Майка изостави детето си насред улицата и напусна страната

Свалила 4-годишното момиченце от колата си и казала да я чака
Обновена: 28 мар 2011 11:43 | 28 мар 2011 11:43,
217
Майка изостави детето си насред улицата и напусна страната
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Майка, изоставила 4-годишното си дете насред улицата в непознат за него град, е обявена за издирване, съобщиха от полицията в Пловдив.

В петък жената пристигнала от Казанлък в Пловдив. Тя пътувала в кола заедно с дъщеря си и своя приятелка.

В един момент майката свалила момиченцето си от колата, казала му да я чака там и потеглила.

Граждани видели около 22,30 часа детето на ул. „Крайна“ и подали сигнал в полицията. Момиченцето разказало на униформените какво се е случило и майката е обявена за общодържавно издирване.

В хода на разследването полицаите са установили, че майката е Н. К., на 24 г., от село Копринка, а около 1,00 часа същата нощ е заминала за Турция.

Детето е настанено с полицейска закрила в приюта за бездомни деца „Майка Тереза” в Пловдив.  

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още по темата: изоставено дете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ааааа това е жестоко!Каква майка е това?Ужас!Сиромашкото как да му се обясни сега какво е сторила собствената му майка?Ей какви лоши хора има ....А има и такива дето немогат да си имат детенце и копнеят,ама ето какво нещастие се случи на детенцето.:(((
145
4
 
18
 
! Отговори
ТЕРИ преди 13 години
ТОЯ *** НАРЕЧЕН МАИКА,ДА Я ИЗДИРЯТ И ДА Я ОСТАВЯТ НА НЯКОИ ПЛОЩАД ДА Я УБИЯТ С КАМЪНИ.
144
0
 
3
 
! Отговори
* преди 13 години
Вярва те ли си 141 ? Според мене е много по-вероятно още щом е разбрал , че е бременна да си се е скрил при мама си . И въпросната жена до момента да е била на издръжка на нейните мама и тати барабар с детето . После се е запознала с въпросният турски гражданин по интернет ( само , че те чужди деца не гледат ) и е трабвало да се освободи от детето . 143 е прав .А 144 не е , защото издръжката на дете в РБ е 30% от минималната работна заплата . И за 1 дете е толкова и за 10 пак толкова .
143
2
 
1
 
! Отговори
към №149 преди 13 години
Материална дама с особени претенции!
142
0
 
4
 
! Отговори
муню преди 13 години
НИНКО веднага да го арестуват за педофилство
141
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***!!!!!!!!!!
140
19
 
2
 
! Отговори
Нинко Кирилов преди 13 години
Това на снимката изглежда вече разработено...
139
1
 
2
 
! Отговори
san mar4elino преди 13 години
poredniqt kurvenski nomer.zalko za detenzeto
138
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еее тука ако не е виновен Костов просто....
137
1
 
4
 
! Отговори
Жени и жени! преди 13 години
Няма да му дава ли? Ще го изнудва, чрез детето за пари кой знае и за какви, други цели се оправдава с него? Това е терористка, това да се опитваш насилствено да ограничиш и да отдалечиш детето си от родителя му майка, баща ти си насилник!Травматизира го още от малко що за човек ще стане? Такава и е природата, дали ще е със следващия мъж да и купи апартамент, кола, бижута, рокли и след това, до следващия нов адрес. Евентуално, друго дете от следващия мъж и отново издръжки и нов адрес и прочие.
136
2
 
10
 
! Отговори
do 139 преди 13 години
Колко *** познаваш със собствен автомобил, които могат да карат, та чак да преминат границата с него...т.е. имат редовни документи? Няма значение каква е етнически, но много ме съмнява да е *** в случая. Най-вероятно е оставила детето, защото е бягала, а с детето не е можело да мине границата - най-малкото трябва пълномощно от бащата, за да минеш с непълонолетно дете. А го е оставила в Пловдив, за да не попадне в нечии ръце. Кой знае каква драма има зад това
135
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
според мен си е чиста българка!!!
134
5
 
3
 
! Отговори
До 138 ева преди 13 години
След развода бащата е искал да вижда детето, но майката не му го е давала - един път болно, друг път на училище, трети път на екскурзия. В същото време му е съдрала кожата от издръжки и си е сменила адреса, за да не знае той къде живеят с детето. Най - вероятно до края на деня бащата ще види снимката, ще познае детето си и ще си го вземе.
133
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***- бащата е клиент който от 5 години вече не е виждал майката, не разбирам защо го намесваш?
132
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам дали е туркиня или по- вероятно ***. Казаха ,че е от село Копринка.Така или иначе не е постъпка на майка ,а на чудовище. Огромна част от *** са такива, оставят си децата и окото им не мигва.
131
6
 
10
 
! Отговори
ева преди 13 години
А къде е бащата ? Какво пише в акта за раждане ? Защо никой не се сеща за мъжете ? Защо повечето от вас тук оплюват майката ? Не я защитавам, на защо БАЩАТА го няма ? Къде е ? Защо все майките са виновни за всичко ? А БАЩИТЕ ?!
130
0
 
6
 
! Отговори
BG преди 13 години
Това е туркиня, т.е. българска гражданка, но НЕ е БЪЛГАРКА. Наказанието за подобни деяние да е отнемане на гражданство и изселване. Така ще решим най-малко три проблема - спираме да гледаме децата на *** и турци, отърваваме се от *** и спестяваме много пари от издръжката на този вид същества.
129
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Забелязва се едно селско(и ***) явление у нас ,да се ражда на млада възраст и то по-много,след което обикновено следва такава история.Просто не виждам нищо чудно,само жалко за детенцето ,че ще се мъчи в този и без това *** за всички ни ,,живот,,.За Бога ,жени не раждайте и без това обречени !!!!!
128
1
 
3
 
! Отговори
до Нинко Кирилов преди 13 години
Изрут си, бате! :)))) хахахаха :))))
127
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
УЖАС!КВИ СА ТЕЗ МАЙКИ?ДЪРЖАВАТА Е КРАЙНО ВРЕМЕ НА ТАКИВА ДА ИМ СЕ НАЛАГА ГЛОБА И ЗАТВОР, А НЕ САМО ДА ВИКАТ СОЦИАЛНИТЕ НЕ ДАВАТ ПАРИ И ДА ЧАКАТ!!!И КАЖЕТЕ МИ СЛЕД ТОЗИ СЛУЧКА С ТОВА ДЕТЕ ,КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ НЕГО СЛЕД 10 ГОДИНИ И КОЙ ЗНАЕ НА КАКВО СЕ Е НАГЛЕДАЛО.....