Закопчаха президентски племенник с 11 г хероин

Гинекологът Борис Кузманов е задържан до клиниката, в която работи
Обновена: 2 юни 2011 15:11 | 2 юни 2011 13:46,
80
Закопчаха президентски племенник с 11 г хероин
Снимка: архив Булфото

Племенник на бившата първа дама на България Антонина Стоянова е задържан със 7 пакетчета хероин в Пловдив.

38-годишният Борис Кузманов, който е гинеколог, е заловен в сряда малко преди да влезе в частната клиника, където работи. По предварителната информация конфискуваният хероин е 11 грама, а стойността му е близо 1000 лева.

Прокуратурата вече е повдигнала обвинения срещу мъжа за притежание на наркотици, каза пред Dnes.bg говорителят на Районната прокуратура в Пловдив Галина Андреева.

„В ареста се намира и дилърът, продал дрогата в квартал „Столипиново”, поясни прокурор Андреева.

В момента разследващите установяват дали откритият в джоба на доктора хероин е бил за лична употреба, или той е припечелвал допълнително, като е разпространявал дрога.

В клиниката, където работи д-р Кузманов, бяха неприятно изненадани от новината за ареста му.

„Д-р Борис Кузманов е отличен специалист и за 5-годишната му работа при нас не са постъпвали оплаквания срещу него”, беше лаконичният коментар на частната клиника.   
Племенникът на Антонина Стоянова – съпруга на президента Петър Стоянов, е оставен в следствения арест с мярка „задържане под стража” за срок от 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Глупости, Гоце си има зачислен бесераст, който му купува дрогата, приготвя му спринцовката и след това му я дава. Гоце никога не се докосва до нищо незаконно.
38
5
 
3
 
! Отговори
до33 преди 13 години
Когато някой няма аргументи набляга на правописа.Аз така ловя даскалици които се правят на велики.А ти като не допускаш правописни грешки можеш ли да си смениш гума на колата или да си оправиш пералнята?:D
37
0
 
6
 
! Отговори
до 33 преди 13 години
Я погледни в речника бе умнико грамотен.
36
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Ако беше племенник на Първанов, никой нямаше да смее да го закопчае - поне не и докато той е на власт."Дрън, дрън.*** сигурно и парична награда са обявили за такъв случай.
35
1
 
5
 
! Отговори
Хипократ преди 13 години
Ако беше племеника на Бойко или Цветанов, дали щяхте да сте толкова възмутени, че се намесва името на чичото? А, другарки? Аз съм 1005 сигурен, че тук щеше да има 1000 коментара с искане за оставка на цялото правителство.
34
1
 
6
 
! Отговори
до 29 преди 13 години
Ако беше племенник на настоящия президент , щеше ли да бъдеш толкова великодушен? Ама честно.
33
10
 
4
 
! Отговори
botsos преди 13 години
Като чета неграмотното заглавие, неграмотната статия и неграмотните коментиращи, направо се отчайвам от интелигентността (или по-точно липсата й) на хората в България! На никой ли не му направи впечатление, че племеННик е написано с 2 Н, което е грешно?! После се чудете защо работите за 250 лева заплата и защо никой не иска да ви плаща повече!!!
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
зеткоооо Стоянчооо помагай, че иначе изгоря детето.
31
0
 
17
 
! Отговори
СМЯХХL преди 13 години
Баща му ми е водил лекции в Техническия в Пловдив. Не че беше лош човек, ама супер много се натягаше и хвалеше с връзките си със Стоянов ... и хвалеше сина си , а то накрая кво излезна ....
30
0
 
6
 
! Отговори
Не изненадан преди 13 години
То малко така се получава:Който другиму гроб копае сам пада в него.Доста такива визши *** станаха и наркомани даже.Фашизоидите мама и тати ,често забравят,че имат и деца заслепени от парите.
29
3
 
48
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
И какво общо има Антонина Стоянова или Петър Стоянов с действията на племенника си? Той станал 38-годишен мъж, образован и носещ отговорност за действията си; седнали да пишат чий племенник бил! Ами да кажат и цялото му родословно дърво! Всеки пълнолетен гражданин на тази държава носи отговорност за действията си пред закона!
28
1
 
11
 
! Отговори
Аре преди 13 години
Този доктор до 24 часа ще бъде освободен, а ченгетата ще търкат наровете.
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
,,Lari,,, като се напълнят затворите с деца, хванати с фас марихуана, или хора с няколко грама дрога като този от статията, ти ли ще им плащаш издръжката в затвора и след това обезщетенията, присъдени от Страсбург бе, ***?
26
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако беше племенник на Първанов, никой нямаше да смее да го закопчае - поне не и докато той е на власт.
25
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво значение има чий племенник е. Става въпрос за мъж на 38 години, който е реализиран и се идентифицира като себе си, а не като нечие племенниче.
24
5
 
5
 
! Отговори
,,Lari,, преди 13 години
NJAMA ZNA4ENIE GRAMAJA.HVANAT S NARKOTIK,SAD I ZATVOR.V TAZI DARJAVA IMA LI PRAVITELSTVO,SAD ILI SI IGRAETE NA ,,ALA BALA,, .
23
12
 
4
 
! Отговори
BOKO преди 13 години
TURSKO-RUSKI KENEF !!!!
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"А защо заглавието е,закопчаха президентски племеник,а не племеник на бивш президент."Подвеждащо е, но е правилно.По закон, ако си бил президент, ползваш титлата до живот. Нищо, че не изпълняваш функциите на президент.
21
8
 
15
 
! Отговори
мислещ преди 13 години
Това заглавие го е писал Цвъко Апартамента. Каква Антонина, какъв президент, какъв племенник..... Направо смърди на предизборна пропаганда...гадна комунистическо-герберастка пропаганда...
20
1
 
37
 
! Отговори
Роксана преди 13 години
Половината доктори са алкохолици или наркомани! От другата половина повечето са алчни, некадърни и самолюбиви човешки същества, но остава и един малък процент ЛЕКАРИ служат на народа като истински професионалисти! Благодарение и на тях не сме измрели още всички. Казвам го, защото от 10 години съм със заболяване, заради което често пребивавам в болници и клиники.