Автобус погуби пешеходец в столицата

"Икарусът" се движел към ж.к. Люлин
Обновена: 25 фев 2011 20:32 | 25 фев 2011 19:35,
68
Автобус погуби пешеходец в столицата
Мястото на инцидента. Снимка: Булфото

Пешеходец е починал на място, след като бил блъснат от автобус по линия номер 310.

Автобусът, марка "Икарус", се движел към ж.к. Люлин.

Произшествието станало към 17.30 ч., на кръстовището на ул. "Опълченска" и бул. "Сливница". 

Не е установена все още самоличността на мъжа, който почина, след като бе блъснат от автобус от градския транспорт в столицата, съобщи за БТА директорът на дирекция "Социални дейности" в Столичната община Минка Владимирова. 

Според информацията от СДВР, цитирана от нея, мъжът е без документи за самоличност, което затруднява индентифицирането му.

"Не можем да говорим за това, че починалият, който е инвалид, е бил клошар", каза Владимирова. 

По думите й "по-скоро човекът е бил използван от други за просия". 

Той бил ударен от автобуса, докато пресичал на "червен" светофар кръстовището на ул. "Опълченска" и бул. "Сливница". 

Шофьорът на автобуса по линия 310 не го е видял, посочи Владимирова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: автобусинцидент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
3
 
3
 
! Отговори
sgt.Hale преди 13 години
Мда..има там един с патерици дето се мята между колите и проси...сигурно му е изневерил късмета
64
6
 
0
 
! Отговори
Кольо Гилъна преди 13 години
Варна по принцип е доста интересен и екзотичен град, благодарение на уникалните същества, които го населяват.
63
0
 
7
 
! Отговори
belqta преди 13 години
Да почива в мир човечеца. Много неприятна съдба... Няма значение дали е бил *** или не! Човек е! На това кръстовище има камери(или поне табели има). Не го плюйте, такава му е била съдбата...
62
1
 
0
 
! Отговори
С С С Р ! преди 13 години
Пролетарии всех стран, соединяйтесь!
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КАКВО ПРАВИ НА СВЕТОФАРИ ,ТОЗИ ЧОВЕК ,НЯМАЛИ КАТ ,НО КАТО СТАНЕ БЕЛЯТА ТОГАВА ВСИЧКАТА ПОЛИЦИЯ ЩЕ ДОЙДЕ
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВИНАГИ ВОДАЧА Е ВИНОВЕН ,АМИ *** КАДЕТО ВЪРВЯТ В НЕСВЯС , ТЕ СА НЕВИННИ, ДАНЕ Е ГОСПОД ВОДАЧА ,ИСПРЕЧКВАСЕ НА ПЪТЯ И ВЪРВИ СЕ ОПРАВЯЙ, ДОКАТО ЗАКОНА НАКАЗВА САМО ВОДАЧА ,МНОГО ТАКИВА *** ЩЕ ИМА, ТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ КАКВОТО И ДА ПРАВИ ВОДАЧА Е ДЛЪЖЕН ДАГО ПАЗИ , ОТ ДЕЛНО ЧЕ СКАСЯВАТ ЖИВОТА НА ЧОВЕКА , ТОВА Е ***
59
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Минавал съм много пъти през това кръстовище . Човека беше инвалид без 2 крака , заразлика от другите просяци в софия този съм го запомнил със това че беше много скромен човек и никога не досаждаше за пари ама НИКОГА !Седеше си в началото на светофара и само ако го повикаш ще дойде до прозореца !Изглеждаше беден човечец .И стига с това *** бил незнам си какъв бил , човека си беше 100 % българин но това няма значение .Лека му пръст !
58
0
 
6
 
! Отговори
Рени преди 13 години
виж кво приятелю. вие *** си миете ръцете с *** вода,тоест оправдавате крадливоста и наглоста си с кражбите на българите!? ами че то се краде навсякъде по света,и в Германия и в САЩ.и там дори има злоупотреби по-големи и от тук в БГ. това какво значи че трябва да се съревноваме кой ще открадне повече ли?
57
1
 
