Бакшиш обра клиентка. Не му дала бакшиш

Таксиджията е издирен със системата за видеонаблюдение
28 мар 2011 18:14,
107
Бакшиш обра клиентка. Не му дала бакшиш
Снимка: Булфото

Таксиметров шофьор, задигнал лаптопа на клиентка, защото не получил бакшиш, е задържан от столични полицаи, съобщи СДВР.

След като слязла от таксито, клиентката – 50-годишна жена, установила, че част от багажа й липсва, но не била запомнила нито номера, нито марката на колата, но подала сигнал в полицията.

Шофьорът е задържан с помощта на служители от сектор „Видеонаблюдение” по един отличителен белег – счупена капачка на резервоара на колата.

В хода на разследването станало ясно, че след като не получил бакшиш, шофьорът се направил, че помага на клиентката за багажа, а всъщност умишлено свил лаптопа.

Първоначално 38-годишният мъж е задържан за 72 часа. След това с одобрено споразумение между него и прокуратурата му е наложено наказание „лишаване от свобода” за срок от 5 месеца, допълват от СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
4
 
! Отговори
до 27 преди 13 години
за едно евро
89
0
 
6
 
! Отговори
Emo преди 13 години
А така Пецев , кажи им на въздухарите , че може и те да се наложи да вадят разрешителни...е те тогава ше разберат , къде е "офиса"...
88
2
 
6
 
! Отговори
пецев преди 13 години
така е докато някой господа ограбват държавата ние ште се радваме на глупави заглавия не одобрявам постъпката му но най вероятно го е направил за да има с какво да си нахрани децата да си плати тока и квартирата да си плати лизинга на колата и още какво ли не най вероятно скоро доста от вас ще се окажат в неговото положение просто ви е бедна фантазията какав глад ще настане всички знаем каде са истинските крадци в тази даржава
87
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде сега ние да се съберем пред народното съббрание и да стачкуваме. Няма значение за какво - важното е да сме там, както се редят бакшиТите, та да видят хубаво ли е! Да блокираме центъра!!!
86
0
 
2
 
! Отговори
ДО kuhkjg преди 13 години
Уважаеми , толкова гнусен и настървен коментар за хората дошли в София може да напише само един от тях който се бои да не го разкрият , че е от село. Така е с новопокръстените - било политици , било във вярата или в жителството , правят се на по-католици от папата
85
1
 
3
 
! Отговори
phreak преди 13 години
"колега" ще ревеш ти ама и за още ще питаш като цъфнеш при мексиканците в централния, мръсен смрад... 18см разкритие имаш ....хахаха комплексар ...или просто с една дума - бакшиш!
84
1
 
7
 
! Отговори
До колегата преди 13 години
"колега"...ти гледай само да не паднеш на мен или някой сходен, че тогава само на колеги ше станеш...на прима-виста се сещам за 3-4 *** твои колеги дето хем ме засичат, хем лаят...питай колко им се оказват къси ръчичките и не стигат до станцията
83
0
 
16
 
! Отговори
магиан преди 13 години
Ужасни са, не искам да ги обиждам но до сега не съм пътувала със свестен таксиджия, днес сутринта , централна гара , отврат, нямат елементарно възпитание, ( то се вижда и от коментарите по-долу),верно има и свестни но те са много малко иначе всички ги поставям под един общ знаменател
82
0
 
22
 
! Отговори
hh преди 13 години
Има много свестни таксиметрови шофьори, поне в моя опит. Но повечето са "бакшиши' - нагли бай-***, *** и крадливо племе. Особено онези, дебнещи на гари, автогари и летища с тяхните 20-кратно завишени тарифи (ако случайно се излъжеш). Такива хора може да ни дърпат само назад; добре е, че крадецът е осъден.
81
0
 
13
 
! Отговори
alek преди 13 години
Така е!!! Ама се замисли, колко *** в учебни коли си вижда. Аз лично нито един! :D сеш се ;)
80
14
 
8
 
! Отговори
kuhkjg преди 13 години
в софия 30 процента от таксистите са ***,още 30 процента нагли *** дошли в софия от провинцията решени на всичко да преуспеят.е защо тогава се 4удите 4е са миризливи ,крадливи и нагли.има ли по нагли от селяните.не.има ли по прости и миризливи от ***.не.ами тогава ето ви отговорите защо е вси4ко това
79
0
 
6
 
! Отговори
До момиче на 71 преди 13 години
Браво! Не на геронтофилията!
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
колко дават на учителките за грабеж на банка?
77
6
 
2
 
! Отговори
Момиче на 17 преди 13 години
Продължение на коментар 82:аз,естествено пак му отказах и тоя *** ми каза,че постъпвам много глупаво,а пък аз се ядосах и го нарекох сутеньор.Той се засмя и ми каза: "ами да такъв съм си!" Аз го нарекох *** и той пак се засмя,но на мен ми писна и си тръгнах.Сами си направете извод.
76
6
 
3
 
! Отговори
Момиче на 17 преди 13 години
Нека и аз да си кажа историята:миналото лято се връщах от провинцията,където бях на гости и на Централната гара имаше няколко таксиджии.Веднага започнаха да ме зяпат-бях с къси панталонки и една блузка или по-скоро потник и веднага единият ми предложи да ме закара,но аз отказах и тоя *** ми предложи да ме черпи едно кафе,а аз пак отказах.Тогава тоя ме покани същата вечер в някаква къща в Драгалевци,където щяло да има купон и ако дойда щял да ми намери доходна работа и така нататък.
75
1
 
8
 
! Отговори
23487 преди 13 години
"Колегата",за тебе са предназначени специализирани медикаменти.Убеден съм,че хората, които изкарват хляба на децата си на волана нямат общо с твоите простотии.
74
18
 
3
 
! Отговори
Колега преди 13 години
Ленче, аз ако бях на мястото на колегата въобще нямаше да те питам да свиваме или не. Сигурен съм че си някое *** щом полата ти е толкова къса. Щях да те закарам на някое готино местенце, да ти тегля една хубава 18 см паламарка в стил "пълна програма", да запиша едно качествено клипче и да те пусна да си ходиш. И после щеше да ме търсиш пак, че да не би случайно филмчето да се появи в интернет.
73
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кажи му бакшиш и не го обиждай повече
72
34
 
2
 
! Отговори
Колега преди 13 години
Много правилно е постъпил колегата. Аз на негово място щях и да я шамаросам дори.
71
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колко яко звучи заглавието -- Бакшиш обра клиентка. Не му дала бакшиш ;д;д