Служител на НСО блъсна полицай

Инцидентът станал, докато униформеният извършвал проверка
1 окт 2010 09:45,
127
Служител на НСО блъсна полицай
Снимка: Булфото

Служител на НСО блъсна с колата си полицай, спрял за рутинна проверка друг шофьор.

Инцидентът станал снощи в локалното платно на булевард "Цариградско шосе" в столичния квартал "Младост", съобщиха от МВР.

28-годишният полицай Ангел Ангелов е спрял за рутинна проверка шофьор на лек автомобил "Фолксваген Голф".

Униформеният тъкмо взимал документите на водача, когато друга кола се ударила първо в спряната за проверка, а след това връхлетяла върху него.

От удара служителят на реда изхвърчал и паднал на пътното платно. Колегата му от автопатрула веднага извикал линейка, която да откара ранения в Окръжна болница.

Директорът на Националната служба за охрана Димитър Димитров потвърди, че вече е бил информиран за случая.

Той обясни, че Михайлов е служител от охраната на резиденция "Бояна", но когато е станал инцидентът, е бил в почивка. Той се е движил с частен, а не със служебен автомобил.

"Не е забелязал полицая. Служителят на НСО е закачил леко колата и доколкото аз знам като информация, с огледалото е закачил полицая. Полицаят е натъртен. Служителят е бил в болницата при полицая докъм 1,00 часа. След това се е прибрал. Днес трябва да е на работа", обясни Димитров пред "Фокус".

Още по темата

На служителя на НСО е взета кръвна проба, която показала, че той не е шофирал след употреба на алкохол.

"Това е инцидент от частен характер. Ако трябва някой да му търси отговорност, това ще са органите на КАТ и евентуално, ако е нещо по-тежко – прокуратурата. Но по отношение на службата няма как да вземем мерки, след като не касае някакви служебни взаимоотношения", коментира още Димитър Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
3
 
12
 
! Отговори
май..май преди 13 години
айде тва огледало да не е телфера на ткзс работилницата .......изхвърчал на пътното платно
101
1
 
8
 
! Отговори
Анунимен преди 13 години
"всички богати хора(между другото) са и много добре образовани"Къде тва бре човек???? В България ли??? Нещо не си запознат със положението у БГ май???
100
4
 
4
 
! Отговори
Мързеливец преди 13 години
Не сте в сивия сектор, не се самозалъгвайте. Баш в черната икономика сте. Затвор за Вас, драги ми работодателю, защото Вие експлоатирате служителите си, след като не плащате нито здравни, нито социални осигуровки! Подлец!
99
4
 
5
 
! Отговори
не,не преди 13 години
45000 армиЙА ли? Най-тъжното е, че още 23-*** тъпака са те подкрепили :D
98
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че ченгетата изскачат като гъзели на пътя е ясно, че спират на *** места и това е ясно. Ама и обясненията са за инцидента са яки "Ударил спрялата кола, после с огледалото закачил полицая" ехааа що ли е практически невъзможно.. Иначе ситуацията е ясна - невинни пострадали няма, жалко само за голфо..
97
4
 
15
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 13 години
А в КАТ как е ?! Да не би там да има един без да е роднина на някой си ... въобще, и двамата са от онези кърлежи, които не са изработили и една стотинка през скапания си живот. Абсолютно ненужна ***.
96
3
 
13
 
! Отговори
Знахар преди 13 години
Има и друг проблем който причинява недоразумения сред Личния състав на МВР. А той е, че последните букви които са виждали някога, са тези от вестника от лани в *** на двора, преди да си избършат гъзъ с него! Много са прости и затова си измислят някакви секретни закони, че да не смърди около тях много. Че кв'о ше бачкат поле?! А и хигиената им е една.....Мани!!!
95
2
 
9
 
! Отговори
До АнУ(с)нимен преди 13 години
Така е, и затова всичката ви работа в България е такава - говняна:) Много пари с малко ъкъл и икономиката е по-зле и от тази на Бангладеш! Основната грижа на БГ "математиците" като теб е как да увеличат личният си капитал, но като те гледам теб Рокфелер няма как да станеш - всички богати хора(между другото) са и много добре образовани! Остани си със здраве г-н баровец.....и си праЙ пЪри в БГ-ту:)
94
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Полицаите спират коли и правят проверки на безумни места. Понякога заради някаква глупава проверка задръстват цял булевард.
93
1
 
4
 
! Отговори
edno kuni преди 13 години
Това ми дойде наум и на мен, когато прочетох новината!
92
4
 
3
 
! Отговори
ok. преди 13 години
sas sa6tia stshenarii mazha mi vav zatvora za 9 m. da vidim sas toia kakvo 6te stane i togava 6te se otnesa do prokuraturata
91
6
 
6
 
! Отговори
Анунимен преди 13 години
с математика се прайат повече пари от колкото граматика!!!а за БГ парите са много вайно нещо щот имаш ли пари и закони не те ловят!!!
90
1
 
7
 
! Отговори
лиса преди 13 години
пак ще кажат че не е вярно и всичко ще се потули
89
6
 
9
 
! Отговори
До Математика от 85 преди 13 години
Драги ми приятелю, всичко много добре с изчисленията, но по българска граматика ти пиша 2, тъй като не знаеш как се пише АРМИЯ!!! Не е армиЙА.....ех, тоя български език....но не си само ти с това "Й", много сте неграмотните "математици".....хахахаха:)
88
4
 
27
 
! Отговори
Бачкатор преди 13 години
Намали бройката с 9 човека. Аз и работниците ми, от два месеца вече сме дълбоко в сивия сектор. Нито стотинка данъци и осигуровки на тази територия, населена с пълчища *** !!! Първо ще си подсигурим семействата, а ако остане нещо за кърлежите, може и да им даден някой лев.
87
3
 
2
 
! Отговори
anna maria borisova преди 13 години
na6ofiorite ot nso i tezi v min.syvet dori i da imat provinenie i nqkakvi stari aktove v kat vsi4ko im se prikriva .... da ubivat policai , no ne i obiknovenite grajdani! a tozi sledva6tiq pyt da se zasili kogato e na rabota kym nqkoq propast , togava propastta 6te e vinovna i 6te q otstranqt...
86
2
 
8
 
! Отговори
E преди 13 години
Колко трябва да си *** и омазан за да наречеш "инцидент от частен характер." няколко поредни нарушения на законите.
85
3
 
44
 
! Отговори
математика преди 13 години
60000полицаи+120000частни охранители+45000армийа+500000държавни служители+2500000пенсионери+500000цигани+1500000деца+500000безработни=5725000души, които се издържат от 1500000 работника мъка ми е за работещите.
84
3
 
2
 
! Отговори
E преди 13 години
може, но не и да си пиян зад волана.
83
11
 
20
 
! Отговори
Krax преди 13 години
Искаxте да кажете : "28-годишният полицай Ангел Ангелов е спрял за рутинeн рекет и рушвет шофьор на лек автомобил Фолксваген Голф" ...