Борисов постави срок на МВР да приключи спецоперация

Акцията ще е срещу престъпния бизнес
5 юли 2010 14:39,
141
Борисов постави срок на МВР да приключи спецоперация
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че очаква до края на тази или до средата на следващата седмица МВР да приключи операция, от която очаква много.

Той отказа да конкретизира за какво е полицейската операция, но вътрешният министър Цветан Цветанов уточни, че тя не е в сферата на политиката и енергетиката, а е насочена срещу хора, които се занимават с престъпен бизнес.

На въпрос дали МВР търси някое от емблематичните имена от престъпния свят, Цветанов заяви, че всичко е възможно.

Бойко Борисов уточни, че няма нужда да се прибързва, а "в новите условия, когато трябва да се дават по-добри доказателства пред съда, приемам, че е по-добре да се изчака седмица-две".

"Няма една сфера, в която да не сме разкрили корупционни практики и да не сме ги дали на прокурор", допълни премиерът.

Важно е да се обяснява на хората, че данъците в България са най-ниски в цяла Европа, защото от "приказките на президента и опозицията" те се объркват, коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
15
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Операцията ще се казва "Кой крадна жигулата" и цели, чрез намирането на една откраднатажигула да се закърпи финансовото състояние на държавата.
38
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ключови думи: Бойко Борисов, цветан цветанов, полицейска операция, престъпен бизнес хахахахххахахахаа - боко тиквата с главни букви, а цоко циквата - с малки!след песента на веско маринов за мвр се убедих окончателно, че бкп отново е на власт в бг!
37
4
 
4
 
! Отговори
ъ? преди 13 години
Това е мястото на един гневен коментар, който така и няма да види бял свят, защото вече се уморих да слушам глупости, който раждат само глупости - визирам нероденият ми коментар.
36
7
 
30
 
! Отговори
Takawa преди 13 години
Ох, не осъзнават ли, че вече са смешни с тия изказвания!!! А колко некомпетентност е събрана на тази снимка..
35
3
 
9
 
! Отговори
truli преди 13 години
stiag si lagal be:Важно е да се обяснява на хората, че данъците в България са най-ниски в цяла Европа vav ispania plpdove i zelen4uci sa sas 5% DDS, xranitelnite produkti sa 8% a ostanalite ne6ta sa 18% ,barove te i restorantite pla6tat 8% DDS.
34
3
 
27
 
! Отговори
Колт преди 13 години
"Важно е да се обяснява на хората, че данъците в България са най-ниски в цяла Европа." Кои данъци бе Боко и за кой са най-ниски?????? Че аз доколкото знам доходи от 100-200, че и 500 евро в Европата изобщо не се облагат. Да не говорим, че ДДС-то ни е най-високото в ЕС. Или може би визираш осигуровките???? Е там може и да си относително прав, ама разликата е, че ония от Европата срещу тия осигуровки получават нещо насреща, а тук нищо.А може би имаш предвид пътните данъци и винетките???? Че у територията БГ няма нито един път, който да отговаря на европейските изисквания, следователно пътните данъци и винетките са най-скъпи, защото плащаш за ползването на нещо, което изобщо го няма!А тоя номер с обясненията, баянето и т.н. вече свърши. Вече все повече хора не вярват на празни приказки, а преценяват на база собствения си социален статус. А за държава и управление при което те карат да избираш между това да се нахраниш или да си купиш лекарства, да си платиш на монополистите и на бирниците едва ли може да се нарече нормална, а управлението успешно!
33
4
 
13
 
! Отговори
пенсионер преди 13 години
Не сравнявай пенсионерите с ***,ами като миеш чиниите в чужбина внимавай да не изтървеш да счупиш някоя.
32
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ключови думи: Бойко Борисов, цветан цветанов, полицейска операция, престъпен бизнес хахахахххахахахаа - боко тиквата с главни букви, а цоко циквата - с малки!след песента на веско маринов за мвр се убедих окончателно, че бкп отново е на власт в бг!
31
3
 
21
 
! Отговори
111 преди 13 години
Г-н Борисов, колко кмета има в затвора като се има в предвид, че 90 % от тяхвземат рушвети?
30
10
 
3
 
! Отговори
Пффф преди 13 години
Като си извадите главите от *** и почнете да разчитате на себе си ... а не тоя що не ми оправи бакийте - ония що не ми оправи бакийте ! Да сочиш с пръст е лесно - да ковеш сам съдбата си - не е !
29
3
 
4
 
! Отговори
до се преди 13 години
:-))))))))) Истината винаги излиза на яве.
28
2
 
6
 
! Отговори
Коментар преди 13 години
Хайде, хайде. Чак толкова объркани не сме, Премиер Борисов. Все пак 20 години живеем в преход т.е. първоначално натрупване на капитала. Данъците са ниски, но и иконимическият интелект не е на нужното ниво, а за другият /морала/ не ми се коментира.
27
7
 
18
 
! Отговори
200 точки преди 13 години
На снимката виждаме 200 точки коефициент за интелигентност. 180 точки за металната табелка и по 10 за всяка една от кратуните.
26
5
 
9
 
! Отговори
Теди преди 13 години
Някой пак не си е платил комисионната по веригата!
25
4
 
25
 
! Отговори
55 300 лева преди 13 години
Другарю Борисов, кога ще стигнем Германия, със среден годишен доход на наемен работник от 27 648 евро или 55 300 лева?
24
3
 
20
 
! Отговори
Япония с 5% ДДС преди 13 години
Другарю Борисов, кога ще стигнем Швейцария със 7,6% ДДС и Япония с 5% ДДС?
23
5
 
15
 
! Отговори
се преди 13 години
Следващата операция е емигриране от България в нея трябва да учястват всечки с изключение на *** и пенсионерите.
22
5
 
18
 
! Отговори
Другарят Борисов оча преди 13 години
Другарят Борисов заяви, че очаква до края на тази или до средата на следващата седмица, МВР да приключи операция, от която очаква много. Много очаква, че отново няма да има доказателства за съда, и очаква, че ще стане хубав сценарий за поредната сапунена оперета по казионните кабеларки.
21
4
 
27
 
! Отговори
bravo преди 13 години
Ще видим дали тия пипони ще се хилят като тикви след, да речем година-два като почнат калпавите им решения да избиват на бял свят...
20
2
 
4
 
! Отговори
IND преди 13 години
До 18В конкретния случай не само самопризнанието е доказателство. Има и други. Същественото в случая е присъдата!