Кой крив, кой прав в тежкия сблъсък "НСО–Пасат"

Версиите за катастрофата с кортежа на Борисов
Обновена: 15 фев 2011 13:12 | 15 фев 2011 13:10,
310
Кой крив, кой прав в тежкия сблъсък "НСО–Пасат"
Удареното BMW на НСО. Снимка: БТА

Полиция на място изяснява причините за тежката катастрофа между лекия автомобил и пилотната кола от кортежа на премиера в района на Бучин проход.

Шофьорът на фолксвагена разказа пред репортери, че е видял кортежа 10-15 метра пред себе си.

Още по темата
"Как да ги видиш, какво да направиш, караше буквално срещу мен", каза той, представил се като Даниел.

"Той караше направо в моето платно. Дали половината или повече е бил в моето платно, не мога да ви кажа, защото ситуацията стана много бързо. При самото завъртане се ударих отзад и във втората кола, така мисля", каза мъжът.

Друга версия за катастрофата обаче извади директорът на Националната служба за охрана.

"Това, което знам, е че автомобил "Фолксваген Пасат" е изгубил управление, поднесъл се е на завой на мокро, хлъзгаво място и се е ударил в нашия водещ автомобил", каза Димитър Димитров пред "Фокус".

По думите му веднага след инцидента кортежът спрял и служителите на НСО попитали дали има пострадали, дошла и линейка.

След това премиерът Бойко Борисов и съпровождащите го коли потеглили, останало само BMW-то, участвало в ПТП-то.

Нанесени са материални щети и по двата автомобила. Продължава работата по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
2
 
8
 
! Отговори
sofeto преди 13 години
Знам че ще разлая кучетата но все пак ще попитам. Колко от нас когато минава Бърза помощ или кола на полицията с пуснати сигнали и светлини спира най в дясно и кaк даваме предимство??? Присъствал сам на срамни сцени по наще улици когато можеби става въпрос за човешки живот!!!
205
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Това, което знам, е че автомобил "Фолксваген Пасат" е изгубил управление, поднесъл се е на завой на мокро, хлъзгаво място и се е ударил в нашия водещ автомобил", каза Димитър Димитров пред "Фокус".За мене това си е чист атентат срещу Бойко , то някой харесва ли го него ?Сигурно е Алексей Петров или ***...........ще да е някой от тройната коалиция!
204
3
 
8
 
! Отговори
мухала преди 13 години
що не ми слагате минуси на коментар 200 щото знаете че съм прав гербави ***
203
0
 
7
 
! Отговори
1488 преди 13 години
По добре да му вземат 1 личен хеликоптер на бокича и да не се получават такива глупостите , с тия 3 коли в движение вярвам разходите ще са същите хаха
202
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
при Севлиево кортежа няма нищо общо да го светна този спамър скочил е в нивата преди да минат аман от измишльотини
201
1
 
18
 
! Отговори
Гоце преди 13 години
Тия от НСО са безкрайно нагли и агресивни.. те си живеят в некъф филм като чели са американската служба дето охранява американския президент.Дори и без причина изблъскват хора от пътя - ей така, щото могат и щото полицията винаги ще ги покрие.
200
5
 
13
 
! Отговори
КФН преди 13 години
колата от НСО е без гражданска отговорност?!?! Защо?
199
2
 
21
 
! Отговори
az преди 13 години
аз бях свидетел как заради тези "пилоти" преди две седмици сее удариха две коли между Бяла и Русе. Точно в завой "пилотите" тръгнаха да изпреварават колона от камиони и включиха лампи и сирени засякоха насрещно движещите се коли и те се натресоха една в друга за да избегнат челен удар. Тези си минаха и заминаха даже не се спряха да видят има ли пострадали.
198
1
 
7
 
! Отговори
гого преди 13 години
Малеее, както си бях изкарал валячето, да го поразтрия с *** газ.....!Добре, че не ме треснаха мен,щото щеше да ми иде зян новата му боя!
197
3
 
7
 
! Отговори
мухала преди 13 години
само герберски *** са останали въвф форума другите я ядът работят или си подремват, и аз се махам чао и да ближете чко че днеска много мирише явано доста се оакал тикви
196
2
 
4
 
! Отговори
Лампички преди 13 години
Много отворен тоз народ, беее. Направо да че чуди човек защо живеете толкова зле. Всеки ви мачка защото знае, че единствено ще плюнчите по форумите.
195
3
 
