"Наглите" пропяха. Вадят трупове край Бистрица

Полиция и техника изравят телата на Кунфуто и Сапата
8 яну 2010 17:30,
204
"Наглите" пропяха. Вадят трупове край Бистрица
Снимка: БГНЕС

Два трупа са открити в околностите на София, потвърди пред Dnes.bg градският прокурор на София Николай Кокинов.

Преди часове в землището на Железница беше намерено тялото на автокрадеца Юлиан Лефтеров – Кунфуто, който беше отвлечен преди година.

Още по темата
19 дек 2009 11:19
139

Вторият труп все още не е изровен и не е разпознат, въпреки че прокуратурата предполага кой е, каза още Кокинов. Той не пожела да потвърди дали второто тяло е на друг изчезнал  автокрадец – Иван Петров – Сапата.

Смята се, че Сапата, който е в неизвестност от април 2009 г., е доставил джипа за отвличането на Киро Киров.

По непотвърдена информация откриването на двете тела е свързано със спецоперацията "Наглите ", а автокрадецът Даниел Димитров – Данчо Релето, сочен за част от групата за отвличания, е посочил на полицаите къде да търсят.

Официално МВР и прокуратурата отказват да потвърдят информацията.

Около Железница, Бистрица, Горни и Долни Лозен продължава да има засилено полицейско присъствие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
0
 
! Отговори
реалност преди 14 години
Убииства и престъпления има по цял свят , така че стига сте спекулирали с това. В страната която е еталон за всички най редовно ставаме свидетели на масови разстрели в училища , университети и т.н Преди броени дни пак съобщиха за няколо разстреляни в САЩ и то в съда . Убийства е имало , има и ще има въпроса е да се повиши разкриваемостта на престъпленията и да има повече осъдени .
138
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не е ли го страх ... В кой край на БГ говорите така нескопосано бе...
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тоа с пушката ме плаши а него нее ли го страх
136
0
 
0
 
! Отговори
до 132 преди 14 години
и все пак не забравяй момче, защото от това което пишеш е видно че си някакъв полуграмотен *** - по-мъдри хора от теб са казали "Не копай гроб другиму, за да не паднеш сам в него". Помисли, ако имаш с какво над написаното.
135
0
 
0
 
! Отговори
Даниела преди 14 години
аз пък си мисля друго. Да оставим настрана че над 150-те неразкрити поръчкови убийства станаха именно през годините, когато Бойко Борисов беше Главен секретар на МВР. Но защо така набързо се покри новината, че простреляните при убийството на Боби Цанков всъщност не са свързани с него, а са случайно намиращи се там граждани. Единият е бил клиент на адвоката Таков, а другият е бил шофьор на чичо си, когото е докарал от село за консултация при въпросния адвокат.
134
0
 
0
 
! Отговори
Rav преди 14 години
Повечко "Туин Пийкс" май си гледал.
133
0
 
0
 
! Отговори
роки преди 14 години
Прав си,там са парите,от тия нищо няма да вземе и няма да прокопсаме,на тяхно място други ще дойдат,другаде е истината.Това са дребните риби на първи клас престъпност!
132
0
 
0
 
! Отговори
Дo 116 преди 14 години
В.Димитров, че су куха лейка е ясно, но ако не дай си божеедин ден те "зарадват" с веста, че непълнолетната ти дъщеряе видяна насила да се качва в лимузина с черни стъкла, опитай се да си припомниш глупостите, които тук написа ...и тогава ще се МОЛИШ някой да я проследи по мобилния и телефон, но всуе ...защото ще трябва да се премине през дълга и свръхформална процедура изискваща часове, дни, дори месеци, а дъщеря ти вече ще е зад граница ....
131
0
 
0
 
! Отговори
до 128 преди 14 години
ами мен например си ме привикват редовно в 1-во РПУ да ме заплашват, ама ми е през оная работа. Имам право на собствено мнение и всичко, което съм написал срещу некадърниците и манипулаторите от ГЕРБ, мога да го докажа.
130
0
 
0
 
! Отговори
до 128 преди 14 години
Достойните хора нямат нужда от Вожд, но явно е че ти и такива като теб, без Вожд просто не можете. Това е отличителна черта на стадните животни.
129
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ний много знаем,ама кой знае сега как някой полит-комисар на ББ следи написаното тука......скоро можем да си говорим в конски вагони :)
128
0
 
0
 
! Отговори
Rav преди 14 години
Добре де, щом толкова настояваш ще сложим по един минус!Вашия вожд го видяхме колко струва...една жена неможе да задържи до него, как вас задържа?
127
0
 
0
 
! Отговори
billy преди 14 години
evala SPOKO, samo dano e posledniq
126
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
по-скоро,детето на комунизма
125
0
 
0
 
! Отговори
СПОКО преди 14 години
ГЕРБ Е ПОРЕДНИЯ И ПОСЛЕДЕН ЕТАП ОТ КОМУНИЗМА!
124
0
 
0
 
! Отговори
Рамбо преди 14 години
Премиера Борисов да се стегне и да подхване Белите Якички мутрите във сянка, ЧЕРЕПИ ,Олигарси Групировки със мръсни стотици милиони народна пара, Футболни президенти със които играе тенис, Резила е голям !!!!
123
0
 
0
 
! Отговори
Rav преди 14 години
Благодарим ти от все сърце за силата, която ни вдъхваш да продължаваме да се учим да пишим!
122
0
 
0
 
! Отговори
Динко преди 14 години
Причината за следенето в Интернет не са престъпниците,а това че Интернет може да обединява големи маси от хора,несъгласни с дадена политика или действия на управляващите.Чреа Интернет могат да се правят неофициални референдуми,а защо не и стачки и масови протести.Ето къде е истинската причина.Този закон е антидемократичен и обслужва политическата класа и маститите бизнесмени.А народа-безгласен ..и в калта!!!
121
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
прости им,не знаят какво правят
120
0
 
0
 
! Отговори
Мдааа преди 14 години
значи обяснявам - некадърниците от БСП навремето преминаха в СДС и загробиха България. След това пък същите тези некадърници от СДС преминаха в ГЕРБ. Познайте какво я чака България с некадърници, преминали толкова много метаморфози