Полицай се самоуби на Гребната база в Пловдив?

Предполага се, че причините са драми в семейството му
1 окт 2010 11:00,
83
Полицай се самоуби на Гребната база в Пловдив?
Снимка: БГНЕС

Служител на "Общинска полиция" в Пловдив е намерен мъртъв с огнестрелна рана в главата в храсти до паркирано червено "Ауди", съобщи за Dnes.bg директорът на полицията в града старши комисар Тодор Чонов.

Установена е и самоличността му - Стоян С., на 45 години. Засега няма данни за умишлено престъпление.

Според Чонов полицаят се е самоубил. Предполага се, че причините за трагедията са драми в семейството му. Ще се провери и дали не става въпрос за служебни проблеми.

Полицаят е женен, има две деца. По думите на колегите му той редовно е спортувал на спортната база в града.

Униформеният се е застрелял с лично оръжие, а не със служебно. Той е бил в платен годишен отпуск, потвърдиха колегите му.

Трупът е намерен от преминаващи граждани малко преди полунощ.

Полицаи са на мястото на инцидента. Комисар Тодор Чонов отказа да оповести подробности по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още по темата: Пловдив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
7
 
6
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Полицаите вече са се наранили в почивката и вече пачват да слагат минусите.
34
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 13 години
ami to togava ima6e po edin stragar vav selata i mai rabotata varvege po dobre az sam bila malka no takiva psiho mai niama6e
33
5
 
8
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Гражданино имо много повече и по добре платени държавни служители , направи си проверката и после говори. А за годините за пенсия те са оправдани защото на тези години вече напълно издухан излизаш от МВР. Както се казва държавата вече те е отписала като човек .
32
4
 
4
 
! Отговори
ВР преди 13 години
За началниците си напълно прав, кадровият подбор им куца , ама какво да се прави като все дупедавците и гъзоливците са с предимство. А началниците две трети от тях са все от калпаво дърво направени :) . Дано имаш познати в МВР за да видиш на какъв психологически тормоз без основание са подложени.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 1Този въпрос измъчваше ли те по времето на кмунистическото управление или сега ти хрумна :))
30
0
 
15
 
! Отговори
Правдолюб преди 13 години
Предполагам че МВР ще " открие" че и този се е "самоубил" ... колко удобно за всички ! Еми имал служебни проблеми човека... в семейството проблеми ... заеми имал невърнати ... но никой няма да си направи труда да извърши разследване и да научи истината.Защо ли ? Така е удобно на всички заинтересовани без самоубилия се.
29
11
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Ниско заплащане ли ? Я пак ??? Полицаите ни били ниско заплатени ??? Това драги, е квинтесенцията на гьонсуратлъка !!!Едва ли има по добре платен държавен служител от български полицай !!!И не стига това, но и категорично полицаите отказват да си плащат ПЕНСИОННИТЕ И ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ !!! Но на 45 са първите, които тичат за 20- бона накуп и пенсия на млад, здрав и прав човек !!!
28
0
 
9
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Правилно ,ама причините са в простите им началници.Ти да си чул някой началник да се е самоубил,все редови полицаи.Онези се самоубиват само като им опре *** в *** и пак не го правят.А трябва.
27
9
 
14
 
! Отговори
до 22 преди 13 години
Хайде стига де ! Напрежение ги съсипвало полицаите ни, а ?! Да се чуди човек защо за едно полицейско място в България кандидатстват по 300 човека ?!А шофьора не го ли съсипва напрежението, дали ще има пари да си плати тока, защото поредния просяк с униформа го е изнудил за парите му, а ?
26
4
 
7
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Причината е комплексна. Психологическото натоварване в службата от многото изисквания без основание и материална подкрепа, до ниско заплащане срещу високи изисквания. Като ръководството на МВР само иска без да се съобрази как ще бъде изпълнено и дали може дали съществува и материален капацитет за изпълнение на всички възложени задачи. А това рефлектира вече в семейството.
25
7
 
3
 
! Отговори
EMIGRANT преди 13 години
KOMSIIKATA NE BUTA , TOVA E !
24
9
 
8
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 13 години
Точно това ти казвам. Виж как добре си ме разбрал. Ако пък не ти изнася, никой не те е вързал с белезници за службичката в МВР. Ей го бе - свободния трудов пазар. Излизаш, започваш да бачкаш яко, печелиш милиони и никой няма да го интересува колко пистолета имаш. Но докато си се наредил до паничката МИ, и ядеш храната на децата ми, ще мълчиш !!!
23
0
 
4
 
! Отговори
1 преди 13 години
po4ti vsi4ki vav rodnata politsia sa sas labilna psihika zatova sa tolkova iarostni kam zadarzhani i prestapnitsi no idva den psihikata ne im izdarzga i pat v glavata
22
2
 
6
 
! Отговори
селянин преди 13 години
E как все се предполага ,че причините са в семейството?Аз пък си предполагам ,че причините са в службата му?Айде да видим ,сега какво ще каже министъра,който също имаше проблеми в семейството с жена си , ама не спира да реве по телевизиите и не се самоубива.То може и от пхростотиятао да е ама .
21
4
 
8
 
! Отговори
Stiew преди 13 години
Работя в България, работил съм и в Щатите и знаеш ли каква е разликата между двата типа работодатели - в България дават нареждания, а там работят наравно с мен и никой не казва "ще правя каквото си искам". И никой не си е врял носа да ме проучва какъв съм и що съм. Щом играя по правилата, щом си върша работата, всичко е ок. Какво искаш да ми кажеш - че щом храниш чаветата ми, трябва да работя тихичко и безропотно, защото утре може да съм ан улицата, така ли ?
20
1
 
3
 
! Отговори
Компютър! преди 13 години
Казаха ли ти го ....
19
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Имах познат полицай ,който се обеси преди да се пенсионира.Изглежда напрежението ги съсъпва.Можеби трябва като напреднат в службата да ходят по-често на психотестове и ако е необходимо да ги местят на по-леки длъжности.Не е лесно да виждат толкова престъпления и да са с каменни сърца.А и понеже са поне 2 пъти повече от колкото трябва да са и заплатите им са ниски.Трябва да се помисли за съкращения и изпити и да останат най-устойчивите и изпълнителните.Да си полицай е призвание като лекар даскал.
18
0
 
9
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Мноо си *** Саше!!!
17
1
 
11
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Много си прав!!!!!!!!!!
16
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Когато искат в МВР на прикрият нещо - обявяват самоубийство. При това веднага, още без разследване. Стар изпитан милиционерски метод.Застрелял се и после се скрил из храстите.Така, че полицай-милиционерчатат из форума да си нахлюпят шапките по-дълбоко и да мълчат.