Масларова да се не мине. Ремонтирала за 2 бона/кв. м

Харчлъците на бившата власт вече са в прокуратурата
6 авг 2009 12:30,
268
Масларова да се не мине. Ремонтирала за 2 бона/кв. м
На строежа. Снимка: БГНЕС

 

Оказа се, че и кесията на бившата социална министърка е била развързана за прескъпи ремонти.

От ревизиите на регионалното министерство става ясно, че само за довършителните работи на рутещата се държавна постройка в Стара Загора социалното министерство е платило близо 19 млн. лв.

Квадратен метър ремонт излязъл 2470 лв.

Скандалът с ремонтите на бившата власт набира скорост, след като министър Росен Плевнелиев обяви пред вестник "Стандарт", че предшественикът му – Асен Гагаузов, е потрошил 42 млн. лева за обновяване на сградата на ведомството.

Още по темата

Сметката показала, че за ремонта са броени по 2254 евро на квадрат.

Харчлъците на Масларова и Гагаузов вече са подхванати от прокуратурата.

За подобно провинение законът предвижда имуществена санкция от 10 000 до 20 000 лв. или глоба от 3000 до 5000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
0
 
2
 
! Отговори
vas преди 14 години
s bolka 6te kaja, 4e boiko se okaza prav. ot tapi pensioneri i prodajni *** ne mojem da varvim napred. 20 godini gi kradoha i o6te im vgrvat. jalko, 4e ne im vzeha i ga6tite ot zadmnika. no ni6to drugari, s bkp napred......................
267
0
 
1
 
! Отговори
West city преди 14 години
Никаква санкция или глоба.Да и вземат всичкото имущество движимо и недвижимо, а на банковите сметки запор. Масларова на съдебната скамейка и после в затвора. Докога такива далавераджии ще ми се измъкват с глоба или санкция. В затвора.
266
0
 
1
 
! Отговори
Мамантос преди 14 години
Готино маце си е Емето!
265
0
 
1
 
! Отговори
az.. преди 14 години
lele ne moga da povqrvam kakvi svoevoliq si pozvolqvat teq jivotni .... naprao kato gi gledam i mi se iska da se mahna ot tyka posle za ko horata emigrirali ..
264
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На местните избори ,гласувайте пак за крадливата ТРОЙКА,ще ви откраднат и вълната от задниците, този път!
263
0
 
1
 
! Отговори
Pffff преди 14 години
За едно общество се съди спрямо отношението му към най-старшите.. възрастните хора. Представете си ние какво общество сме... и кой спомогна за този хал - дебелата леличка от снимката. Смърт за Масларова не съд
262
0
 
1
 
! Отговори
stoyan преди 14 години
вече не знам какво трябва да се окраде или може би някой министър трябва да убие човек ,за да го подведат под отговорност ! масларова изхарчила 19 млн,Гагаузов 40 ,Емел Етем наляла 25-30 млн. за несъществуващи ремонти от наводнения ,Кабил на правил колко заменки със земи на морето ! онзи ден в Англия заради незаконно пребиваваща прислужница в дома на една министърка ,тя беше помолена да си подаде оставката !
261
0
 
1
 
! Отговори
kok преди 14 години
Само преди двадесет години нашият първи партиен и държавен ръководител Тодор Живков бе заклеймен от целия прогресивен свят за едно свое обръщение към българския народ, в което каза приблизително следното: "България има свои закони и обичаи, който не желае да ги спазва е свободен да напусне страната, в търсене на най-подходящия, за себе си, начин на живот!"Днес, само две десетилетия след тази случка, един от стожерите на съвременната демокрация - Австралия, запя същата песен по отношение на своите мюсюлмани.Междувременно държавата-континент (заедно с други авангардни в демокрацията страни) успяха да привлекат милиони от най-ярките представители на народа ни, обяснявайки им, че у нас тоталитаризмът е унищожил всякакви остатъци от цивилизованост и морал, както и от възможности за стопански просперитет за нацията и за истинско кариерно развитие на отделния индивид.И така, в Австралия е публикуван указ, приет на 20 септември, в който се говори за това, че мюсюлманите, желаещи да живеят по законите на шериата, ще трябва да напуснат страната, тъй като правителството усеща заплаха за терористични актове от тази категория граждани.Указът е адресиран към арабо-мюсюлманските имигранти, само ден, след като група мюсюлмани, на специална среща с министър-председателя на Австралия Джон Хауърд, даде клетва за вярност към Австралия и кралицата (и бай Тошо организираше такива срещи по време на нашия възродителен процес). Хауърд и неговите министри направиха еднозначно заявление за това, че върху фундаменталистите ще се стовари цялата сила на закона.
260
0
 
1
 
! Отговори
do koga преди 14 години
боже,боже колко мъка има в БГ..........никога няма да излезем от кризата.
259
0
 
1
 
! Отговори
sd преди 14 години
Много е секси и апетитна........
258
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ХА ХА ХА ХА... *** закона, братле... 3000 глоба и аз мога да ги дам
257
0
 
1
 
! Отговори
Ursa Minor преди 14 години
http://img41.imageshack.us/img41/2750/redgv.jpg
256
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 години
голямо наказание няма що завлекли милиони а сега ще ги глобяват с по 10 000 -20 000 лв направо е смешно
255
0
 
1
 
! Отговори
Статистик преди 14 години
цццццццццццццццц....................................... НА КАКВА ВСЕНАРОДНА ЛЮБОВ СЕ РАДВА СОЦИАЛНАТА МИНИСТЪРКА ! ДВА ЧАСА ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ И НЕ ПРОЧЕТЪХ НИЩО ПОЛОЖИТЕЛНО ЗА НЕЯ ! .............................. ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ .................. ХА ХА ХА ХА ХА .................
254
0
 
1
 
! Отговори
трудещ се преди 14 години
Стига ни занимавахте с тая луканова *** , искаме я в затвора и конфискация на всички обърчи ! До стотинка!
253
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Няма ли да осъдят някого най-накрая?
252
0
 
1
 
! Отговори
... преди 14 години
Ей това е безлихвен кредит теглиш 9-10 млн. и връщаш 20 хил.
251
0
 
1
 
! Отговори
Дейзи преди 14 години
Другарката Масларова от години краде, обаче се изживява на недосегаема.Ако тя и компанията й - съпруг и син получат това, което заслужават - затвор и конфискация на всичко откраднато от държавата, може и да не ги пращат в затвора, а да ги оставят да живеят с по една социална пенсия или помощ за безработни. Д а ги питам как е.
250
0
 
1
 
! Отговори
LILI преди 14 години
КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА ПРОЧЕТЕМЕ НЕЩО ПО СЪЩЕСТВЕНО ЗА МАСЛАРОВА-----------------КАТО .. ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА
249
0
 
1
 
! Отговори
Радост преди 14 години
"За подобно провинение законът предвижда имуществена санкция от 10 000 до 20 000 лв. или глоба от 3000 до 5000 лв."-това просто е трагикомично,ако това бъде санкцията-доказателство за липсата на държава!