Световният шампион по борба бил наръган в спонтанно сбиване

Обобщение на информацията след разпитите на участниците в инцидента
Обновена: 29 дек 2010 10:14 | 26 дек 2010 16:30,
278
Световният шампион по борба бил наръган в спонтанно сбиване
Снимка: Булфото

Мъжът, който наръга с нож световния шампион Михаил Ганев, не е криминално проявен и не е познавал бореца. В габровския бар „Текила” възникнало спонтанно сбиване между В.И. и компанията на Ганев.

В инцидента рано тази сутрин Ганев беше наръган няколко пъти в корема и първоначално имаше опасност за живота му. По-късно беше стабилизиран в габровската болница и в момента е под наблюдение в реанимация.

Показанията на свидетелите и участниците за повода на скандала са противоречиви, каза за Dnes.bg директорът на габровската полиция комисар Денислав Донков.

Първо В.И. се сбил с мъж от компанията на Ганев, а след това се включил и самият той. В мелето участвали петима души, но най-тежко е пострадал световният шампион по борба. 

Противоречиви са показанията и по въпроса чий е бил ножът, с който е наръган Ганев и как е попаднал във В.И.

Мъжът, който е на 31години, работи като охранител в Испания и бил в България за празниците.

В него са открити и 3 грама марихуана, но полицаите смятат, че е била за лично ползване, а не за продажба.

Все още не е ясно дали участниците в сбиването са били пияни или дрогирани, защото не са излезли резултатите от кръвните проби.

Още по темата

В.И. е задържан за 24 часа, след изтичането на които ще му бъде наложена мярка за неотклонение 72 часа. За него ще бъде искана мярка задържана под стража.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
3
 
6
 
! Отговори
стг преди 13 години
до 189 , че какво като е включена , това значи ли че е спорт популярен , който хората практикуват с кеф и пълнят залите да го гледат ?, да вярно е национален спорт е на Турция , Иран и подобни ама мен това какво ме интерисува
152
2
 
5
 
! Отговори
bg преди 13 години
Zasto ne zabranat 4algata sas zakon Balgaria izglejda mnogo ziganska
151
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде моралистите да мълчат.Пиите като прасета,биите си жените,чукате к***и,не си поглеждате децата и все другите са ***...
150
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Борбата е включена в Олимпийските игри това мога да кажа на полуидиотът 183.А ако Мишо е *** значи ти си *** сингапурец!
149
8
 
11
 
! Отговори
О боже преди 13 години
Че Коледа е семеен празник, спор няма. Но да пишеш глупости по форумите защо един 25 годишен младеж е бил на заведение и дали си няма дом, е върха на идиотизма. Млади хора, пийнали, кипнала им кръвта ... Не че го одобрявам, не че случилото се е хубаво, но да приначаваме нещата, да ги хиперболизираме и да изкарваме младежите по-черни от дявола е прекалено.Дано момчетата оздравеят - всички участвали в побоя, и случилотото се да им е като обица на ухото.А на всички останали - Весела Коледа!!!
148
4
 
10
 
! Отговори
jjj преди 13 години
Шампион - в 5ч сутринта по кръчмите?!?! Това само в Бг май може да стане....
147
10
 
6
 
! Отговори
преди 13 години
Е вие изкарахте ,че световния шампион по борба ходи с нож по дискотеките и там всеки го бие....поразен съм колко прости хора имат компютър.
146
1
 
6
 
! Отговори
stg преди 13 години
do 175, разбира се че си прав има разни спортове които бяха лансирани за да се вземат медали от тях щото никой не се занимава сериозно с такива простотии и сега пак спортист номер едно две борци разни големия спорт вече, а иначе никой не може да ме убеди че в заведение с българи влиза група *** ама българите правят търкала няма как да стане това
145
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДЯДО КОЛЕДА ИЗПРАТИ ВЕСТ.КАСТРАЦИЯ НА М***АЛИТЕ ОТ ДНЕС.
144
1
 
