Пиян крадец взе здравето на трима полицаи

32-годишният мъж предизвикал верижна катастрофа в София
16 окт 2010 13:35,
99
Пиян крадец взе здравето на трима полицаи
Снимка: БГНЕС

Пиян шофьор предизвика верижна катастрофа, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Заради пътното произшествие са пострадали трима полицаи на столичното Трето РУП, единият от които е с комоцио и е оставен в болница.

Пътният инцидент е станал в петък към 21.45 ч. на кръстовището на столичната улица „Лозенград”.  

При десен завой 32-годишен шофьор на Форд Фокус се е блъснал в паркирано Рено, но вместо да спре продължил и след 25 метра ударил и Фиат Марея.

Отново с мръсна газ подкарал автомобила и на кръстовището на ул. „Княз Борис I”  и „ Цар Симеон” отнел предимството на полицейския автомобил Опел Астра и се е блъснал в него.

От удара патрулката отскочила, последвал сблъсък с паркиран Форд Фокус.

На тримата служители, които били на работа и пътували в полицейския автомобил, е оказана медицинска помощ във ВМА.

32-годишният шофьор бил видимо пиян, проба с дрегер отчела наличието на 2.71 промила алкохол в кръвта му. 

Той е задържан за 24 часа в полицейския арест, а справка в регистрите показала, че е криминално проявен, регистриран за кражби и грабежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Пияндурник потрошил коли сред които и една полицейска, тоест на нас данъкоплатците. И всички псуват полицаите. А никой не се дразни от пияндурника.Да не се чудите после защо говедата пият и карат а на полицаите им е през .....
83
1
 
0
 
! Отговори
.. преди 13 години
nemash akal za 0,2 st!
82
0
 
2
 
! Отговори
stoqn преди 13 години
Абе неандерталец в патрулен автомобил колан може и да не се слага, по преценка на водача е. И в това има много логика, ама на тапир като теб е безсмислено да се обяснява. И пиши на български
81
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
a dali sa bili s zakop4ani predpozni kolani gospodata svine
80
0
 
1
 
! Отговори
ангел преди 13 години
не е така, бе човек - не се ли усещаш? мислиш ли, че им е добре да седят и да гледат как *** вилнеят,та даже бият и самите тях? не им е добре, повярвай - ама няма кво да направят. ръцете им са вързани от политици, ЕС и други ****унгели. не казвам, че полицаите са цвете - ама не им е лесна професията. и не може заради тва, че има сред тях ***, да смяташ всички за такива. къде няма ***, кажи ми?
79
0
 
1
 
! Отговори
до ангелчо преди 13 години
Ами те вече я закриха веднаж, на 9.9.44, и видяхме какво стана, дойдоха ***, а сега техните синове и внуци и все същата *** е там, потомци на убийци, терористи (партизани) и подобни.....А какво прави полицията когато *** убиват, стои и гледа, пазят си кожичката
78
0
 
1
 
! Отговори
ангел преди 13 години
е, и кво сега - като има *** сред полицаите, цялата полиция е излишна, така ли? ами ОК, да я закрием, пък да видим какво ше стане....
77
0
 
1
 
! Отговори
ангел преди 13 години
къде съм видял застрелян полицай? два случая набързо, без да се замислям: в Костенец, при преследване на краден джип преди около година, и в някакво село, при отзоваване на сигнал за семеен скандал. във втория случай полицаят беше убит с нож, не застрелян - ако това променя нещата според теб, прав си. ***. дано утре те налазят стадо разгонени *** - да видш къв рев ще нададеш за полиция.
76
1
 
2
 
! Отговори
пак до ангел преди 13 години
Нещо много си сбъркан с мозъка, вероятно затова си в полицията.Това което имаме нито ме пази, нито ме защитава, тази ли полиция ме пази, дето продава дрога на КПП-то си пред управлението?Или си забравил, кой още плаща на милиционерите?Кой преди 89 и след това се занимаваше с трафик на дрога?В колко дела изникват полицаи трафиканти, изобщо има ли банда без полицай?
75
1
 
2
 
! Отговори
до ангелчо!!! преди 13 години
А вземи едно моливче и пиши - колко пострадали полицаи има, и колко невинни са пострадали от тях.... И къде си видял застрелян полицай, освен ако не си го е направил сам.Защо в другите страни навсякъде всички плащат осигуровки, а тук партийните пазванти се считат богоизбрани!Или забрави кого пазихте и пазите сега...А народа да ви плаща за всичко.Дано се задавите!!!
74
1
 
3
 
! Отговори
ангел преди 13 години
ОК, умник, аре да разпуснем полицията. край, няма вече "ушев" - и знаеш ли кво ше стане? само след два часа ще си бит, ограбен и вероятно *** от пълчища криминална *** - или ще трябва да си вземеш оръжие и да почнеш да трепеш. ама то не е толкова лесно и не е за всеки. за добро или за зло полицията е единственото, което стои между посрания ти г*з и отрепките, които имат мерак да го цепнат. така че май си заслужават да им плащаме осигуровките, а?
73
2
 
2
 
! Отговори
данъкоплатец до +++ преди 13 години
Аз плащам няколко хиляди данъци всяка година, и за тези които се шляят по пътищата в униформи.С какво са по-добри от мен, че аз да им плащам пенсионните и здравни осигуровки + 25 заплати!!! И работя и категория труд. И не трепя хората.
72
9
 
1
 
! Отговори
чукча преди 13 години
Патрулката ОТСКОЧИЛА до караулката да си поиска рушвет.
71
3
 
9
 
! Отговори
ангел преди 13 години
абе, ***, а кой, освен "ушев", рискува живота си, за да ти пази миризливия г*з? в колко професии ежеминутното излагане на собствения живот на риск е част от служебните задължения? малко са, и все са униформени - полиция, пожарна, военни. не мислиш ли, че е нормално да имат някои облекчения? ти рискуваш най-много да се задавиш с мазна баничка в канцеларийката си, "ушев" рискува някой да го гръмне, докато пази твойто спокойствие - и тва за под 1000 лева заплата. па да плаща и осигуровки?
70
0
 
3
 
! Отговори
Van преди 13 години
До 84. Знае се, че всички работят като аматьори в тази държава. И тази статия е писана в час по трудово обучение. Не се учудвай.
69
0
 
7
 
! Отговори
denz преди 13 години
"Самият той прекара повече отчас, заключен в патрулката, крещейки, че обича полицията и би умрял за нея"
68
0
 
2
 
! Отговори
PEACE преди 13 години
NIKOGA .....
67
1
 
14
 
! Отговори
Бонго преди 13 години
Кога ще шибнат 6 месеца ефективен затвор за такива ***?
66
1
 
15
 
! Отговори
jj преди 13 години
Описаното са 3 отделни катастрофи, а не верижна катастрофа...Иначе е било като на блъскащи се колички :)
65
3
 
13
 
! Отговори
Варналията преди 13 години
Ами 2.71 промила=10 години затвор,блъснал три коли по 5 за всяка...значи тази *** ЗАСЛУЖАВА 25 ГОДИНИ ЗАТВОР ДА ПРЕОСМИСЛИ ЖИВОТА СИ!!!