Четирима ултраси наказани с арест след мача между ЦСКА и Рапид

И непълнолетни хулиганствали след футболния двубой
Обновена: 23 окт 2010 06:13 | 22 окт 2010 22:13,
27
Четирима ултраси наказани с арест след мача между ЦСКА и Рапид
Снимка: БГНЕС

Четирима футболни привърженици са получили наказание "задържане в поделенията на МВР" (арест) и забрана да посещават спортни мероприятия в страната и чужбина в срок от една или две години. Това съобщиха от Софийския районен съд, където в петък са разгледани административно наказателни дела. 

Делата са за хулиганство след футболната среща между отборите на ЦСКА и на Рапид /Виена/ в София.

Признати за виновни са 10 души, по отношение на трима делата са прекратени, а едно е отложено за понеделник. 

С наказание глоба и забрана да посещават спортни прояви в страната и в чужбина за една година са петима младежи. Двама са санкционирани с глоби по 500 лв., още двама - с по 350 лева, а петият е глобен с 200 лева. 

Едно момче е малолетно, поради което му се забранява да посещава стадионите и спортните зали в София за срок от една година. По отношение на други трима непълнолетни съдът е прекратил производствата и е решил административната преписка да бъде изпратена на Комисията за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, за да бъде наложена възпитателна мярка.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: арестултраси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еха ..пак лъжат..само малолетни ли са били там, я стига глупости.........интересно ако имаше жертви пак малолетни ..
25
1
 
3
 
! Отговори
брей преди 13 години
Защо някои от вас пишат глупости и дават за пример Англия като държава, в която вече няма такива неща след въвеждането на "закони в законите"(нелепо, защото извън деня на мача, лице, извършило същото престъпление се наказва по-леко и не се репресира с години, както сега английските хулигани). В Англия все още се случват всяка седмица инциденти, въпреки строгите мерки, но медиите избягват да съобщават за тях, за да не отблъскват нормалните фенове, както и хилядите *** с фотоапарати от Азия.
24
3
 
7
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Безредици след мач и 18 арестувани.Преди седмица орда от сто *** нападнаха С камъни, дървета и брадви горски и полицаи в едно село близо до Бяла Слатина - арестувани - НУЛА !!!Явно проблемът на феновете на ЦСКА е, че са бели.
23
3
 
3
 
! Отговори
инфо бг преди 13 години
ТИ ЩЕ ГИ ПЛАТИШ ***.
22
3
 
5
 
! Отговори
Vlado преди 13 години
А потрошените патрулки кой ще плати?
21
0
 
2
 
! Отговори
mohican преди 13 години
Против клубовете съм в СЕГАШНОТО им състояние. И аз като по-млад съм ходил по мачове и знам какво е. В сегашното им състояние (не говоря за всички клубове) има доста големи *** и *** дето са организатори и провокатори на вандалщини.Отделно с управители или там каква точно длъжност заемат, се разиграват и режисират политически игри. Подобни бяха на протеста дето полицията чакаше едни такива *** да ги провокират и да отвържат ръцете на полицията да почнат боя, а същите се изнесоха тихо
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само една година забрана и 200-300 лева глоба. Смешни закони, смешна история.Пуууу!!!
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Спомняте ли си преди години в Англия,какво беше на тези футболни мачове.Постоянно бой,убииства,заграждения по стадионите....А сега как е?Всички "ултраси",които правеха зулумите получиха доживотни забрани да стъпват по стадионите.Сега всичко е мирно и тихо.Някога при нас беше така.Но свободата я превърнахме в свободия.
18
6
 
2
 
! Отговори
да да преди 13 години
Ама едно време като ги имаше тухларните нямаше форумчета да си изразяваш комунистическите комплексчета , нали бе !?!?!?!? Я СЕ СКРИЙТЕ В МИШИ ДУПКИ ВСИЧКИТЕ НЕОГРАМОТЕНИ , КОЛКО МЕ ДРАЗНИТЕ ! Не знаете на тия хора к'во им е , че правят тия неща !
17
2
 
1
 
! Отговори
Аре стига... преди 13 години
Ти си прекалено "начетен" за т'ва говориш , нали ?..... Според мене , трябва на хората които пишат по разни такива форумчета и само пишат глупости като твоя милост , трябва да ги бият с камшик , защото са прекалено НЕграмотни ! От къде на къде ти ще закриваш фен клубовете бе *** , защо не отидеш да го кажеш на хората от фен клубовете ? Защото си мишка , рожба на комунистите и не знаеш с какво предназначение си направен , и само засипваш форумите с комплекси ! АРЕ БЕГАЙ ЯЖ ЛУКЧЕТА !
16
2
 
7
 
! Отговори
mohican преди 13 години
Да закрият разните му фен клубове, от там почват наркотици, алкохол, агресия.Да не говорим, че по тия клубове са и разпространители на наркотици.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"наказание "задържане в поделенията на МВР" (арест) "Откога има такива "наказания"?Арестът не е присъда, егати неграмотниците!
14
10
 
10
 
! Отговори
nylonic преди 13 години
*** миризливи в двора на Борат ли серете, че французите с маски ходят
13
10
 
11
 
! Отговори
Ахмед преди 13 години
И самоооооооо Левски , обичаме те !
12
14
 
12
 
! Отговори
Циганин преди 13 години
Само Левски
11
7
 
14
 
! Отговори
Blackened преди 13 години
Първо - думата "личност" е напълно несъвместима с тези ***!!!Второ - единствения който вменява вина е Съда, който както виждаш вече се е произнесъл - ВИНОВНИ СА!!!и Трето - "ултраси" е най-малкото с което могат да се нарекът тези утрепаняци!!!
10
2
 
5
 
! Отговори
fasqwer преди 13 години
iFart
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Прав си,ама едно време в тухларните,редом с такива нещастници,и доста свестни хора го отнасяха.Едно време..
8
17
 
8
 
! Отговори
ВИКАЧ преди 13 години
А НИЕ СМЕ ЦСКА ЦСКА ЦСКА ОЛЕЕЕЕЕ ОЛЕЕЕЕЕ
7
1
 
11
 
! Отговори
буба преди 13 години
Ами да - за всеки футболен хулиган - наказание свързано с труд и поддръжка на стадион. Примерно - тия 10мата, след следващите вандалски прояви са длъжни да оправят щетите :) - боядисване, слагане на нови седалки и т.н. - нека преди да чупят знаят как се гради !!!