Полицай се самоуби на Гребната база в Пловдив?

Предполага се, че причините са драми в семейството му
1 окт 2010 11:00,
83
Полицай се самоуби на Гребната база в Пловдив?
Снимка: БГНЕС

Служител на "Общинска полиция" в Пловдив е намерен мъртъв с огнестрелна рана в главата в храсти до паркирано червено "Ауди", съобщи за Dnes.bg директорът на полицията в града старши комисар Тодор Чонов.

Установена е и самоличността му - Стоян С., на 45 години. Засега няма данни за умишлено престъпление.

Според Чонов полицаят се е самоубил. Предполага се, че причините за трагедията са драми в семейството му. Ще се провери и дали не става въпрос за служебни проблеми.

Полицаят е женен, има две деца. По думите на колегите му той редовно е спортувал на спортната база в града.

Униформеният се е застрелял с лично оръжие, а не със служебно. Той е бил в платен годишен отпуск, потвърдиха колегите му.

Трупът е намерен от преминаващи граждани малко преди полунощ.

Полицаи са на мястото на инцидента. Комисар Тодор Чонов отказа да оповести подробности по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: Пловдив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
7
 
! Отговори
BG преди 13 години
Eй тва не мож разбера - през последните 3-4 г. кой самоубива полицаите?
54
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти пък си един неанонимен, та чак пращиш от неанонимност!Работя, това което искам и не съм длъжен на никой заради професията си.Ако за тебе ставането на полицай е нещо свръх възможностите ти - проблемът си е твой. За мен е най-обикновена работа. Вече не ми е толкова интересна и изгодна, и в най-скоро време ще напусна. Мога да си намеря работа в държавния или частния сектор, защото имам достатъчно образование и квалификация, които нямат нищо общо с твоите данъци!
53
5
 
6
 
! Отговори
Iavo преди 13 години
Тоя 'анонимен' дето се представя за полицай, ако наистина е полицай, много сме го закъсали. Ти анонимко си един жалък човечец, който явно е станал полицай (ако изобщо си) по 'втория' начин, защото дори непрофесионалист може да ти прецени общото психологическо състояние по написаното от тебе, и е много чудно как си минал изобщо психо за работа в МВР, още по-малко как си минал тестовете за лоялност. Така, че чукай клавиатурата и по-здрави..
52
6
 
5
 
! Отговори
Загрижен преди 13 години
Малко съм загрижен за цялата тази РАБОТА, която вършите, имал съм си вземане-даване с полицията (повече искане за "даване"), та затова ми е интересно как работиш за себе си?Моля, по леко с обидите, че тия IP-та много лесно се намират напоследък...И с това "не съм от тука и съм за малко" изкарвате по една службица до пенсия, май?Аз имам термин за това - "свещени крави" - нищо не правят, а ги хранят, никой не знае защо, но ги почитат!Съжалявам те искрено, ако си млад човек и така разсъждаваш..
51
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ходих в полицията да подавам жалба!Полицаите бяха много любезни с мен и свършиха хубава работа с жалбата ми.Обстановката беше смразяващо опърпана,столовете надрани,бюрата-очукани,тапети от преди 30 години,пердетата също на тая възраст,въздуха мирише от същността на контигента,имаше някакви решетки,нямаше никой там,но пък така мирише на урина и на нещо отвратително,че не мога да го опиша.Как работят полицаите в тая обстановка за 600 лв незнам.
50
3
 
18
 
! Отговори
мими преди 13 години
Защо повечето си мислят че е много лесно на полицаите, защо все трябва да плюете като НАИСТИНА не знаете за какво става въпрос, много неща не знаете, повечето тук мислят повърхностно, но ако ви се отдаде случай да бъдете седмица сред тях и да се сблъскате с контингента с който работят, няма да говорите така, а ще се питате тези хора как издържат. Някои началници например казват - каква е разликата между грабеж и обир...Успех на всички
49
3
 
