Двама бият майка и дъщеря на пътя

Наглите нападатели задигнали и 150 лева
Обновена: 23 фев 2011 17:22 | 23 фев 2011 14:54,
36
Двама бият майка и дъщеря на пътя
Крадците раздавали шамари на пътя. Снимка: Булфото

Ботевградски криминалисти заловиха двама мъже, ограбили жена след инцидент на главен път Е-79, съобщиха от полицията.

Инцидентът станал на 18 февруари вечерта. Потърпевшата пътувала с 18-годишната си дъщеря и 14-годишния си син за Лом. Докато шофирала лек автомобил “Ситроен Саксо”, близо до с. Новачене била засечена от  червено “Пежо 405”. Жената се принудила и спряла.

От другия автомобил излезли двама младежи, които започнали да я обиждат, че ги е засякла. Дъщерята също се включила в спора, което извадило от равновесие арогантните младежи. Те се нахвърлили върху двете жени – единият хванал майката за косата, а другият ударил шамар на дъщерята.

В суматохата майката счупила и захвърлила палката, с която я заплашили нападателите. Двамата младежи принудили жената да я заплати и когато извадила портмонето си, единият издърпал всичките й пари – около 150 лв.

Наглите грабители отмъкнали и джобните пари на сина й – около 7,50 лв, след което заплашили майката, че ще последват още неприятности, ако дръзне да се оплаче.

По време на инцидента на пътя се образувала огромна колона от автомобили, но всички наблюдавали случващото се, без да реагират и помогнат на потърпевшите.

Уплашената жена размишлявала два дни и на 20 февруари събрала сили да подаде жалба в полицията.
Полицаите установили автомобила, както и самоличността на возещите се в него. 24-годишният И.В. и 21-годишният Ц.В. Са задържани за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Ботевградинцидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Тина преди 13 години
Не им крийте имената,кажете кои са тези...Стига с тая анонимност!
35
0
 
2
 
! Отговори
България преди 13 години
Жена съм.Ако това ми се случи,докато неги накажа както аз си знам, няма да мирясам.Такива гадини трябва да бъдат наказвани,не само от полицията.А другите са гледали....хахаа.....гледали!?!!!!????То това е жалкият и тъжен момент в тази история.ТОВА НЕ Е ЧУВСТВО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ,А ГОЛЯМ СТРААААААААААХ....Не се оплаквайте тогава,животът е такъв какъвто си го направите!
34
0
 
4
 
! Отговори
Възмутен преди 13 години
Еееееееееее дееева начи, събрала се колона от коли и всички зяпали, нямало ли е поне един мъж да се намеси бе ***, а иначе всички кътате ножки и бухалки в колите и се правите на мъже пред пиклите, НЯМАМ ДУМИ
33
0
 
3
 
! Отговори
даниел преди 13 години
е*ах ти *** са всичките от "събралата се колона"...Господи, защо нямам аз късмета да съм в "събралата се колона"?!?!?!...Втори шанс - и сега не бих им отказал, след като ги "изпишете" от ареста!
32
0
 
1
 
! Отговори
mmm преди 13 години
преди години имаше подобна случка по морето(няма да споменавам курорт,сами ще се сетите) когато двама руснаци бяха засечени от българи и те почнали да ги бият а в същото време имало пак руснаци на улицата които не познават другите руснаци и се намесили в боя и ония биячи се уплашили и духнали на мига,и си спомням че бяха застигнати от джипове чак във Варна и си изяли нужния бой та така.....
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Един за се беси и всички за никой! - мотото на всеки българин...Жалка картинка, цяла колона сеирджии!
30
0
 
14
 
! Отговори
Хм преди 13 години
"По време на инцидента на пътя се образувала огромна колона от автомобили, но всички наблюдавали случващото се, без да реагират и помогнат на потърпевшите."кво да коментирам...
29
0
 
4
 
! Отговори
Рилски преди 13 години
балкански, клюна си умря на метри от солунска в софия... в амстердам беше друг - картофа, един вид...
28
2
 
5
 
! Отговори
ИВАН БАЛКАНСКИ преди 13 години
ВИЕ СЯКАШ НЕ ЗНАЕТЕ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗГАН НА СВЕТА.КЛЮНА КОГАТО ГО ЗАСТРЕЛЯХА В АМСТЕРДАМ НАСРЕД УЛИЦА В ЦЕНТЪРА ХОРАТА СА ЗАПОЧНАЛИ ДА ГОНЯТ НАПАДАТЕЛЯ ВЪПРЕКИ ЧЕ Е БИЛ ВЪОРАЖЕН.ПРАВЕТЕ СМЕТКА КАКВИ СМЕ НИЕ КАКВИ СА ИСТИНСКИТЕ ХОРА НА ЗАПАД
27
0
 
4
 
! Отговори
шимба преди 13 години
пишлигарска работа!да им заврат пълката в г-зовете на тия!
26
0
 
5
 
! Отговори
Анони преди 13 години
25, чупят се ръце и крака, не носове. Счупи му крака на по 3 места всеки от тях, лявата ръка на 3 места, дясната на 5 и рабората ще си дойде на мястото.
25
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всеки знае че сега нито полицията, нито съда ще вземат адекватни мерки, затова тази жена да намери двама и на тези бабаити да им счупят носовете пък може и ченетата друго решение в тази държава няма.
24
2
 
7
 
! Отговори
До Защитник преди 13 години
а като се намеси някой, ха сети се кой ще бъде осъден после за телесна повреда, хулиганство или друго - помагачът или биячите? Иначе по принцип си прав, ама като се опари човек веднъж, после ей така седи отстрани и гледа...
23
1
 
23
 
! Отговори
Защитник на BG преди 13 години
"...всички останали наблюдавали случващото се, без да реагират и помогнат на потърпевшите". Ето това сме ние българите - страхливи ***, които явно с право турчина е наричал "***"! Двама дангалаци да бият две жени и едно малко дете на пътя и никой да не си направи труда да спре и да помогне на нуждаещите се. Утре като му се случи и на него, ще каже: "Тук няма хора, които да ти помогнат"...а всъщност и той е същия...***.
22
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"По време на инцидента на пътя се образувала огромна колона от автомобили, но всички наблюдавали случващото се, без да реагират и помогнат на потърпевшите".Не народ,а ***!И с това ще свърша!Всеки народ заслужава УЧАСТТА СИ!!!
21
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Tka ste bude dokatao ne se vyrne Kostov na vlast i da iztreope vsi4ki Gerberasi
20
0
 
14
 
! Отговори
Тъпчо съм аз преди 13 години
Добре де, доколкото разбирам от новината майката е била виновна - жената си е признала, че е направила нарушение може би, както и че е счупила палката . Не мога да разбера защо тия нехранимайковци са тръгнали да я обират и да я бият. За атакива копелдашки прояви трябва да има моментален съд - за деня или най-късно за в други ден.
19
0
 
47
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Защо им криете имената? Следващият път може да се окажете Вие потърпевши но тогава сигурно няма да ги криете.
18
0
 
53
 
! Отговори
EmO преди 13 години
Мамицата им и *** гадни !
17
4
 
4
 
! Отговори
да бе преди 13 години
ще направиш нещо и после става като с австралийчето - 20 години..Така поне няма убити..