Прокуратурата нищи ремонтите на Масларова

Проверяват къде е наляла милиони, срещу нея обаче няма дело
11 авг 2009 11:58,
92
Прокуратурата нищи ремонтите на Масларова
Снимка: Булфото

 

Прокуратурата съобщи, че е завела досъдебно производство заради нарушенията на Министерството на труда и социалната политика (МТСП) за ремонта на административната му сграда в Стара Загора.

Производството е за длъжностно престъпление.

До този момент обаче няма образувано дело срещу Емилия Масларова, поясниха от прокуратурата.

Още по темата

Както Dnes.bg съобщи, бившата социална министър е платила 19 млн. лв. за довършителни ремонти по Центъра за социално обслужване в Стара Загора.

Ревизиите във ведомството й показаха, че квадратен метър ремонт излязъл 2470 лв.

Освен това Масларова поръчала информационни табели за сградата, които излезли на данъкоплатеца 35 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
другия преди 14 години
Ми аи да я хванем да я забодем на един кол и да я целим с камъни.Само трябва да се пазим от стоп патрони да не ни посинят.
90
0
 
0
 
! Отговори
аххахаххахах преди 14 години
Че то мега проектите като молове и небостъргачи по малко пари излизат.Пак това само за довършителни работи. Някой трябжа да я прати на магистралата да ги заработи тея 19 000 000.
89
0
 
0
 
! Отговори
някой... преди 14 години
С риск да не стана банален ще добавя още нещо.Как можаха на фамилия Данови да отнемат имуществото и то при 60% скалъпени обвинениядоколкото ми е ясно,а на Масларова и компания да не могат да направят нищо.Нямала на неино име или не знам си ко там.Просто не искат,защото са навързани като свински черва.Еми с риск да ме обвините в носталгия по бай Тошо ,но доколкото съм запознатпо негово време за такива Масларовки само за 20 000 лв се е давал доживотен затвор.Айде сега бат Бойко действайте!!!
88
0
 
0
 
! Отговори
nqkoi... преди 14 години
Чета и се чудя !? Ние наистина сме или овце свикнали да ни водят като стадо или сме някакъв вид мазохисти.Пишем си из форумите,възмущаваме се ,а бездействаме.Как така ще я оставят тая мошеничка долна да си живее живота,и да не могат нищо да докажат и да бъде наказана!?А и не само тя ! Много са ! Ако искат и решат властимащите могат много бързо да се справят с проблема и да има яки конфискаций и затвор.Хайде стига са ни правили на аборигени,ако искат могат се справят с тези крадци и мошеници.
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ежедневно си задавам въпроса/и не саво аз/ какво става в тази с нашите нови управници.При този рейтин и това доверие от народа си пишем-все нещо са прави, че Масларова,Гагаузов,Доган и всички досега управляващи са пилеели нашите пари и ,че ще им се наложат глоби-смях по СВЕТА.И след като е така т.е.явно са злоупотребявали с власта, защо не ги попитат откаде имат те и роднините им имоти в България и чужбина за стотици милиони левове-нали от там - от заиграването с власта.Да, ама не.
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тая охранена червена гнида е за въжето бе хора, какъв затвор?
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
DANO Q VKARAT V ZATVORA ......MOLQ SE ZA SPRAVEDLIVOST
84
0
 
0
 
! Отговори
foti преди 14 години
zna4i taka-pi6eme remonta 2500 na kv.m.1000 na kv.m. ni davat komisionni4ka .plesvame race i se pregra6tame i letim i peem.da jivee bsp.durtata koza maznjrova da vurne parite
83
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
честно казано, бих се прежалил за 1 нощ...
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** СУМАТА 2470 ЛВ НА КВАДРАТ ТИЯ ДА НЕ СА ЗИДАЛИ С ЗЛАТНИ ТУХЛИ ТАЯ ДА ВЛИЗА В ЗАТВОРА ЗА ПОСТОЯННО ЕГАТИ МО6ЕНИ4КАТА ПРОСТА
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Луди ли сте бре хора.Да сте чули министър да е влезнал в затвора.Независимо за какво :)Поправете ме но аз лично не знам за такова нещо.
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И като ги нищи кво?
79
0
 
0
 
! Отговори
723 преди 14 години
забравихте и пластичните и операции
78
0
 
0
 
! Отговори
пешо преди 14 години
Ох, как въпросително е погледнала Масловкина. След СПА хотелчето и Бентлито и е време да посети някой затвор....за разнообразие.
77
0
 
0
 
! Отговори
KOPKO преди 14 години
A BE HORA - ZNAETE LI KOIA E TAIA????? NIKOGA NIAMA DA IA OSADIAT ZA NISHTO, TOVA E SAMO PUSHILKA.... KOI E TATKOTO A??? ZA TAKIVA NIAMA ZAKONI.
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вие в София ще ги сочите защото сигурно ги виждате а ние тук в Русе с какво да ги сочим бе хора?
75
0
 
0
 
! Отговори
eskos преди 14 години
Ами то със сочене и въртене на пръст май държава не се оправя ама сега и тези смърдят и ровят пак ипо тях ще има проверки.Баба ми казваше бръкни в меда не си облии пръста.Не става бе хора покажете ми честен политик моляви.
74
0
 
0
 
! Отговори
sunny преди 14 години
***, нищо няма да стане. Тази кукумявка май само на ресторант ходи лично.
73
0
 
0
 
! Отговори
нели преди 14 години
Като чета коментарите аз съм ЗА за сочене с пръст ама може и друго..... кадето и да отиде таз крадла,просто да не се обслужва, било магазин,ресторант,хранителни стоки и т.н. Защото тя продължава да харчи крадените пари...... Реално може да не стане ама на мен така ми се иска....
72
0
 
0
 
! Отговори
обелец преди 14 години
много бих искал на тази госпожа да съм и ГОСПОДАР за 10 дни и да и бъда личен тренъор. Ще има следните упражнения:1.Патешко ходене:2. Лицеви опори- 3 серий по 8 повторения 1-горе и 2- долу: 3. Клякания в 4 такта(за ходилите в казарма се сещат,че на 3 такт е най трудно да се стой) и за награда на СОЦИАЛНАТА ЩЕ ИМА 100 тояги на гол г.. приятен ден съфорумци :))))