Свърталището на "Наглите" – Долни Лозен

В 3 къщи бандата държала Ангел Бончев, Румен Гунински...
18 дек 2009 15:30,
187
Свърталището на "Наглите" – Долни Лозен
Снимка: MВР

До момента МВР е установило три къщи, където бандата на "Наглите" е държала пленници.

Разследващите са установили, че главната квартира на похитителите е била в софийското село Долни Лозен.

Открити са и безспорни доказателства, че в тези оборудвани като бункери помещения са били затворени Ангел Бончев и Румен Гунински.

Отвън къщите изглеждали съвсем обикновено – сравнително стари постройки, не особено добре поддържани.

Още по темата
Вътре обаче били оборудвани шумоизолирани стаи с малка квадратура – 3 на 3 метра, и камери. В тях имало само легло.

Пред медиите вътрешният министър обяви, че за 12 от общо 19 отвличания през последните години има безспорни доказателства, че са извършени от тази банда.

По думите му ядрото на групата е от шест до осем души, с богати крими досиета.

Именно срещу тях прокуратурата ще повдигне обвинения, очакванията са това да стане в събота.

Останалите (общо 25 бяха арестувани при спецакцията – бел. ред.) ще бъдат освободени с по-леки мерки.

Ако бъдат признати за виновни, тарторите на "Наглите" могат да отидат в затвора за по 15 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
тото преди 14 години
Въпрос с понижена трудност;КОЙ СЪЗДАДЕ И КОМАНДВА Т.Н.ОРГАНИЗИРАНА/ПРАВИЛНО Е ПОНЯТИЕТО/ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ?Поради малката трудност въпросът не се премира.
102
0
 
0
 
! Отговори
зъл преди 14 години
Какво невероятно съвпадение преди три дни социолозите отчетоха рязък спад в райтинга на пожарникая с 7% и на следващия ден виж кво стана - ювелирна милиционерска акция довела до ареста на няколко мутри. Дали е случайно?
101
0
 
0
 
! Отговори
Хан Крум преди 14 години
Тези *** трябва да се обесят, а къщите им да се взривят за назидание. Това нашето не е демокрация а слободия. И затова извергите в България живеят по-добре от нас и просперират. Другият изход е който иска (нормалните граждани)да може да си купи оръжие (като в Америка). Отрепките на обществото и сега намират начин да се сдобият по незаконен начин с оръжие (и да стрелят по полицията). Като имам оръжие ( и онези знаят това), нека ми влезат в къщи, да ми налитат на улицата и т.н.
100
0
 
0
 
! Отговори
до 97 преди 14 години
и за децата е ясно, че не може без участие на полицай в групата. Всъщнос в България нещата са силно объркани, тъй като може би в 90% от случаите ПОЛИЦАЙ = ПРЕСТЪПНИК и обратното.
99
0
 
0
 
! Отговори
ева преди 14 години
уфффффффф........ пак много шум за нищо. те си ги знаят поначало къде са, кои са и какво правят тези "нагли". сега,понеже ББ е премиер и наглите му удрят и по рейтинга - малко се размърдаха, че и са си снимали акцията....... да вземат да се снимат и със заловените,че като ги пуснат - кой знае кога пак ще ги видят......
98
0
 
0
 
! Отговори
за Незнаещите и друг преди 14 години
1. Боко Тиквата е прякор на Б. Б., измислен му от Големия Маргин, поради това че виниги се осираше, когато трябваше да свърши нещо. 2. Праните *** - така са му викали в отбора по тае куон до (преди да се изпише каратист) заради страха му от спаринги 3. Ларжа - пак по това време и пак по същите причини 4. Пунта Мара - това е от времето на мутренския му период заради това, че не си държи на думата и доста послъгва 5. Боби Акордеонистчето - това му е детското махленско прозвище в Банкя 6. Боби Катерушката - нов прякор заради страстта му да се снима по детксите площадки по Люлин и Младост
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
и да е имало набъркани полицаи, никога няма да го признаят открито, освен това ако се окаже че 5 *** мутри са разигравали цялата държава в продължение на няколко години ... не е добър знак
96
0
 
0
 
! Отговори
Хайдути vs Мутри преди 14 години
25 души са задържани при акция срещу група, извършвала отвличания БКП СРЕЩУ БСП! Зрителите да се пазят от заблуден куршум!
95
0
 
0
 
! Отговори
Хронология преди 14 години
В 10ч. сутринта МВР пуска 4 фоторобота на накакви си лица, дето уж издирва. Щом пускат фотороботи, явно не им знаят имената. в 12 ч. обаче ЦЦ обявява, че са задържали някакъв културист и някакъв йожи. В 19 ч. обаче се разбира, че пуснатите сутринта в 10ч. са фотороботите на същите тези "културист" и "йожи" : Е как стана така, че в 10 сутринта МВР не им знаеше дори имената, а пък в 12 ЦЦ се поФали, че са ги хванали. Нещо сценариста е объркал работата май ***, дори ПР акция не могат да направят като хората
94
0
 