6
 
! Отговори
dll преди 13 години
Аз пък мисля че на това кръстовище има камери... Според мен съвсем лесно и бързо може да се установи какво точно се е случило, след кето да се търси съответната вина от виновния. Не че на тази територия е рядкост да има вина без виновен, но си мисля че случая е различен. Споделям и 2-те тези: има цифра *** зад волана, но не са по-малко *** по платното, та било то и на пешеходна пътека. Просто трябва да се внимава...и то много.
56
0
 
0
 
! Отговори
HRMARINOW преди 13 години
Милене,много добре и спокойно му обясни на човека няколко от истините на съвременния живот.Вярно е и това, което бай Тошо каза.И нека *** да разбере че етноса им може да се интегрира в обществото само ако започнат да ходят на училище.Предполагам,че *** e oбразован,но избива комплекси заради гореказаното.Ако той им помага, добре.Иначе всичко е само пожелания.А държавата ще им помогне толкова, колкото и фондациите им.
55
1
 
20
 
! Отговори
Ангелинка преди 13 години
Горкият шофьор! Ще си съкрати живота за това че някой нарочно му се е изпречкал на пътя.
54
1
 
3
 
! Отговори
MilenDimitrov преди 13 години
А и друг е въпроса, че обръщението може и да е в множествено число, но си прав, че в случая не е конкретизирано обръщение в моите изречения, но вече ти обясних, защо го сложих с главна буква.
53
1
 
7
 
! Отговори
до осмокласника преди 13 години
С главна буква е в официално обръщение, когато искаш да демонстрираш уважение към личността отсреща. Тук не се води официална кореспонденция между изпълнителни директори ;)
52
0
 
3
 
! Отговори
MilenDimitrov преди 13 години
До осмокласник. Аз сложих + на коментара ти, защото си прав, но главното "В", бе по -скоро продиктувано от желанието да наблегна на това, че от "Тях" зависи, че "Те" са тези които така възпитават децата си, "Те" са тези, които така живеят и "Те" трябва да се променят, за да може и "Ние" да ги възприемем и да може въобще да става взможно основателно да се говори за интеграция в реда на мисли на всичко до тук казано от мен.
51
0
 
6
 
! Отговори
Ужас преди 13 години
Аз уча в Ломосонов - където беше блъснат човека ... Не пишете глупости ,че е претичал на червено или нещо от сорта ,защото на починалия и двата крака са му отрязани до коленете . Да просеше там , но какво е станало там може да се види на камерите на кръстовището !!!
50
9
 
5
 
! Отговори
Бай Тошо преди 13 години
Това малцинството в едно общество да се държи по определен неприемлив начин е изцяло по вина на мнозинството. Това че *** не ходят на училище и не плащат данъци е вина на българите. MilenDimitrov, ако се беше родил в *** квартал ти гарантирам, че нямаше да плащаш данъци и нямаше да ходиш на училище. Индивида е плод на обществото. Всичко зависи от нас българите.
49
0
 
6
 
! Отговори
Въх преди 13 години
Милене, не мисля, че точно този иска да се променя. Изглежда ми напълно доволен от това, което е и мястото, където е. Съдя за него по писанията му, по хвалбите ми и по обидите във ВСЕКИ един от постовете му. Да се опитваш да го промениш и да му наложиш твоите ценности е излишно преливане от пусто в празно.Айде лека нощ от мен. Пресичайте само на зелено..., правете безопасен секс, вместо война и т.н, Сами носим отговорност за живота си.
48
3
 
5
 
! Отговори
осмокласник преди 13 години
Милене с двете висши, "Вие" е с главна буква когато е обръщение, а не множествено число.
47
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Минах от там. Гледката бе покъртителна. Но на мястото където беше мога да кажа че шофьора на автобуса е абсолютно невинен. ВЪпреки че сигурно му не е лесно на човека.
46
0
 
6
 
! Отговори
MilenDimitrov преди 13 години
На тебе Бай Тошо ще кажа, че няма политика така е, ама как да има. То трябва да се почне от някъде, а от къде, как? Мисля, че те трябва да я предразположат тази политика, а тя няма основи и по този начин е обречена на неуспех. А на тебе Въх ще кажа, че може и да се хабя напразно, но все ак виждам ром, който може да пише и ми се иска да му кажа това, което казах, да се замисли, ако може и да се промени, ако има какво да променя ( мисля, че има ). Ако се поучи ще е "капка", а капка по капка - вир.