Кой крив, кой прав в тежкия сблъсък "НСО–Пасат"

Версиите за катастрофата с кортежа на Борисов
Обновена: 15 фев 2011 13:12 | 15 фев 2011 13:10,
310
Кой крив, кой прав в тежкия сблъсък "НСО–Пасат"
Удареното BMW на НСО. Снимка: БТА

Полиция на място изяснява причините за тежката катастрофа между лекия автомобил и пилотната кола от кортежа на премиера в района на Бучин проход.

Шофьорът на фолксвагена разказа пред репортери, че е видял кортежа 10-15 метра пред себе си.

Още по темата
"Как да ги видиш, какво да направиш, караше буквално срещу мен", каза той, представил се като Даниел.

"Той караше направо в моето платно. Дали половината или повече е бил в моето платно, не мога да ви кажа, защото ситуацията стана много бързо. При самото завъртане се ударих отзад и във втората кола, така мисля", каза мъжът.

Друга версия за катастрофата обаче извади директорът на Националната служба за охрана.

"Това, което знам, е че автомобил "Фолксваген Пасат" е изгубил управление, поднесъл се е на завой на мокро, хлъзгаво място и се е ударил в нашия водещ автомобил", каза Димитър Димитров пред "Фокус".

По думите му веднага след инцидента кортежът спрял и служителите на НСО попитали дали има пострадали, дошла и линейка.

След това премиерът Бойко Борисов и съпровождащите го коли потеглили, останало само BMW-то, участвало в ПТП-то.

Нанесени са материални щети и по двата автомобила. Продължава работата по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
13
 
! Отговори
The Gnoll преди 13 години
Ами как ще са виновни горките хорица от НСО! Виждате ли, те си пъплели с 20-30 километра максимум, когато ги връхлетял големият страшен Пасат и ги е отнесъл като куцо пиле домат.Писна ми от глупости вече...n-та катастрофа предизвикват тия *** и пак не са виновни.
185
9
 
2
 
! Отговори
Гласът на разума преди 13 години
Това че бмв-то е било в платното на пасата се вижда от следите по колите: бмв-то има само странични следи-------------- А не може ли Пасата да е влязъл в платното на БМВ-то и да го е ударил отстрани? Какви глупости ми говориш? Ако са се закачили при разминаване, щяха да се одерат и следата да е дълга и плитка. Тука Пасата се е забил под голям ъгъл и даже е обърнал ламарината на задната врата. Кой знае и кой не знае, тръгнал да прави експертизи.
184
0
 
9
 
! Отговори
мухала преди 13 години
до 6001 я върви се гръмни бе ***, какви глупости ми говориш хората ти цитират закона ти ми говориш за обходни маршрути карт и проверки, кой ли се е затичал да трепе простата тиква че да се вживяват толкова, просто главоча иска да се изфука че е над всичко ако беше нормален човек и тия от нсо щяха да карат нормално , защото нормалният министър председател и въобще който и да е честен човек няма да злоупотребява с положение, още повече че едвали ако закъснее с 15 мин нешо ще се случи ще го изчк
183
0
 
1
 
! Отговори
bace преди 13 години
mnogo dobre si informiran. A dokolkoto pomnia bivshi chengeta niama.
182
0
 
11
 
! Отговори
ken преди 13 години
само да кажа, че съм виждал как се движи кортежа на президента - същата работа. 1-я в групата прави безумни изпреварвания и редовно кара в насрещната лента, като паралелно съобщава по радиостанцията дали е чист пътя и целия кортеж се движи по-него и указанията му. Така се предвижват страшно бързо.Но определено не се изненадвам, че тоя от НСО е карал в отсрещната лента.
181
0
 
7
 
! Отговори
:-) преди 13 години
До номер 177 : какви маршрути и изпитания - тя България е толкова малка, че имаш по един основен път за всеки град. Другите обикновено са третокласни с дупки. Това са пълни глупости. Дори и 100 пъти да са го тренирали, не трябва да пречат на другите на пътя. А ти като си от НСО кажи на колегите ти да внимават, че някой път отсреща може да е ТИР :-)
180
1
 
