Свърталището на "Наглите" – Долни Лозен

В 3 къщи бандата държала Ангел Бончев, Румен Гунински...
18 дек 2009 15:30,
187
Свърталището на "Наглите" – Долни Лозен
Снимка: MВР

До момента МВР е установило три къщи, където бандата на "Наглите" е държала пленници.

Разследващите са установили, че главната квартира на похитителите е била в софийското село Долни Лозен.

Открити са и безспорни доказателства, че в тези оборудвани като бункери помещения са били затворени Ангел Бончев и Румен Гунински.

Отвън къщите изглеждали съвсем обикновено – сравнително стари постройки, не особено добре поддържани.

Още по темата
Вътре обаче били оборудвани шумоизолирани стаи с малка квадратура – 3 на 3 метра, и камери. В тях имало само легло.

Пред медиите вътрешният министър обяви, че за 12 от общо 19 отвличания през последните години има безспорни доказателства, че са извършени от тази банда.

По думите му ядрото на групата е от шест до осем души, с богати крими досиета.

Именно срещу тях прокуратурата ще повдигне обвинения, очакванията са това да стане в събота.

Останалите (общо 25 бяха арестувани при спецакцията – бел. ред.) ще бъдат освободени с по-леки мерки.

Ако бъдат признати за виновни, тарторите на "Наглите" могат да отидат в затвора за по 15 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
Ура, пак се изпраска преди 14 години
Бойко отиде в Копенхаген и трябваше да докладва успех на ... Сега, тъй като България започнала вече да бележи икономически подем, можем да поемем по-големи задължения (парични), за борбата с въглеродния двуокис (някои на развален български използват думата диоксид)!
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Даже Станишев и Миков поздравиха МВР за тези арести -ама тука червените *** си пеят старата песен - нищо няма да стане та нищо няма да стане
81
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
Ами лично аз се сещам за един негов подвиг в някакво плевенско село, когато атакува някакъв кокошкар с гаубици и хеликоптери! Беше широко отразено в медиите. За останалите случаи картинката беше залавяне на някой пред камерите, Боко Тиквата се изтъпанва и обяснява колко е супер, след ден-два излиза да реве, че те ги фащали, а съда ги пускал и там нещата приключваха. Хората са казали всяко чудо за три дни, два вече минаха и от 25 вече 19 са на свобода. Да видим какво ще е след третия ден
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браво!
79
0
 
0
 
! Отговори
do 75 преди 14 години
е нали беше за кокошка няма прошка, за милиони няма закони?!? сега пък стана обратното хващат големите ама на нас не ни пука щото не хвашат дребните риби...е последно?
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Той Боко тиквата ако те срещне някъде сигурно ще се напикаеш от страх заради тези приказки - ама тука нали е анонимно -плюеш го
77
0
 
0
 
! Отговори
зъл преди 14 години
Има ли мераклии да се обзаложим, че нито един от тези няма да бъде осъден в близките 10 г.?
76
0
 
0
 
! Отговори
читател преди 14 години
Още като прочетох, че акцията е организирана в дома на Боко тиквата, разбрах, че това е поредната пушилка. Какво свърши за 4 г. като главен секретар освен по мутренски да разчиства територия?
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А бе вие нормални ли сте?не разбирате ли, че тези отвличания не засягат българския народ, хората страдат най-вече от дребните битови кражби - като влязат и ти откраднат телевизора, печката, дребните спестявания, зимнината в мазето, както ще правиш? Именно тук е бедата и главният тормоз над хората - като ги открадат и малкото, което имаш, какво те интересуват отвличанията на едрите босове и тузари, забогатели по съмнителен начин?!
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе Р. Петков или Миков що не ги изловиха тия бе .../ риторично/
73
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
Айде да ме светнеш как това може да стане, след като имаш изричен квалифициран състав за повторност?
72
0
 
0
 
! Отговори
dogan преди 14 години
костов е виновен, а масларова и мургина за вицепремиери!!!
71
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 14 години
ha ha ha hvanahte rezevnia ni otbor po otvlichania....osnovnite igrachi sa si v deistvie.....
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
15-20 miliona evro+ niakolko prusta na niakolno novozabogatiali/osnovno crez krazbi/ individa===>Ravno li e na:Niakolko miliardi otkradnati ot murgina i sie,dovelo do lipsa na pari za zivotospasiavasti proceduri na bolni /kolko li ot tiah vece gi niama-poradi lipsa na adekvatno lecenie/Ta...kolko godinki za tiah,ce sa si pozvolili da pipnat bogopomazan kradec...i kolko za Murgina???AAA..da ne vece na Bahamite da si lekuva sinozita??
69
0
 
0
 
! Отговори
Кирил преди 14 години
Могат да ги осъдят за всяко едно отвличане по 15 години.. което е 150 години.. Така че, не се зане знае ли се!
68
0
 
0
 
! Отговори
Бай Григор преди 14 години
Ще видите , че това си е чист кьорфишек,като арестуването и делата на убийците на Луканов, просто сега управляващите се мъчат да прехвърлят акцента на събитията от гладуващите и недоволните към псевдо-героите....
67
0
 
0
 
! Отговори
ssssssssss преди 14 години
Федята Аз съм 100 % убеден , че цялата тази истерия около въпросните престъпници най накрая ще се окаже доста недостоверна =====================================В повечето случаи бих се съгласил.Само че сега явно прокурорите са били включени от самото начало и вече 3-*** потвърждават изнесеното - Гл. прокурор, зам. гл. и градския.
66
0
 
0
 
! Отговори
плювач преди 14 години
Да, това е постижение. В битката на мутрите с други мутри. Отвличанията са си чист мутренски бизнес на тях по между им. Нормален човек с 1000 лева заплата няма да бъде отвлечен. Те се познават по между си и си водят техните войни. С които аз, слава богу, нямам нищо общо. Да не би да ти намалят на теб по повод на това "постижение" сметките за парното и за тока? И бягайте от това клише, че хората, които имат различно мнение от това на ББ, е задължително да са червени.
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всички простотии са в селата около София. Интересно защо?
64
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
Не мисля, че закона е толкова лош. Това, че имат 12 отвличания показва единствено, че милиционерите в БГ не стават за нищо. Да ги бяха хванали след първото пак щяха да отнесът същата присъда. Но по-интересното е, че преди два дни ЦЦ каза как са изловили 25 човека и милицията има неоспорими доказателства. Днес сутринта такива имаше срещу 8, а вече чувам, че са само срещу 6 ***. С това темпо до утре май ще се окаже, че няма доказателства срещу никой