5
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
KATO E BOREC BASMA LI SHTE MU CEPYT TOZI SELCHO SLEDVASHTIA PAT SHTE VNIMAVA KAK DA SE DARJI CHE AZ NOSY ORAJIE .......BORCI, BOKSUORI .KARATISTI GARMY HICH NEMA DA MI PUKA AIDI NAZDRAVE.I AZ SAM BIVSH SPORTIST NO VNIMAVAM
143
1
 
5
 
! Отговори
полудевам полечка преди 13 години
Може да поспорим кой си ползва мозъкУт и кой се опитва.Като намушкаш двама-трима най нормалното е да изпаднеш в паника и да се криеш.Та не разбрах какво общо има криенето с това от къде се е взел ножа. Или щом се е скрил значи е негов.
142
15
 
15
 
! Отговори
СССРейчо преди 13 години
Чалга и простотия залива страната. Вчера намушкаха и олимпийски шампион с нож, естествено в кръчма, след пореден пиянски запой !!!Алкохол, дрога, чалга и мутризация това ни донесе групировката ГЕРБ, водена от мутрата мафиот ББ !!! Като се добави обедняването и оскотяването на народа, вулгаризирането на нравите и мафиотизирането на всички дейности, пропадането е тотално !!!Пийте братя, плюскайте, бийте се, колете се, въртете гюбеци .
141
1
 
8
 
! Отговори
revlio преди 13 години
а кво да прави бе отворен натаркалял е 5 ПЕТ *** да седи и да чака да доидат още ли тя цяла *** тумба представям си как лъжат *** в момента добре че е е имало и други свидете ли
140
3
 
34
 
! Отговори
Rocky преди 13 години
Ще започнете да ми слагате минусчета, но изобщо не ми дреме защото изказвам собственото си мнение.България няма нужда от ***-борци, боксьори и други неграмотни момченца, които нямат никакви стойности в живота. По белия свят държавата е длъжна да осигури стипендии на олимпийските си състезатели и в много случаи тази стипендия е близка по размер до минималната заплата. Спортиста и неговия треньор сами си търсят спонсори. Държавата е длъжна да изгради модерни и достъпни са ВСИЧКИ спортни бази, където всеки от пенсионера до малкото дете могат да практикуват любимия си спорт.По света никой не се интересува от златните ни медали - те са за вътрешна консумация и повдигане на рейтинга на политиците ни.А какво е станало точно според мен. Някакви бабаити вместо да си гледат кефа и спокойно да си прекарат празниците са отишли в някакво дупка да се бият и колят АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕНО. Друг е въпроса, че много от спортистите ни гравитират близко до мафията. Спомням си преди десетина години сегашния ни "председател" на олимпийския ни комитет Стефка Костадинова, която изпрати мутри да бият някакви нейни "бизнес" конкуренти.Дано да се оправи момчето!
139
3
 
8
 
! Отговори
typa raota преди 13 години
e mom4eto ni nosi slava na stranata nie daite go utrpame :x :x :x
138
8
 
2
 
! Отговори
бакал преди 13 години
Да бе, ножът не е бил на тоя. 100% така ще да е било, ще знаеш.И затова е избягал и се е скрил путьото.Ползвайте го тоя мозък от време на време бе, да му се не види...
137
3
 
8
 
! Отговори
revlio преди 13 години
вече е сигурно че ножа е бил в *** и е отнет от тях жалко за момчето и цялата работа е самозащита сега ще го наклепат яко
136
2
 
10
 
! Отговори
Гражданин преди 13 години
Пушек без огън няма.Дори и Световен шампион да си чии го дириш там. Защо не наръгат мене или тебе. Ами все публични личности са топа на остата.Порво всички дискотеки без изключение са свърталища на престъпници и наркопласьори и наркомани, на леки момичета и фолк гърли...Но самите собственици на дискотеки са мафиоти и граят с полицията в престъпната мрежа.нали по закон се проверява за оръжие и хладно оръжие в дискотеките. Как е влязло вътре хладното оръжие.Да се избиват мутрите.
135
1
 
4
 
! Отговори
до 166 преди 13 години
мноУ си умен ти бе другарю да не си открил нова галактика
134
4
 
6
 
! Отговори
Пич преди 13 години
А, просто селските бекове не са знаели, че е световен шампион по борба. Иначе щяха да му се извинят :)))) Къде и това момче се бута по селски дискотеки ...