Акция "Юнаците" спипа трима с цигари без бандерол

При спецоперацията в Пазарджик са хванати 761 стека
Обновена: 2 фев 2011 10:36 | 2 фев 2011 10:35,
73
Акция "Юнаците" спипа трима с цигари без бандерол
Снимка: Агенция "Митници"

Група за разпространяване на цигари без бандерол е задържана вчера при специализирана операция „Юнаците“ на територията на Пазарджик, съобщиха от МВР.

Задържани са трима души, иззети са 761 стека цигари.

В хода на акцията на антимафиотите е арестуван 22-годишният А. А. от областния град. Мъжът превозвал 350 стека цигари от различни марки.

От служебно помещение в града е иззета пратка от 101 стека, адресирана до А. А. Цигарите в нея също са от различни марки.

От дома на негов съгражданин – 20-годишния Н. И., са иззети 52 стека цигари.

Подобни марки цигари „излезли” и при претърсване на лека кола и избено помещение, ползвани от 31-годишния И. Б. от Пазарджик, където са открити 38 стека от различни марки.

От два гаража, ползвани от групата, са иззети общо 220 стека цигари.

Общото количество на иззетите цигари в късове е 152 200.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,Пуснаха кораб с контрабандни цигари, които вече се продадоха на женския пазар... и контрабандна влакова композиция със спирт...Но властта не спи, а се бори с контрабандата...:Ето справка от ДАНС, от същия ден:..." - В смесен магазин в село Малиново, община Ловеч, са намерени и иззети 67 кутии цигари без бандерол и пет литра ракия...".., .. В задния двор на баба Кина от Горно Уино, намерили кило Шльоковица и пунгия с качак/тюнюн, закопани заради данъчните, още през Балканската война обаче, Бай Пешо Манафов, от същото село, се е зарекъл лично да се отблагодари на министъра и хората му от ДАНС, дето ровили в задния двор на изгората му А един приятел ми каза, че Министър Цветанов, лично се снимал със заловената селска контрабанда..., докато от мафията му превеждали в Швейцария, поредния "благодарствен" милион...
69
0
 
0
 
! Отговори
70 преди 13 години
Е това е ясно съгласен съм! Ама разликата от печалбите е огромна.
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 67Ти не си добре,това да не е луканка.Дали децата ти ще ядат от 5 лева или от 150лева,пътя към гробищата е един.
67
2
 
1
 
! Отговори
68 преди 13 години
Еми като погледнеме обективно на нещата и не сме зомбирани се вижда че всичко е прах в очите :)
66
3
 
3
 
! Отговори
до 66 преди 13 години
За да може дон цеци да си прави PR с такива смешни акцийки и народа да пляска с ръце и да вика"Браво". Толкова порнография не бях гледал за тази година и половина от управлението на ГЕРБ. То не бяха несъответсвия в данъчната декларация на Цецито и доходите му съобщени от трибуната от самия него. То не бяха апартаментите му. то не беше Божидарката, то не беше Боко с Танов,то не беше танов, Дянков ,Цеци... то не беше чудо!
65
1
 
1
 
! Отговори
до 64 преди 13 години
Еми явно има щом *** струват по 5 лева а говната по 150 значи има разлика от земята до небето.
64
1
 
0
 
! Отговори
65 преди 13 години
това беше целта на увеличението ;)
63
2
 
4
 
! Отговори
до 61 преди 13 години
Спецсъдилища? Хахахааа! Ще заработят както при Мишо Бирата или който си плати като "отче наш"? Нали знаеш че винаги ще има дребни рибки? Винаги ще има контрабанда защото печалбата особено на фона на тези акцизи на цигарите е умопомрачителна. Винаги ще го има бай Пешо с капанчето си в което ще продава цигари на 2.50 вместо на 4.50 кутията.Винаги ще има хора като мен, които ще купят от него , вместо от другия магазин с бандерол.Просто това увеличение доведе до масова контрабанда на цигари.Т'ва е!
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 62Значи според теб има разлика между *** и ***!!??или така ти отърва?
61
0
 
1
 
! Отговори
до 61 преди 13 години
Е ето ти го наема за които говорех по долу :) Сега пак 3-4 седмици нищо и после пак един два тира и така :)
60
1
 
0
 
! Отговори
иванчо преди 13 години
Не говориме за хероин защото се използва многократно по малко от кокаина и е десетки пъти по евтин!
59
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
я кажи нещо за двата тира от Гърция ,заловени с цигари -контрабанда преди 3 дни?!!повече от 3000 мастербокса=1500000 кутии,и те ли са малко!!!???Като заработят спецсъдилищата,друга песен ще запеете!
58
1
 
2
 
! Отговори
иванчо преди 13 години
Не знам защо всички които не се радваме на балонните акции на цецо трябва да се от бсп но всеки си има мнение! Въпроса е да се върши работа приятелче а не да си летат тирове по цяла българия с цигари. Ако ги изловят тогава ще кажа евала тоя Цветанов е за пример, ама както виждаш не е така ...
57
0
 
2
 
! Отговори
читател преди 13 години
До кога тези партенки ще ги пущат, за това ли харчат стотици милиони,за да хванат 2-3 мастербокса.А за една изцяло обрана квартира чакаш 2-3 часа да дойдат, че имало много записани преди нас...и след наси мало, да не се тревожим, не сме само ние ограбени...И накрая нищо, ...и как ще има като всеки бандит си има или свой човек от МВР, или е негов бивш служител....
56
2
 
2
 
! Отговори
иванчо преди 13 години
Един на 50 ТИРа остава "хванат" на границата и е нещо като наем :))) абе смех мани
55
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 52Да ясно е че сте станишевчета,или не можете да четете ,или сте прости или така ви отърва,но един ден народа ще ви поиска сметка.За информация на теб и всички червени тикви-преди три дни на митница Свиленград-капитан Андреево заловиха българско семейство,с 2 деца,превозващо 27 килограма хероин в кутии с маслини.
54
0
 
4
 
! Отговори
до 50 преди 13 години
Ми жалка е бройката, приятелче. Пак повтарям поне 30-40% от кварталните пушачи си набавят цигари без бандерол всеки ден.това са 2-3 хиляди души. Днес като изпушат по 2 кутии цигари ето ти бройката която са заловили хората на дон Цеци! Просто е смехория, на фона на това че всеки ден тези хора си купуват цигари без бандерол и все едно всеки ден купуват толкова цигари, колкото са иззети в тази акция.Това е само за квартал Младост-2. Какво остава за другите квартали ? Какво остава за други градове?
53
1
 
3
 
! Отговори
смех преди 13 години
Нас ни интересуват тировете с контрабанда кога ще хващат,а не 5-6 мастербокса!
52
0
 
2
 
! Отговори
иванчо преди 13 години
Мдаа... Тези момчета са на крайно ниво дето ходят и ги продават по магазинчетата с по 50 стотинки горница, тия не са интересните :)
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Иванчо, ми нали това писах- няма да стигнат за пушачите в квартала ми за един ден тия цигари.Прави си сметка колко голямо количество са заловили.Прави си и другата сметка- как тези пушачи поне 30% от тях всеки ден си купуват цигари без бандерол. Прави си на базата на това, колко е смешна и миниатюрна е акцията!