Бомбаджията сложил тротил да убие стотици в "Неро"

Всичко обаче се размина без жертви, полицията издирва 25-30-годишен мъж за взрива в бара на Пилето
18 фев 2009 06:47,
77
Бомбаджията сложил тротил да убие стотици в "Неро"
Експрети на ДОТИ дирят улики сред отломките на "Неро". Снимка: БГНЕС

Полицията издирва мъж на 25-30-годишна възраст, заподозрян като извършител на снощния взрив на бар „Неро“, собственост на скандално прочулия се Николай Методиев, по-известен като Ники Пилето.

Разследващите съобщиха, че взривът е бил със сериозен тротилов еквивалент и ако заведението е било пълно, жертвите са щели да бъдат стотици.

За щастие няма пострадали, тъй като същата вечер заведението е било затворено.

Взривната вълна е изпочупила прозорците на обектите не само около заведението, но и на отсрещната страна на булеварда.

Очевидец – охранител на съседни магазини, твърди, че малко след затварянето на заведението, около 1 часа, момче е оставило пред входната врата на бара бял пакет и избягало. Секунди след това пакетът се взривил.

Рано тази сутрин на мястото на инцидента дойде и собственикът на клуба Николай Методиев. Според него взривът е бил предназначен за него.

„Неро” се намира на булевард "Витоша", недалеч от входа за Южния парк.

И в този час се извършват оперативно-технически действия по събиране на улики.

През последните няколко години Пилето участваше в почти всички прояви на столичния хайлайф.

Клубът организира редовно така наречени Дефилета на изкушенията, в които са гостували много родни звезди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Яко думна, мен ме събуди.. Живея на +- километър от мястото и тук яко се разтресоха прозорците.Като имаше земетресение преди 3 месеца реших, че са взривили някого. Сега като взривиха нещо реших, че може пак да има земетресение :)
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
No.2 Ти сигурно не си си мурдал *** без кола...на такива като теб, спрели и задрустили тротоарите така че да не може да мине човек с количка много добре им се отразява ключ по цялата дължина на колата или свеж шут на огледалото...и после да ви видим киселите физиономийки....в нормалните страни никои не спира по пешеходни пътеки и тротоари! За това трябва да има зверски глоби! А относно заведението...нищо, жалко само за изпочупените прозорци на невинни хора!
14
0
 
0
 
! Отговори
Кимба преди 15 години
Пилето,Стружката,Къро,Барети и шапки ,*** като минчев и т.н.това е днес хай лайфа на столицата,Добре облечени бизнесмени си бият шамари.Пълна деморализация на обществото ни!
13
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Evala Bravo no drugiq pat po rabotno vreme :)
12
0
 
0
 
! Отговори
pege преди 15 години
насилствено изкарани пари насилствено се губят.......
11
0
 
0
 
! Отговори
Друг посерко преди 15 години
Самото присъствие на заведението си беше чист тероризъм за квартала. Много се радвам че го няма, макар че съм съгласен че това не е бе най-добрия начин да се разкара. Баси точно днес отидох на работа с другия трамвай, ако бях отишъл с 1 щях да видя гадината как тлее.
10
0
 
0
 
! Отговори
anonim преди 15 години
А ти мишко моторизирана, що не си бракуваш кошницата. И без това все се налага да я буташ ПЕШ по улиците!!!аййй
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Evala parada na suetata svar6i ve4e 6te e spokoino ot tapi mutri tam
8
0
 
0
 
! Отговори
Пловдив преди 15 години
Знаете ли, че вчера наркомани са влезли в най-голямата пловдивска детска ясла, нападнали са домакинката и са я пребили. Но това никой не го съобщава, дори и независимите медии. Явно чакаме и тук да ни зколят децата а онези *** със шапките да си пият кафетата, пушат цигарите и дебнат за колани. Защо не излезе някой да го коментира това??????????????
7
0
 
0
 
! Отговори
anonim преди 15 години
Номер едно е прав! Аз също се изнервям на такива дето спират кадето им дойде. Вчера наритах една кола на светофара. Кога ще се научат да не спират на пътеката!!! И във Варна е голяма мизерия с пречещите коли. Най ме изнервят тея дето спират на велоалеята. Там винаги е паркинг, а вчера чувам, че щели да я удължават /за да има повече парко места сигурно/
6
0
 
0
 
! Отговори
kurro преди 15 години
и двамата сте ***
5
0
 
0
 
! Отговори
хайлайф преди 15 години
Ти пък си номер едно по простотия и тъпотия. Явно в измисления ти *** свят начина да се чистят пешеходните пътеки е бомби, умнико.Завистта и злобата те карат да пишеш по няколко пъти едно и също нещо, явно имаш сериозни психически проблеми.Това е тероризъм и недопустим, затова всякакви коментари от рода на "нека му е" са просто безумни.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ха това е точно до нас, въобще нищо не съм чул :). Поне сега тъпите богаташки синчета няма да си паркират колите върху пешеходната пътека.
3
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
номер 2,ти си вечно втори :)
2
0
 
0
 
! Отговори
хайлайф преди 15 години
Шампионата по анонимна злоба и простотия продължава. На кой му пука пък за тебе бе, анонимна мишко пешеходна.Утре твойте стъкла ще изпадат заради някое такова "свърталище", умник
1
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
На кой му пука за това свърталище, сега поне няма да спират на пешеходната пътека.