Полицаи със синини след схватка със 120-килограмов мъж

Те се опитвали да отърват две жени от агресивен и пиян клиент
27 сеп 2010 20:08,
208
Полицаи със синини след схватка със 120-килограмов мъж
Снимка: БГНЕС

Двама полицаи от районното управление в Бяла Слатина са пострадали при опит да спасят две жени от развилнял се 120-килограмов подпийнал мъж, съобщиха от МВР.

Екшънът се разиграл в центъра на село Търнава около 3,30 часа в нощта срещу неделя.

42-годишната Поля Шиляшка искала да затвори заведението си и помолила 120-килограмовия клиент Емил Димитров да напусне.

След това жената се отправила към автомобил „Фолксваген“, собственост на нейна приятелка, която също била в колата.

Тогава разгневеният Емил Димитров започнал да отправя заплахи към дамите и изпотрошил стъклата на автомобила.

Шиляшка веднага се обадила по телефона на полицейския инспектор в селото. Той не бил на смяна, но пристигнал с личния си автомобил на мястото на инцидента заедно със свой колега.

Полицаите се опитали да предупредят развилнелия се 120-килограмов Емил, но той ударил единия инспектор по главата, а другия – по гърба, с твърд предмет, след което изчезнал в неизвестна посока.

Двамата полицейски служители са откарани в болницата в Бяла Слатина за оказване на медицинска помощ. Единият е с оток на главата и с комоцио, а другият е с охлузни рани по тялото.

По-късно е установено, че от автомобила на полицаите е изчезнала ловна пушка.

21-годишният Емил Димитров е задържан във Враца в автомобил „Роувър“, управляван от 20-годишен мъж.

120-килограмовият бияч е криминално проявен и е бил обявен за общодържавно издирване. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: Бяла Слатина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
1
 
5
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Защото не са били катаджии. Те са по 130 килограма бройката.
111
1
 
1
 
! Отговори
ая бабасанъ преди 13 години
Той и пушкин беше казал нещо за такива като теб,но сам си го намери !Лека нощ на всички и да не сънувате само Боко слънцето,че ще сънувате кошмари!:D:D:D
110
2
 
3
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Абе кви са тия полицаи как са станали такива след като 2-*** не могат да се справят с някакъв бабаит, толкова ли не можаха да го ритнат в ташаците, или да си извадят пищовите и да го усмирят? Чак им е взел пушката от колата - срамота!
109
0
 
3
 
! Отговори
low kick преди 13 години
Палячоооооо, хората ги делят в категориии в силовите спортове и това не е случайно. А курвачката ти не е 100% успеваемост. Моли се да не пропуснеш брадичката на 1,5 пъти по-тежък от теб и при равни обстоятелства да се "скечите". Предполагам знаеш какво ще стане? Май летиш в облаците. Слагай протекторите и бегай в залата да те свалят на земята, че май се вживяваш в ролята на street fighter.
108
0
 
4
 
! Отговори
Красив ум преди 13 години
Може и да си бил някакъв там мишок под пагон, но очевидно вече си доста неуравновесен психически и затова са те махнали. Това е единия вариант. Другия вариант е, че си някаква дрипа, нереализиран в живота и затова злобееш толкова много. Единственото сигурно е, че се нуждаеш от психиатрична помощ, щом ставаш толкова агресивен, след като съвсем нормално и кротко ти задаох въпрос.
107
2
 
3
 
! Отговори
Син.. преди 13 години
Хахаха, май си куха кука и не можеш да говориш с цивилните, а? Хахаха. Ей, миришете на простаци от далече.
106
2
 
0
 
! Отговори
gtf преди 13 години
много си отворен ...моли се да не те стига ...***
105
2
 
0
 
! Отговори
Ц.Цветето преди 13 години
Полицаи със синини след схватка със 120-килограмов мъж. На този сумист 100% ще му стопят сланинките в ареста. Гарантирано му е
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Усетих се..., че няма смисъл да споря с лаици. "Кей":)
103
1
 
5
 
! Отговори
Красив ум преди 13 години
Простака свежда всичко до дребните злободневни проблеми в региона си. Такива като теб, дори слънчево затъмнение сте способни да свържете с Фидосова, Бойко, Цачева, и др. Света се върти не заради, а въпреки такива като теб, които не виждат отвъд дувара си.
102
1
 
1
 
! Отговори
Син... преди 13 години
Усети се май, че говориш глупости, а? Кей.
101
4
 