9
 
! Отговори
5225 преди 13 години
Леле човече че ти излезе по господ и от Христоз бе с една паничка да нахраниш цялата ПОЛИЦИЯ и да им казваш да мълчат а? Един съвет ако го приемеш разбира се,да са ти живи и здрави децата храни си ги но не ги намесвай в такива разговори.Защото най напред трябва да търсим вината в това нещо което наричаме държава каквато от 20г. няма .
48
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Още един ***!Работя за себе си, и ми плаща касиерката!Държавен служител съм защото В МОМЕНТА искам да работя полицията! Като ми писне или си намеря по-изгодна работа ще се преместя без изобщо да ми пука, ти какво си мислиш.Тебе ако те е яд, че не си се "уредил" си е твой проблем. Но ако си мислиш, че в полицията е "леко", а на всичко отгоре и "доходно" - кандидатствай и почвай да бачкаш!Аз скоро напускам и отивам в частния сектор, без изобщо се чувствам длъжен на някой като теб!
47
1
 
8
 
! Отговори
jollyroger преди 13 години
Аз само не мога да разбера защо все някой на някой плаща заплатата. До сега винаги вярвах, че пари се получават за опреден услуга като замяна...ей досега 1 клиент не е дошъл при мен да ми каже ето ти 600 (това ми е заплатата) лева. И главно не разбирам защо говорите глупости като един човек (като вашите майки, бащи, деца) е отнел сам живота си - мир на прахта му. Дано господ не ви съди, както вие съдите.
46
5
 
10
 
! Отговори
Ммм - да ! преди 13 години
Общинска полиция има толкова общо с МВР, колкото Сашка Васева със Спешна помощ.Били неграмотни полицаите!? - Ами, те ако са грамотни, нямаше да са полицаи.Вие като сте грамотни, какъв ви е статуса?*** станаха милионери, а вие образованите хленчите тук и интелигентничите.Нямате пари да поддържате свястна приятелка и се первазите помежду си, че и ви харесва.Пълна пeдepaстия !
45
9
 
11
 
! Отговори
Загрижен преди 13 години
Абе сладур!Работиш за НАС данъкоплатците, защото НИЕ ти плащаме, ясно!Затова си ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, а не служител в частен СОТ, нали!?!?!А ако трябва да съм откровен, на вторите имам повече вяра, дали защото те РАБОТЯТ, а не "носят службата", не знам...Айде замисли се (ако можеш)!Лека и "доходна"!!!
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
колко малко му трябва на човек за да......посегне на живота си.
43
1
 
22
 
! Отговори
Черен циганин преди 13 години
То бива простотия, бива но вие ще се самоизядете бе .Българи . Срам и позор Бог да го прости ,човека .
42
3
 
3
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Тебе да не са те оставили гладен,началниците да не са изяли убавата манджа в стола и ти сега да си толкова ядосан?
41
7
 
8
 
! Отговори
до 40 преди 13 години
Всички разбрахме къде работиш.Ти като служител на закона нямаш право да обиждаш никого *** такъв ви е манталитета селски.За тва хората ви мразят,защото сте неграмотници и закуджии на дребно,шамар да е аванта да е бедни рушветчии като таксиметровите шофьори сте-бакшиши.
40
4
 
7
 
! Отговори
mestessa преди 13 години
Някой да беше изразил съболезнованията си на семейството.
39
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пак ли са въртели далавери с амфетамини.
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аве някой хора тука са.. Ауди-то е 20 годишна 80-тка одеве го видях като минах от там. Не, че го знам кой е, къв е полицая, ама пък веднага да си представиш корумпиран с "AUDI", демек прикрит милионер, си е доста хейтърско и изкривено. Хора идете се прегледайте, щото гяволите в главата ви ще се развият и сигурно и вие ще свършите по тоя начин.
37
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти ли си ми работодател, бе ***?Работя в полицията защото така искам. И ми плащат защото работя, а не защото някой ти взима данъци. По твоята *** логика из също си плащам сам на себе си, а на всичко отгоре ми удържат и за твоята пенсия и твоето здравеопазване!
36
5
 
5
 
! Отговори
Реален данъкоплатец преди 13 години
Данъкоплатецо, ти или си много ***, или не си пиеш хапчетата редовно, или и двете. Не е лошо да си наясно с някои основни положения, преди да бълваш глупости.