Акция "Юнаците" спипа трима с цигари без бандерол

При спецоперацията в Пазарджик са хванати 761 стека
Обновена: 2 фев 2011 10:36 | 2 фев 2011 10:35,
73
Акция "Юнаците" спипа трима с цигари без бандерол
Снимка: Агенция "Митници"

Група за разпространяване на цигари без бандерол е задържана вчера при специализирана операция „Юнаците“ на територията на Пазарджик, съобщиха от МВР.

Задържани са трима души, иззети са 761 стека цигари.

В хода на акцията на антимафиотите е арестуван 22-годишният А. А. от областния град. Мъжът превозвал 350 стека цигари от различни марки.

От служебно помещение в града е иззета пратка от 101 стека, адресирана до А. А. Цигарите в нея също са от различни марки.

От дома на негов съгражданин – 20-годишния Н. И., са иззети 52 стека цигари.

Подобни марки цигари „излезли” и при претърсване на лека кола и избено помещение, ползвани от 31-годишния И. Б. от Пазарджик, където са открити 38 стека от различни марки.

От два гаража, ползвани от групата, са иззети общо 220 стека цигари.

Общото количество на иззетите цигари в късове е 152 200.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
3
 
! Отговори
иванчо преди 13 години
абе моля ти се :) Това си е индустриално количество. Как пък през последните 18 месеца не заловиха и един грам кокаин се чудя аз може би ти ще ми кажеш ?! :))
49
0
 
1
 
! Отговори
до 50 преди 13 години
Аз съм този който казва че няма да стигнат 7610 кутии за моя квартал за един ден пък.)))Малко са! А да не казвам че в квартала ми всеки ден се продават поне 2 пъти повече кутии без бандерол.
48
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до46Пиша ти го още един път като че си ученик в 1 клас,за да разберешТова което пишем аз и ти е едно и също и аз ти обяснявам че това са 15 мастербокса и никак не са малко,но ти се опитваш да манипулираш гражданите във форума, че едва ли не 7610 кутии една торба цигари.Има курсове за ограмотяване,безплатни са ,*** и се научи да броиш.А аз отивам да ловя контрабандисти .
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Иванчоо, и теб съветвам да асимилираш последното изречение на статията.Прочети го добре. 152 200 КЪСА ЦИГАРИ! Побират се точно в 7610 кутии, а те се побират в 761 стека! Ясно ли ти е?Баси неграмотния народ!
46
0
 
2
 
! Отговори
анонименс преди 13 години
ще помоля БАНаджиите да спрат да пишат по форумите а да сваршат някоя работа
45
0
 
2
 
! Отговори
иванчо преди 13 години
до 43 -*** си ти,прочети преди да пишеш.38 ти го е написал правилно,и ти пишеш същото което и той,но ти си *** и не знаеш че има и мастер бокс в който има 50 стека по 10 кутии в стек.Повтаряш като папагал и дори не знаеш какво пишеш.
44
1
 
0
 
! Отговори
до 38 преди 13 години
***, я прочети последното изречение! Това значи бройки цигари. Не се ли побират тези цигари в 7610 кутии, а? Баси неграмотния народ!
43
2
 
3
 
! Отговори
Цецко преди 13 години
до 40Мъчно ти е,а?Боли нали,далаверата секва,бившите партийни секретари са притиснати и ти си от тях.Държавата се съвзема и ще ви боли все повече,ще трябва да оставиш джипа и отново на москвича.Давай ГЕРБ,мачкай ги,народа е с вас!
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Момчета на по 20 години ли ви правят на луди с тая контрабанда бе смешници. А не се правете на големите ченгета а закопчайте цецо и боко и ше видите как няма от де да си купите една кутия джин линг...
41
2
 
3
 
! Отговори
до 38 преди 13 години
Ти *** ли си? На кое казваш "стек" бе? Един стек цигари събира точно 10 кутии. какви кашони ми говориш? Знам какво е кашон цигари.Я прочети статията и асимилирай написаното в нея.Баси неграмотния народ!
40
3
 
6
 
! Отговори
тц тц тц .... преди 13 години
Поредната кокушкарска операция! Иванчо с два стека мартинчо с пет стека петърчо с 5 кутии... Трябва да внимавам защото и аз си имам няколко стека за лична употреба ама знае ли се може да ми нахлуят качулките и утре ще има по БТВ първа новина: При спец операция "Пушещ шаран" бяха задържани 5 стека и 10 цигари на броика... и Цветанов на седмото небе от пиара които му правят... Смях смях ...
39
3
 