0
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Че ще ги пуснете е повече от ясно, ама поне вземете, та ги понатрошете в ареста.И внимателно! Сега, като стигнат до съд, ще видите с колко болнави хора си имате работа!
93
0
 
0
 
! Отговори
Пак ювелирна акция.. преди 14 години
Няма да бъдат повдигнати обвинения на всичките 25-*** души, задържани в рамките на операция "Наглите". Това съобщиха източници от прокуратурата, цитирани от БНР.За някои от тях не са били събрани достатъчно доказателства, че са участвали в групата за отвличания.За между 6 до 8 души държавното обвинение ще иска да останат за постоянно в ареста. Това са хората, които разследващите определят като "мозъците" на групата, наречена от МВР "Наглите".На останалите, за които са събрани данни, че са съпричастни към нея, ще бъдат определени различни парични гаранции.
92
0
 
0
 
! Отговори
до 78 преди 14 години
ха-ха, *** - Бойко е известен именно с това че е страхилив. Всички които са контактували с него, знаят това. И в Банкя, и в Симеоново и в отбора по таекуон-до. Бойко никога не искаше да излиза за спарниг, защото го беше страх да не го ритнат. Именно от там му е прозвището Праните ***. Ама за теб сигурно е някакъв Супермен, защото явно много четеш вестници и гледаш телевизия.
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дотук добре. 25 арестувани. Но като си спомням хронологията на събитията и действията на бандата съм учуден, че сред арестуваните няма нито един полицай.Подобна организация и действия са обречени на неуспех при липса на информация отвътре (къде ще се проверява,заградителни мероприятия и прочие).Или хващаме маймуните,оставяме шефовете им...А и скоро да не се окаже, че същите тези ще си пият кафето в центъра необезпокоявани...
90
0
 
0
 
! Отговори
az до 82 преди 14 години
Сещам се за нещо подобно от преди 8-9 г. Беше по времето на Костов, когато намериха онова дете убито в Южния пакр и таксиметрачиите излязоха да бутат правителството. Само за един ден беше арестувана майка му за убийство. Ваньо министъра на ВР и гл. прокурор в един глас се хвалеха колко бързо са решили проблема. Даже и награди си раздадоха. Общественото прехласване пак беше толкова силно - колко е готина милицията ни и колко са супер управляващите. Сигурно си спомняш нещата до тук. По малко обаче се говореше, когато се оказа, че няма доказателства, че тази жена е извършила престъплението. После се опитаха да я изкарат луда и отказаха процес. Медийте вече млъкнаха и много малко от тях проследиха нещата до самия край. А той беше, че психиатричната експертиза доказа, че все пак тази жена макар и да страда от психично заболяване в този период е била в ремисия. Доказа се, че така наречените неопровержими доказателства или ги няма или са нагодени и не доказват нищо. След сериозни усилия от една адвокатка, която вече не е между живите се стигна до процес и като краен резултат т.н. убийца беше оправдана, а случаят беше върнат на прокуратурата за ново разследване. Тези неща обаче бяха премълчани от всички. Така че извинявай за липсата ми на ентусиазъм да възхвалявам невероятните подвизи на Боко и сие и на българската милиция, но не мога да подскачам от радост при положение, че до момента не е изнесено нищо смислено, което да дава основание да се смята, че милицията все пак по някакъв странен начин за първи път е успяла да си свърши работата.
89
0
 
0
 
! Отговори
Малко химия преди 14 години
Специално за такива като теб, които не знаят, че се изпозва диоксид а не двуокис ( нещо старо и отпаднало официално) http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BD_%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%B4"Оксид (ост. окис) се нарича всяко химично съединение на кислорода с друг химичен елемент, в което кислородът е в -2 степен на окисление."*** почети а после пиши кой говори и "пише на развален български"
88
0
 
0
 
! Отговори
poop преди 14 години
vsi4kite 25 da se ma4et i puknat nakraia v zatvora .da nevidat svoboda do kraia na dnitesi.
87
0
 
0
 
! Отговори
бг преди 14 години
НО НЕ ЧАКАЙТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА !!!
86
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 14 години
po 15 godini??????? Vie ste palen maitap. Boiko nali gi glaseshe za dozivotni??????
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дано наи-после и на властващите да им е писнало и наи-вече на съдиите, за да видим и осъден бандит
84
0
 
0
 
! Отговори
az № 78 преди 14 години
Само не разбрах по какви причини прецени, че човека го плюе? Той само констатира безспорните факти. Първо Боко Тиквата е герой от съвременен бетселър и това му е името с което е известен в неговите си среди. И второ за времето му като ген. сек. на МВР са извършени около 140 поръчкови убийства от които няма нито едно разкрито. Информацията е от сериозни европейски и американски издания като Ню Йорк Таймс, Обзървър и др. Ако смяташ, че тия факти не са верни опровергай ги!