Борисов постави срок на МВР да приключи спецоперация

Акцията ще е срещу престъпния бизнес
5 юли 2010 14:39,
141
Борисов постави срок на МВР да приключи спецоперация
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че очаква до края на тази или до средата на следващата седмица МВР да приключи операция, от която очаква много.

Той отказа да конкретизира за какво е полицейската операция, но вътрешният министър Цветан Цветанов уточни, че тя не е в сферата на политиката и енергетиката, а е насочена срещу хора, които се занимават с престъпен бизнес.

На въпрос дали МВР търси някое от емблематичните имена от престъпния свят, Цветанов заяви, че всичко е възможно.

Бойко Борисов уточни, че няма нужда да се прибързва, а "в новите условия, когато трябва да се дават по-добри доказателства пред съда, приемам, че е по-добре да се изчака седмица-две".

"Няма една сфера, в която да не сме разкрили корупционни практики и да не сме ги дали на прокурор", допълни премиерът.

Важно е да се обяснява на хората, че данъците в България са най-ниски в цяла Европа, защото от "приказките на президента и опозицията" те се объркват, коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
18
 
1
 
! Отговори
dulovo преди 13 години
xaxaxaxa razbrah 4esi 4erven 4ervei ti vsqka maika kit tvoita akoq mislish cqla dirjava stheshe da bide 4ervena 6toto nesi poznavate bastite vieste ostankite na bratuskite aaairee pri sergei da lijish torsko dupe
58
2
 
3
 
! Отговори
?????? преди 13 години
Тя е казала от огъня не от пожарната.
57
5
 
10
 
! Отговори
nue преди 13 години
за утре да сте научили химна на МеВеРе! инак Бойко ще ви пляска! невероятна песен! браво веско!
56
5
 
17
 
! Отговори
жабов преди 13 години
Самозабравиха се. Батьови златни.
55
3
 
0
 
! Отговори
dulovo преди 13 години
kit nitese raboti i koito dae pak sthesi mizernik vmesto da 4akash ot dirjavata virvi malko se mi4ish veee vmestho da stoish pret neta
54
29
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
АЗ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ.Права е била пророчицата леля ВАНГА която е казала:"....и ще дойде от огъня човек който ще изведе тая държава по правия път, а живота на хората ще бъде по щастлив..."ГОСПОД ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ ПРОРОЧИЦЕ.
53
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Важно е да се обясни на хората, защо имат НАЙ НИСКИТЕ ДОХОДИ! Данъците всички знаем са пропорционални.________________________дулово, с тази граматика и без да афиширате подкрепа и сами се сещаме за кой е....
52
10
 
4
 
! Отговори
dulovo преди 13 години
GERB napret. tika prikazvat 4e sqkash do sega bqhme mn dobre 4e za vsi4ko gerb vinoven za edna dve tri godini nistho nemoje dase keje slet tova shi govorim
51
21
 
10
 
! Отговори
Приятелю преди 13 години
Аз съм доволен от работата на сегашното правителство. Киорав ли си какъв си... ае кода говора избирай си пак БСП и да сринем държавата , заменки да има , спряни Еврофондове и точене парите за магистралата.. и тогава да сме доволни нали :)
50
7
 
14
 
! Отговори
49270 преди 13 години
Операцията е с кодово название "Кокошкарите" и цели да се арестуват всички престъпници, ощетили държавата със суми до 10 лева. Естествено никой от тях няма да може да се защити в съда, така че операцията се очертава пълен успех...
49
30
 
9
 
! Отговори
red преди 13 години
САМО ГЕРБ ВСИЧКО ОСТАНАЛИ Е КРАДЛИВА ГМЕШ
48
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Г-н Борисов, колко кмета има в затвора като се има в предвид, че 90 % от тяхвземат рушвети? е да, но и 90% са от герб все пак!
47
7
 
14
 
! Отговори
хм преди 13 години
един *** и един мазньо......
46
6
 
12
 
! Отговори
hit преди 13 години
нещо взехте да отрезнявате,,,,,,,,,,голяма еуфория беше на изборите.С гордост ще кажа на децата си след време .....аз не гласувах за герб
45
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
по скоро е свободно за теб "приятелю на мизерията" пали към сомалия, там ще задоволиш мазохизма си
44
12
 
7
 
! Отговори
се преди 13 години
Никога не съм сравнявал пенсионерите със ***. Относно чинийте ще ти кажа че срамна работа няма срамно е да крадеш и лъжеш което е практика в България . Не е важно какво работиш а как живееш да бъдеш усмихнат и спокоен което е много рядко срещано в нашага страна.
43
3
 
8
 
! Отговори
... преди 13 години
Сега МВР трабва да спазва сроковете на Бойко точно както той спази своите :) в обещанията си да повиши стандарта на полицаите :)
42
3
 
16
 
! Отговори
на снимката : преди 13 години
Мамини убавци !
41
4
 
3
 
! Отговори
Приятелю преди 13 години
Летище софия е свободно за теб, полети към Мюнхен има по 2 на ден. Лек път.
40
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Костов добре започна с държавата, но алчната му натура го скапа....Превърна го в плазмодий на развращаващата корупция...Със времето нещата се забравят,но историята никога няма да го реабилитира !!!