2
 
! Отговори
agne преди 13 години
Aaaa molia, molia - Bulgarian SHIPLE ne sa Egypt PEOPLE. BG e razvita pravova durjava - zaKONite vajat samo za konete. Za luvovete ima drugi pravila. Zatva kum vkushti, che "Stanete 120 kilograma" s Mutci Gugutkov zapochva sled malko i shte go izpusneme.
179
2
 
3
 
! Отговори
do6001 преди 13 години
q se zastrelqi be *** smotan az lichno sum se sreshtal sus korteja na mutrata i smelo tvurdq che toq protokol za koito govorish ti e samo za pred horata karat kato maloumnici i ne gi *** za horata
178
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как не ги е срещнал бай Асан с тира,че да го закърпят още малко вожда !?!?Познайте,кой ще е виновният при това ПТП?
177
1
 
31
 
! Отговори
ОПС преди 13 години
Що не вземат така да се засилят срещу някой турски тир, та да ги помете целия кортеж. Влизат в насрещното срещу теб и спасявай се в канавката. През 2010 година НСО има над 70 инцидента в 55 "не са виновни те" . Как така все на тях им се случват инциденти без да са виновни. Колкото и километри да минават , то една куриерска служба има повече коли и минава повече километри и нямат толкова инциденти. Което респективно значи, че невинните пострадали шофьори едва ли са виновни в повечето случаи!
176
0
 
15
 
! Отговори
tregopras преди 13 години
Пак ли?!!! Еееееее....много станаха случките с кортежите и все обикновенните хорица виновни!
175
0
 
2
 
! Отговори
Боико Борисов преди 13 години
ша та гази валяка
174
26
 
4
 
! Отговори
6001 преди 13 години
Добре че този маук с пасата не са го блъснали в спалнята му в къщи че пак щяха да са виновни момчетата от НСО. *** ГЛАВИ СТЕ ВИЕ ОВЧИИИ. Движението на кортежа става по протокол и предварително начертан маршрут.И за сведение маршрутът е обходен поне два пъти предварително,с резервни варианти и т.н.Но овчите глави по пътя няма да свършат,кой купил книжка кой се стряскал кой не видял.Затова ще ги има тия произшествия,анадънма...
173
0
 
3
 
! Отговори
някой преди 13 години
къде изчезнаха коментарите????????????????????????2
172
1
 
2
 
! Отговори
pdna ti reiting brat преди 13 години
Aman be, otkudeto minete shofiorite gubiat upravlenie. Sigurno se zaziapvat vuzhiteni po Boko. Ama ste mi nagliiii.
171
0
 
3
 
! Отговори
до Гласа на Разума преди 13 години
Има много възможности:бмв-то може да е изпреварвало и в последния момент се е прибрал или е навлязъл прекалено бързо в завоя и са се закачили странично! Това че бмв-то е било в платното на пасата се вижда от следите по колите: бмв-то има само странични следи, т.е. завивал е на ляво да се прибере в платното си, а пасата има повече щети в предната част, движил се е направо и не е отреагирал. След сблъсъка вече се завърта от удара.
170
5
 
7
 
! Отговори
Меджик уоман преди 13 години
Аз карам тежъг черен джиб и винаги съм с предимство.
169
1
 
9
 
! Отговори
Мечти ! преди 13 години
Че не е бил тука пияницата Ставийски с Хамъра. Щяха да хвърчат коли на НСО като клечки. Та най-накрая да го изкарат виновен и него :)
168
2
 
16
 
! Отговори
Журнале преди 13 години
<<<СРС (РЗС)>>>- Журнале: Господин Боко, защо вашите шофьори не могат да карат по правилата и безопастно?- Боко: Ти па си мнооо убав!
167
1
 
2
 
! Отговори
alankulu преди 13 години
neshto mai zachestiha udarite s korteja na boko i vse prostosmurtnite vinovni v koeto ne sum ubeden poneje predi vreme tukmo beshe stanal ministurprecedatei i hop neshtesh li vzeh che i az se natresoh na korteja mu i samo blagodarenie na premerenata skorost ot 60 km v chas uspqh da spasq sebe si i semeistvoto si