртта е задушаване.

Мъжът бил с качулка без прорези за очите и устата и не е имал достъп на кислород.

Седмица по-рано 60-годишен мъж издъхна в 4-то РПУ.

Мъжът почина вследствие на сърдечна криза, но от опозиционните партии и свидетели твърдяха, че мъжът е бит и арестуван по време на протестите пред парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ченгетата знаят как да бият.... няма следи.
17
0
 
0
 
! Отговори
ПЛАМЕН ДОЧЕВ преди 15 години
Някога в земите ,които днес наричаме наша наша родина са живели велики и достойни хора,старовременни мъже от които са изпитвали респект гърци,римляни,араби,готи,келти,хазари,татари и др.Именно те са успели да съхранят за нас тази велика страна ,която имаме днес.И за да успеем да я запазим за нашите деца и внуци ,всички ние трябва да се възродим като един народ,една нация и една родина.Ние не сме сини,не сме червени,не сме българи и небългари,ние сме един народ ,народ от свободни граждани със свободна воля.На тези ,които са изгубили вяра и надежда ще кажа върнете ги.До последният момент трябва да вярваме в доброто начало у хората.За да можем да имаме това което не сме имали никога,трябва да направим неща ,които не сме правили никога.Именно вие българският народ сте слънцето и светлината,които ще разтопят 19 годишната ледена епоха сковала тялото на нашата родина България.Знам ,че има хора,които се будят гладни,знам,че има хора които се чудят как да си плащат вноските по кредитите.На всички тях ще кажа променете живота си,изправете се като един народ срещу тези ,които ни докарахадо тук,заради вас самите,заради вашите родители,заради вашите деца.Бог да пази вас и вашите семейства,Бог да пази България.Публикация на Пламен Дочев.
16
0
 
0
 
! Отговори
ima li smisul преди 15 години
policiqta za sujalenie vse oshte e edna ot nai golemite mafii v stranata,i taka kato gledam nqma da se opravi i za vbudeshte
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И двете съм и двете ..,а ти като си толкова печен и запознат със случая ти предлагам да пишеш криминалени романи такива каквито си ги изсмукваше от пръстите покойния Стоев ..мир на праха му ...
14
0
 
0
 
! Отговори
ds преди 15 години
или си много *** или си много простЩом е заслужил смърт и дори не са го изчакали да излезе от ареста, значи просто е щял да ПЕЕ. Обърни внимание, че от варна и търговище са имали свъместна операция за задържане. А се сети щом и варненски ченгета са замесени, това включва ли и варненска мафия. А сега се сети откъде е основната контрабанда - от Варна и Бургас. А сега се сеги обратно по веригата на какво ниво затварят усти!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
лекарса комисия- при условие ,че има здравословни проблеми -иначе съда е този който решава накрая
12
0
 
0
 
! Отговори
ддр преди 15 години
Подозирам, че някой нарочно мъти водата. Може да са ченгетата, но не са чак толкова за да си позволяват поредица от подобни смъртни случаи.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Умнико умен -това че е 32 годишен -да не го прави безсмъртен и за какво по дяволите на мафията и е притрябвала смъртта на един дребен кокошкар който при това е в ареста от месеци -друг е въпроса зщо е бил там и дали е трябвало да го пуснат -това го решава лекарска комисия ,а не надзирателите в ареста!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Костов е виновен за всичко, не го ли разбрахте вече !?
9
0
 
0
 
! Отговори
ij преди 15 години
Абе нещастнико, ако беше от Търговище щеше да знаеш много добре за какво става дума.И щеше да знаеш, че смъртта на 32 годишен млад мъж е всичко друго, но не и случайна. Няма значение къде е умрял, но е факт, че умря именно в ареста. Оттам насетне сам се сети мафията докъде се простира. Или по-точно откъде се разпростира
8
0
 
0
 
! Отговори
competent преди 15 години
Някои от писещите журналисти правят ли разлика между следствен и полицеиски арест?
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
сигурно е настинал в ареста и така
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Понеже ареста е място където временно се ограничават права и свободата на предвижване при това напълно законно и с разпореждане от съда --някои са решили ,че това е място където човек НЕ може да умре ! Човек може да умре на всякъде -друг е въпроса породи какви причини и пр.Айде да не се прави от мухата слон.Бог да му прости греховете на арестанта и лека му пръст.
5
0
 
0
 
! Отговори
B55 преди 15 години
ММ или Мокрото Момче Михаил Миков трябва да си подаде оставка само заради тези убиства . Забелязвате ли че когато наближават изборите на тези който нещо са видели през годините бързат да им се затворят устите .
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами починал и толкова -това че се е случило в арест нищо не значи -иначе може да се извади удобното за някои заключение ,че арестите са вредни за здравети и напълно излишни ,че следва престъпниците да се оставят на свобода или най -много под "домашен арест".
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Taka 6te byde dokato Kostov e na vlast.
2
0
 
0
 
! Отговори
bif6 преди 15 години
i po tatovo vreme be taka
1
0
 
0
 
! Отговори
Омръзна ми преди 15 години
Чистят се следи активно.Другото е бла бла бла.