10
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 13 години
Като гледам , ще трябва да си увелича кортежа с повече коли, че много фера напоследък дава... хо хо хо. *** граждани... Много ясно че не е виновен моят кортеж! - Б.Б.
194
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сигурен съм че директора на Националната служба за газене по пътищата лъже! Пасата е ударен първо отляво от летящия насреща комплексар с джипа, след това пасата се е завъртял от удара и е ударил друг джип- този който е на снимката.
193
0
 
4
 
! Отговори
до 190 преди 13 години
Означава че или са тийнейджърски мечти на някой пъпчасал пубер, дето си мисли, че да караш "ДЖИБ" е върха, или са писания на някаква неграмотна ***, незавършила средно, но дошла от селата и си намерила друг *** с пари да я шпори, срещу определени екстри. Примерно, да и дадде "ДЖИБА" да иде с него до МОЛ-а да пие едно кафе. Ето това значи
192
4
 
5
 
! Отговори
мухала преди 13 години
на боко работата видяла жабата че подковават коня и тя дигнала крак, тоя се мисли за нещо но е кръгла нула, същото се отнася и за нсо, гоце, и всички други докопали се до малко власт, като не ти става *** и гледаш да избиваш комплекси, кой иска да го гръмна бочко, тия дето могат той си ги гледа кат писано яице, за какво са му кортежи, охрани и други простотии, за да може да се изживява като номер едно, ***, като си *** си *** за цял живот това не се лекува може само да го прикриваш
191
7
 
2
 
! Отговори
Гласът на разума преди 13 години
Тя и предишната офца така лъжеше. Ударили я, докато я изпреварвали, ама огледалото и обърнато назад...
190
2
 
6
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 13 години
И 100 пъти да обхождат файда няма да има при положение , че настъпват до дупка и не уважават другите участници в движението.
189
1
 
12
 
! Отговори
до 177 преди 13 години
Какво общо има това, че маршрута предварително е начертан и обходен?Това дава ли им право да не се съобразяват с никой друг на пътя, пътната настилка и условия в деня на кортежа?Това означава ли че, веднага трябва да се мята човек в канавката щом ги види?! Щото покрай хубавите ни пътища няма място къде да бягаш или мантинела или канавка!
188
2
 
16
 
! Отговори
Бойко поне е спрял! преди 13 години
ПЪРВАНОВ ЛЪЖЕ ЗА КАТАСТРОФАТА КРАЙ СЕВЛИЕВОСкандалът от преди пет дни, когато край Севлиево президентският кортеж предизвика тежка катастрофа и по чудо нямаше жертви, бързо беше потулен от пиар екипа на Първанов. Официалната версия: инцидентът е по вина на Слави Вълков от Габрово. Въпреки че има доста свидетели, които твърдят, че именно колите на НСО са предизвикали катастрофата, от президентството мълчат. Но, както е известно, Георги Първанов не дава обяснения, когато не му изнася.Пътят за Севлиево е двулентов. В насрещната лента се движи камион, който запушва движението, същото е положението и в другото платно. Изведнъж кортеж на НСО изскача по средата на пътя с бясна скорост. Настава пълно меле, в резултат на което, бусът на Слави Вълков се удря в мантинелата, задната част се вдига и пада върху капака на колата отзад. Колите на НСО изобщо не спират, а отпрашват. Пострадалите, които по чудо оцеляват, благодарение на мантинелата, викат КАТ. Полицаите съставят акт на шофьора на буса за каране с превишена скорост, но не казват на коя височайша особа е бил кортежът. В последствие става ясно, че в една от колите- убийци е пътувал Георги Първанов, който отивал на празник на град Севлиево.Коли на НСО най- редовно предизвикват катастрофи, а виновниците са обикновените хора. През лятото, кортеж на Цветан Цветанов, на път за Обзор, предизвиква ПТП, след като засича друг автомобил. Накрая от НСО обвиняват жената, която шофирала колата. През пролетта, кортежът на военния министър Аню Ангелов кара на червено и блъска автомобил, в който пътува малко дете. Изобщо, историите с инциденти, предизвикани от коли на НСО, са многобройни. Най- важното обаче е, че никой не взима мерки да озапти охранителите на управляващите.НСО се намира под ръководството на президента. Според бивши служители в системата, Първанов напълнил службата със ***, които нямат никаква подготовка. За сметка на това, за тях няма закони, президентът винаги замазва гафовете им, за да не му цапат имиджа.Видео: vbox7/play:d43949b1&r=emb
187
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 173 Обясни по - подробно какво представлява "ТЕЖЪГ ЧЕРЕН ДЖИБ"!