Полицаи със синини след схватка със 120-килограмов мъж

Те се опитвали да отърват две жени от агресивен и пиян клиент
27 сеп 2010 20:08,
208
Полицаи със синини след схватка със 120-килограмов мъж
Снимка: БГНЕС

Двама полицаи от районното управление в Бяла Слатина са пострадали при опит да спасят две жени от развилнял се 120-килограмов подпийнал мъж, съобщиха от МВР.

Екшънът се разиграл в центъра на село Търнава около 3,30 часа в нощта срещу неделя.

42-годишната Поля Шиляшка искала да затвори заведението си и помолила 120-килограмовия клиент Емил Димитров да напусне.

След това жената се отправила към автомобил „Фолксваген“, собственост на нейна приятелка, която също била в колата.

Тогава разгневеният Емил Димитров започнал да отправя заплахи към дамите и изпотрошил стъклата на автомобила.

Шиляшка веднага се обадила по телефона на полицейския инспектор в селото. Той не бил на смяна, но пристигнал с личния си автомобил на мястото на инцидента заедно със свой колега.

Полицаите се опитали да предупредят развилнелия се 120-килограмов Емил, но той ударил единия инспектор по главата, а другия – по гърба, с твърд предмет, след което изчезнал в неизвестна посока.

Двамата полицейски служители са откарани в болницата в Бяла Слатина за оказване на медицинска помощ. Единият е с оток на главата и с комоцио, а другият е с охлузни рани по тялото.

По-късно е установено, че от автомобила на полицаите е изчезнала ловна пушка.

21-годишният Емил Димитров е задържан във Враца в автомобил „Роувър“, управляван от 20-годишен мъж.

120-килограмовият бияч е криминално проявен и е бил обявен за общодържавно издирване. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: Бяла Слатина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
ASI преди 13 години
TAKIVA KATO TOZI SARVYL,POLISIATA TRIABVA ZAKONA DA IM RAZREWAVA ,,DA STRELIAT NA MESO,KAKTO E NA NIAKOI MESTA PO SVETA.BIL OBEVEN ZA NASIONALNO IZDIRVANE,A TOI SE NAPIVAL KATO SVINIA ,KAK STAVAT TIA NEWTA.
91
1
 
2
 
! Отговори
Сина на бивш полицай преди 13 години
Май си чел м/у редовете. Къде го прочети, че някой се е хвалил, че било хубаво!? А и как го реши, че познавам системата!? За излагацията се получава следното: прочел м/у редовете и търси на кого да се направи на компетентен и да избие комплексите си. Циби ве, батка.
90
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Изгледах го......Аз изгубих всякаква надежда!
89
1
 
2
 
! Отговори
vehtiq преди 13 години
А в закона е написано че ухерите за да респектират използват физическа сила и помощни средства,а те просто май са се пооакали..НЕЩАСТНИЦИ...
88
2
 
6
 
! Отговори
Красив ум преди 13 години
Като гледам как се е наежил народа, оставам с впечатление, че скоро цялата полиция ще бъде навряна в миша дупка от смелия български народ. С какъв хъс се плюе по полицията, направо хвърчат искри и клавиши от клавиатурите ви. Да ви се чуди човек на поривите във виртуалното пространство. Всички сте много силни, красиви, смели, можещи, знаещи, абе свръхчовеци отвсякъде. Чудя се, обаче защо не сте такива на улицата. Там сте едни свити, стреснати мишчици и като видите полицай се скатавате.
87
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
tiq sa biii piqni i se vvra6tali ot zabranen lovi osven tova sa i mazohisti ,6tom i pravi kefda gi biqt ,ama i edna pila da im be ydaril,4eda e cirka palen
86
1
 
3
 
! Отговори
от 72 преди 13 години
Точно за това говорих. Никой няма респект о полицаите, а това в голяма степен ще се отрази на нас - обикновените хора, защото чорбаджиите си плащат за гяволъците, а обикновените хора няма кой да защити.
85
0
 
0
 
! Отговори
лоу кид преди 13 години
Хахаха... пак глупост.
84
1
 
4
 
! Отговори
маалии преди 13 години
Тоя в Щатите вече да са го погребали!
83
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти, като си син на бивш полицай, какво? Да не мислиш, че познават системата? Аман от лаици! Спри и не се излагай, че се получава следното: "Тати е ял баница и каза, че много хубаво било..."
82
0
 
5
 
! Отговори
ая бабасанъ преди 13 години
Не си спомням да съм ходил на доктор поне от 40 години,нищо,че ми отдържат осигуровки!А здравите които останат след зимата ще ги броят през март месец,за това,ч се моли дано да си от живите!Испанския бендел не успя за 800 дни,но ученикаму не подценявай само!
81
0
 
1
 
! Отговори
wiktor преди 13 години
Еее тея селяни братче... нема оправия.
80
1
 
2
 
! Отговори
vehtiq преди 13 години
И тези ухери бдят над нашият рахат локум в живота???И в болницата са им надписали медицинските за да не издлеждат като МИНДЖИ...Къде живеем??*** и КОМИКС ДЪРЖАВАТА....
79
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам кой е по-голям комплексар: авторът на тези измислици или разпространителят им ...
78
2
 
2
 
! Отговори
до 72 преди 13 години
Ами и 300 хиляди да станат и един милион - докато няма закони, които да ги защитават, когато употребят сила и оръжие - КЕЛ ФАЙДА. И впрочем, съвсем между другото, ПОЛИЦАИТЕ в България са ПОД 30 хил. души. Около 22 хил. - ако махнем и гранична полиция. 60 хил. са ВСИЧКИ служители в МВР - пожарникари, пожарни испектори, гражданска защита, домове за непълнолетни, медицински институт, администрация, преподаватели в АМВР и ЦСПП, хигиенистки, чистачки, готвачки, камериерки в почивни бази и т.н.
77
2
 
2
 
! Отговори
gtf преди 13 години
като си около 120 кг. и ако си с повечко мускули боя печели тоз, който уцели първи ...
76
0
 
5
 
! Отговори
Син на бивш полицай преди 13 години
Ами заради убития турски рибари промениха и устави и всичко ве! "Стреляш в безопасна посока, като пазиш живота и здравето на нарушителя"!!! После кажи ми как да не влезеш да си "набереш" малко желязо, тухли и какво ли не за *** катун. Абе тук е *** ве. Боко и Цецо са такива алчни мижитурки, че гледайте как потъваме тази зима. Не съм ***, ама тези може и да ме направят. Баси и некомпетентните управляващи си избрахме. Разочарован съм! Бойко ли!? Никога повече!
75
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Съзнаваш ли, че си доста болен?
74
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде започвайте да ревете, че сме полицейска държава. Мислите си, че полицая е този, който носи жълта жилетка и т.н. Не забравяйте, че полицията до голяма степен показва какво е положението в една държава, а държавата - нейните поданици...! Смейте се и пишете злобни коментари, но не забравяйте, че полицаите също са хора като нас. И след много такива инциденти може и да гледат на другата страна, когато някой от нас има нужда от помощ, защото и те вероятно искат да се приберат при семействата си
73
0
 
0
 
! Отговори
гюру преди 13 години
Май не ти е добре в главата, а? Мъчи те някаква болка..? Върви на специализиран преглед, защото тук няма да се оправиш.