Полицаи със синини след схватка със 120-килограмов мъж

Те се опитвали да отърват две жени от агресивен и пиян клиент
27 сеп 2010 20:08,
208
Полицаи със синини след схватка със 120-килограмов мъж
Снимка: БГНЕС

Двама полицаи от районното управление в Бяла Слатина са пострадали при опит да спасят две жени от развилнял се 120-килограмов подпийнал мъж, съобщиха от МВР.

Екшънът се разиграл в центъра на село Търнава около 3,30 часа в нощта срещу неделя.

42-годишната Поля Шиляшка искала да затвори заведението си и помолила 120-килограмовия клиент Емил Димитров да напусне.

След това жената се отправила към автомобил „Фолксваген“, собственост на нейна приятелка, която също била в колата.

Тогава разгневеният Емил Димитров започнал да отправя заплахи към дамите и изпотрошил стъклата на автомобила.

Шиляшка веднага се обадила по телефона на полицейския инспектор в селото. Той не бил на смяна, но пристигнал с личния си автомобил на мястото на инцидента заедно със свой колега.

Полицаите се опитали да предупредят развилнелия се 120-килограмов Емил, но той ударил единия инспектор по главата, а другия – по гърба, с твърд предмет, след което изчезнал в неизвестна посока.

Двамата полицейски служители са откарани в болницата в Бяла Слатина за оказване на медицинска помощ. Единият е с оток на главата и с комоцио, а другият е с охлузни рани по тялото.

По-късно е установено, че от автомобила на полицаите е изчезнала ловна пушка.

21-годишният Емил Димитров е задържан във Враца в автомобил „Роувър“, управляван от 20-годишен мъж.

120-килограмовият бияч е криминално проявен и е бил обявен за общодържавно издирване. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: Бяла Слатина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
3
 
9
 
! Отговори
Иво преди 13 години
120 кг мъж ги трупясал с няколко удара и им отнел оръжието от колата - срам и позор, пак са уреждани с връзки тези полицаи след като са се изложили по този начин!
151
1
 
0
 
! Отговори
vehtiq преди 13 години
gliupainko?gliupainko?kuraaa? dreme mi na kura? smuchesh kura?qdesh kura?kakvo che ne vdqnah znachi kura ti ? opa- nicka ti .. lud si ei .. i sigurno si na 10 !
150
1
 
12
 
! Отговори
georgi преди 13 години
Охо.. тоя 120 килограмов тарикат дали после не са го спукали от бой в полицията. Защото там със сигурност има и по-големи биячи от него :)
149
1
 
1
 
! Отговори
Spravedlivost преди 13 години
Politzai na knijka nishto na praktika iavno goliama chast ot politzaite sa bez nikakva podgotovka ne sa trenirani triabva da ima vseki mesetz izpiti.Ima i drug variant ako sa go poznavali i sa go "ispusmali" vse pak e bil kriminalno proiaveno litze. Edin deputat beshe kazal ima kragove ot firmi v politikata e iavno e che ima kragove ot kriminalnia kontigent sred politziata.
148
0
 
4
 
! Отговори
Кура преди 13 години
И к'во викаш е ***!? Горките 40 000 човечеца, които са принудени да слушат простият си началник. Моите съболезнования за тези служители.
147
1
 
3
 
! Отговори
мискет преди 13 години
Вехт, мнооо си *** ве! Де си възпитаван бря? Да не си расал в зоологическа градни ве? :))
146
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ММ да човека се издирва от полицията ама свободно си се разхожда насам натам, не обезпокояван и ходи и си пие по кръчмите, по някога пускат по някои друга статия когато издирват някой криминално проявени но изглежда този е малко по специален щом не са обявили полицайте по медийте че се издирва и който го види да сигнализира.Дори и сега медийте не предоставят снимка на извършителя най вероятно ще го пуснат след като го почерпят едно кафе и си почини в ареста.
145
1
 
0
 
! Отговори
На Брус брат му преди 13 години
Ще ми изпитат мавашито на собствените си глави. Нека ме ядосат още малко. А онези *** - "бизнесмените" много ме ядосват. Ще им покажа какато герито си, уширо-маваши герито, май-хитза герито, йоко герито, уширо-йоко герито си и куп други "фокуси". :))))))
144
0
 
0
 
! Отговори
Кура преди 13 години
Расположен на полуостров Камчатка, в блатист и безлюден район до реке Камчатка.
143
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бил не бил полицайте как да е те са си полицай стават тези работи някой пъти и синини има , ама след това да те спипат е много болезнено ох-ооо олееее не в глааваатааааа оооо
142
0
 
3
 
! Отговори
Кура преди 13 години
Виж се колко си неук и непросветен, но мръсното ти и просташко подсъзнание го доказа, че си доста дребен човечец - по-нисък от тревичките. *** е полигон на руските РВСН за попадения на бойните глави и измерване на параметрите на полета. Глюпаинко си, мойто момченце.
141
0
 
0
 
! Отговори
Брус Лий преди 13 години
Ей, че ви мачкам всичките на куп ве! Язе имам Нефтохима, Химко-Враца, Булгартабак, Солвей-соди и още мноооого. К'ви са тези, които управляват консорциуми и работят в чужди фирми, като ръководни кадри, а!? Ще ви меля ве, мехурчовцииии..
140
2
 
0
 
! Отговори
vehtiq преди 13 години
То се подразбира само от ник-а ти булашик ***...
139
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как ще пише -- ще вземат да го ступат.
138
0
 
1
 
! Отговори
Барак Обама преди 13 години
И Обама ще дойде. Имаме ръководител на 40 000-ен персонал, снабдител на хамериканската армия, остана ни само Обамата. Хадееее... Обамата 1-ви път...
137
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 13 години
Е, аз съм 1.90 висок, 100 кила, пък въобще не съм някакъв голям... 120 кила, ако е висок, не знам кое му е толкова интересното, че да го констатирате
136
1
 
0
 
! Отговори
vehtiq преди 13 години
Много време ти трябваше да го изфрабрикуваш обвинението,работя за най-добрите,защото съм един от тях,и мижитурките тук и преди и сега съм ги смятал за такива,а колкото за кинтите-повече от добри са;)
135
0
 
3
 
! Отговори
кура преди 13 години
Вехтия е голям ***, ама нищо не става от него. Торба с *** и комплекси за малоценност, защото е див, крепостен селендур. Личи ми много. Мирише на оборски тор. Ммммммммммммм....
134
1
 
2
 
! Отговори
тОП, ЧЕ И коп преди 13 години
Я СИ ПИЙТЕ ХАПЧЕТАТА И ЛЯГАЙТЕ !!!!ТО САМО "ОБАМА" НЕ Е ПИСАЛ ТУК ОЩЕ :)))
133
0
 
3
 
! Отговори
Красив ум преди 13 години
Добре, да приемем, че казваш истината. Преди си служил под български флаг и пагон и се клел във вярност, а сега си рамо до рамо с едни от най- големите психопати и главорези- англичани и американци и вършиш черната им работа за дребни суми. Това е типичния профил на двойния агент, който и майка си ще продаде за пари. Твърдиш, че армията ни и полицията не стават за нищо. Значи и ти не ставаш за нищо защото в професионален план произхождаш именно от нашата армия и/или полиция.