Жена загина, мъж в болница след катастрофа в Бяла

Лека кола отнела предимство на румънски камион
30 май 2011 19:07,
7
Жена загина, мъж в болница след катастрофа в Бяла
Снимка: архив Булфото

33-годишна жена загина, а 67-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа в Бяла, съобщиха от полицията в Русе. Инцидентът станал в 11,15 часа на главен път Русе–Велико Търново. 

На кръстовище, регулирано с пътни знаци, софийско „Пежо 405” отнело предимство и  не пропуснало идващия отдясно румънски товарен автомобил “Скания” – влекач с прикачено полуремарке.

След удара колата се завъртяла и се блъснала в спрял на знак “Стоп” преди кръстовището от село Ценово друг автомобил.

При сблъсъка намясто е загинала 33-годишната пътничка, возеща се отпред в пежото. 

67-годишният шофьор от София е настанен в МБАЛ-Русе с черепно-мозъчна травма и опасност за живота. Взета му е кръвна проба.

Проверка с дрегер установила, че водачът на влекача не е употребил алкохол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
Хахахах, гражданин! Извинявай ама си в най-голямото село, да не говорим к'ви са софийските улици, колко много *** има в София и за какви граждани става дума, говорят на диалект, карат коли с купени книжки и живеят като маймуни по панелките и си мислят че им е гот :D. Докато софиянци не си избият грешната представа, че само София е град и всичко друго село, нищо няма да се промени и по пътищата. Щото ти пише СА на регистрацията не ти позволява да минеш на червено, където няма камера.
6
4
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
...същото като вие селяните колкото сте нахални като се преселите в София...само че вие не сте нахални само на пътя, това е лошото!
5
0
 
14
 
! Отговори
Кардашев преди 12 години
Вчера между бяла и Обзор къ обяд, един моторист се беше забил в голф. Мотора беше като взривен, голфа тоже беше сгънат. Какво е станало с маторджията , не знам, но не изглежда да е минал леко. ВАРНА-БУРГАС: пътят по който не искам да пътувам често. Много камиони, много чужденци и мнооого *** българи, незачитащи правила. Път с две ленти, натоварен за 6.
4
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПО МОРЕТО САМО ДА ГИ ВИДИШ ТИЯ ШОПИ КОЛКО СА НАХАЛНИ ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА ПФФФФФФ........
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Леко го наместих.
2
6
 
23
 
! Отговори
провинция преди 12 години
На няколко пъти е подчертано - от София. Има такива хора, които смятат, че другинте са смет и че трябва да ги разпознаваме. Да, разпознаваме ги - по високомерието и неспазването на правилата. За късмет не са унищожили поредния невинен. Жалко за младата жена.
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
секунда невнимание,цял живот мъртъв :(