6
 
! Отговори
... преди 13 години
До 35 Каква е разликата м/у А Петров и ББ ,че не се сещам ? Бившите съдружници от "Будоинвест "?
38
5
 
5
 
! Отговори
do 38 преди 13 години
А бе душо, а бе пич, к'ви комунисти те гонят, бе?Червен ти е г***за на тебе като на павиан! Бегайте се крийте некъде гейбъристите, че ми писна от шумотевица и лозунги!Щнаците, Килърите, Дедесарите ... *** май ще останете само ***!Аман!!!!
37
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
CECO SPRI CHE PLACHAT
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 3-По това че не можеш да броиш се разбира че си неграмотен и от бкп.751 стека правят 15 мастер бокса/кашонарв един кашон има 50 стека,в един стек има 10 кутии/червена ръбеста главо.Разбрахме че си комунист защото опитваш да манипулираш като вуйчо ти Гьобелс/национал-социалист=комунист-социалист.
35
1
 
2
 
! Отговори
аноинемен преди 13 години
господа БРЮКСЕЛ неиска кокушкари а истинска борба с престъпността и не само че няма да влезем в ЩЕНГЕН ами скоро и от европейският ще ни изгонят защото престъпността е във високите върхове а не в най долните нива така наречените кокушкари които пълнят затворите всеки ден съдите някой за минимални престъпления кой крал желязо кой продавал цигари или с едно пакетче наркотици а ония които наистина си плащат да не ги закачате тях кога ще осъдите откъде минава това
34
3
 
0
 
! Отговори
Честито Танов преди 13 години
Яне с шеф на Митница Свиленград?- Как да има шеф на бариерата от друго, различно от ГЕРБ? Как? Отпадналият Христо Русев е човек на Янето. Как ще дадат на Алексей да има човек долу, та те ще си направят харакири. Изборите са нещо яко и точно. Ами как да сложат Терзиев, който е изрита Асен Асенов, нали той го натопи за контрабандата и бутането на пачки. Марашев - БРиго Аспарухов. 7 plus 7. net
33
6
 
4
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,"Нова приказка за златната ябълка"1. В една страна свалили от власт червените фашисти... и избрали относително праведни политици... 2. Намерили се и сравнително честни полицай... (защото дори и да не си ***, работейки в *** се цапаш...)3. Полицаите намерили "славейчета-борчета" които започнали да пеят - за много трохи...!!!4. С търпение - полицаите опънали цяла мрежа за пиленца-борчета, пиленца-професорчета, пиленца-червношийки, турско сини папагалчета и разни други синигерчета...5. Последвали арести, разследване и дела "до дупка"..., както казваше един бивш политик..., та било Наглите 1 и после 2, Октопод и кой знае още колко 6. Тук там, обаче изтекла информация дори и от ДАНС, та последвала акция за прочистване", от ***, като А.Петров и попълване на полицията и службите с честни хора... 7. И понеже повторението е майка на знанието..., ден, след ден, бандит след бандит... Първо били "Крокодилите", после "Змейовете", "Душманите", Недосегаемите, Октоподите, а покрай тях и гущерчета, наркопласьорчета... и така, звяр след звяр, чудовище след чудовище, гад след гад..., докато не се освободи "златната ябълка" - България, от Триглавия "Змей-горянин" или партизанин ли беше, цар ли, татар ли, троен агент-мафиот ли - вече не помня...!!!8. - И аз бях там, покрай ушите ми мина, но в главата ми не влезе...Трябва, обаче, твърдо да се знае...!!!- Дори и най-слабата държава е по-силна и от най-силните престъпници..., когато има политическа воля за налагане на сигурност...!!! Пътя ще е дълъг и труден, но и най-дългия път започва с една крачка, та дори тази крачка да е осъждането на бившия агент-предател на ДС, внедрен в Турското съпротивително движение - Алексей Петров...Това е начинът...!!!...Банда след банда..., капо след капо..., докато се стигне до "Тато де тути капи"..., дори офиса му да е в София на жълтите павета... и да го пазят пъдари с гвардейски ливреи...
32
6
 
14
 
! Отговори
Ура !!! преди 13 години
Браво ! Направо съсипаха контрабандистите с този "удар" - цели две чанти цигари :) Тръгнали да ловят дребните рибки, при положение, че знаят много добре къде са големите ! Ама, за тях сигурно се "обаждат", че са "дали дума да не ги закачат" !Мишо Цигарата си пие питието и ни се смее на акъла :) :) :)
31
3
 
8
 
! Отговори
mutata plovka преди 13 години
Неразбирам защо са ги иззели, те са за лична употреба