4
 
! Отговори
VEHTIQ преди 13 години
И полицай и военен бях ве *** не ми говори кой хленчи плюнко,махнах се защото не ЛИЖЕХ ТОПКИТЕ НА НАЧАЛНИЦИТЕ,не ми казвай кои за какво става бил съм и по митинги бил съм и по мисии с тези стабилки..и за *** за зеле не стават....а сега съм със истиските булдоци ако не можеш да тичаш с нас стои си вкъши и си хленчи селянино грък....
100
1
 
1
 
! Отговори
До сина на бившия мц преди 13 години
Кажи на татко си, да си спре американските екшъни, че много на сериозно се вземаш. И аз спирам да пиша вече. Лека Вечер.
99
1
 
1
 
! Отговори
Син.... преди 13 години
Хаха, кей. Ти си компетентния и всезнаещия. Отстъпвам ти, защото не искам да споря за кой е по-***. Явно не вдяваш какво се говори, а си знаеш твоето. Аз ще ходя на курбана, ама ти май дълго ще ходиш без мозък, което си е по-голямото наказило.
98
2
 
4
 
! Отговори
ая бабасанъ преди 13 години
Абсолютно прав си!Ще бъде същото като на площада Тянан Мън .Студенти с/у танкове.С голу дупе таралежи все едно да мачкаш........Не мислиш ли,че точно поради тази причина ЦЕЦО следи нета или заради Фидосова?Фидосова:Въх мъ Цецо колко си бил хитър!Сега вече ги фанахме сичките кой ще гласува и за кого!Пък и лесно ДанС ще наглася резултатите спуснати от кукловодите .......Цецке, не яж това кюфтеПредседателят на Народното събрание г-жа Цецка Цачева няма нищо против да влизат в електронната й поща, стига това да гарантира сигурността на нея и семейството й. Новината е съобщена от самата Цачева пред журналисти, които от своя страна са били пред паметника на Христо Ботев в Борисовата /не на Бойко Борисов/градина в София.Значи Те нека да влизат в електронната й поща, а пък Тя да получава сигурност. Ето как би изглеждала ситуацията:Цецка Цачева и Искра Фидосова си чатят.Ц.Ц. уфф, айде да свършва тва заседание, да разпуснем малкоИ.Ф. що не дойдеш на гостиЦ.Ц. ааа, добре, кво имаш за вечеряИ.Ф. нищо още, но може да изпържа едни кюфтаци, имам една кайма тука стоиЦ.Ц. *** да не е стара нещо, да не стане беляИ.Ф. стара, стара, колко да е стара, то като мине през огъня и нищо му нямаВъпросната електронна кореспонденция обаче прави впечатление на дежурния оперативен работник, който веднага сигнализира по-нагоре. Органите изпращат командоси, които да инсценират обир в дома на И.Ф. и да откраднат каймата. Така председателят на Народното събрание г-жа Цецка Цачева получава сигурност и е спасена от опасността да яде кюфтета от стара кайма, с което да получи леки усложнения и тежко обезводняване.Става реч не за следене, не за навлизане в лична територия, за накърняване на свободи и права. Става реч за гарантиране на сигурността на всеки един от нас, е казала оше г-жа Цачева.Понякога нещата са битови. Ква свобода, кви ценности, къв паметник на Ботев!?!?!
97
0
 
3
 
! Отговори
Красив ум преди 13 години
А ти за какво ставаш? Какво праиш в редките случаи когато не хленчиш и не пръскаш слюнки от злоба?
96
0
 
0
 
! Отговори
Диагностик преди 13 години
Тоя младеж не ще да е бил само на C2 H5 OH. Има и симптоми на нашмъркване! :DDDD
95
3
 
3
 
! Отговори
vehtiq преди 13 години
Както и да го формулирате-НАШАТА СКАПАНА ПОЛИЦИЯ И АРМИЯ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ...
94
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде отивай при тате си, който е бил милиционер и не е пропускал нито един курбан, да ти разправя за благата баница. Ти бил ли си в САЩ? Виждал ли си за какво става въпрос? Лаик!
93
3
 
0
 
! Отговори
квиич преди 13 години
Нас, 120 килограмовите, единствено ни бива за организирано сумо до смърт. С подобни гени и възпитание сме вредни за развитието на добро общество и цивилизация, понеже винаги взимаме повече, отколкото даваме. Единствената ни разлика с евреите е, че ни личи отдалеч.