Закопчаха президентски племенник с 11 г хероин

Гинекологът Борис Кузманов е задържан до клиниката, в която работи
Обновена: 2 юни 2011 15:11 | 2 юни 2011 13:46,
80
Закопчаха президентски племенник с 11 г хероин
Снимка: архив Булфото

Племенник на бившата първа дама на България Антонина Стоянова е задържан със 7 пакетчета хероин в Пловдив.

38-годишният Борис Кузманов, който е гинеколог, е заловен в сряда малко преди да влезе в частната клиника, където работи. По предварителната информация конфискуваният хероин е 11 грама, а стойността му е близо 1000 лева.

Прокуратурата вече е повдигнала обвинения срещу мъжа за притежание на наркотици, каза пред Dnes.bg говорителят на Районната прокуратура в Пловдив Галина Андреева.

„В ареста се намира и дилърът, продал дрогата в квартал „Столипиново”, поясни прокурор Андреева.

В момента разследващите установяват дали откритият в джоба на доктора хероин е бил за лична употреба, или той е припечелвал допълнително, като е разпространявал дрога.

В клиниката, където работи д-р Кузманов, бяха неприятно изненадани от новината за ареста му.

„Д-р Борис Кузманов е отличен специалист и за 5-годишната му работа при нас не са постъпвали оплаквания срещу него”, беше лаконичният коментар на частната клиника.   
Племенникът на Антонина Стоянова – съпруга на президента Петър Стоянов, е оставен в следствения арест с мярка „задържане под стража” за срок от 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
17
 
! Отговори
Санди преди 13 години
А защо заглавието е,закопчаха президентски племеник,а не племеник на бивш президент.И защо не се споменава тази частна клиника,с отличния специалист .Вероятно е специалист по разпространение на дрога в клиниката.
18
6
 
18
 
! Отговори
Номера преди 13 години
За родата на Петър и Антонина Стоянови са нормални наркоманските изцепки.
17
6
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Доста манипулативно заглавие!Какъв президент,какъв племенник?!Под Президент разбирам- НАСТОЯЩИЯТ Президент.Под племенник разбирам- НА ПРЕЗИДЕТА ПЛЕМЕННИКА а не на 3-та братовчеткавуйчов брат!За такива манипулации ТРЯБВА ДА СЕ ОТНЕМАТ ЛИЦЕНЗИ!
16
2
 
21
 
! Отговори
до 1 преди 13 години
и защо да не го задържат? ако препродава дрога - дилър е и той. ако ползва - ти ще пратиш ли жена си или сестра си да ражда при гинеколог-наркоман?-толкова родилки починаха ей така....от такива. все е вътре! сега в затвора - все да му е вътре! на който ще да е племенник,ако ще и на папата.
15
1
 
17
 
! Отговори
www преди 13 години
гинеколог значи -- ее знае къде да скрие хероина ..
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Д-р Борис Кузманов е отличен специалист и за 5-годишната му работа при нас не са постъпвали оплаквания срещу него, беше лаконичният коментар на частната клиника. "Kakvo mu e lakonichnoto? I nie razchitame na vas kato media da ni informirate ...to si e*alo maikata....
13
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За чии Х му е притрябвало да доктор-специалист да се занимава с дрога на дребно? Е това ако някои може да ми обясни смислено..
12
5
 
18
 
! Отговори
ООН преди 13 години
Световната комисия на ООН за борба с наркотиците е направила извода, че легализирането на наркотиците по целия свят и прекратяването на наказателното преследване на наркоманите ще бъде много по-ефективно, отколкото войната срещу разпространението на наркотичните вещества, съобщава Би Би Си.
11
3
 
7
 
! Отговори
До №5 преди 13 години
Ти верно си *** пес-тоя е племенник на жената на "бившия" президент П.Стоянов,бе кавал!
10
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Спорт трябва, затова се занимават с такива работи. Едно време помня депутатите правеха физзарядка сутрин, 5 обиколки на парламента голи до кръста, лицеви опори, патешко ходене, нямаше майтап тогава.
9
7
 
8
 
! Отговори
ОДС преди 13 години
Инициативният комитет за издигане на кандидатурата на Петър Стоянов за президент исказва дълбокото си възмущение от поредната политическа акция против демокрацията.
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"онзи ден крадяха .. петър стоянов .. днес хващат племенник на жена му .. а бе верно активните мероприятия .. край немат :) "Е, да го пуснат ли бе, льольо?
7
3
 
15
 
! Отговори
Жиката преди 13 години
Айдеее, почнаха да лъсват на мафиотското котило зулумите!!!
6
2
 
34
 
! Отговори
екс преди 13 години
Мамка му - ВСИЧКИ СА ***, И РОДАТА ИМ И ТЯ !!!
5
13
 
33
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
Е да можеше и Първанката така да го "украсят" с халкички . Ех, мечти,мечти.......
4
9
 
33
 
! Отговори
Дорина преди 13 години
Или какво е виновна Антонина че докторът й е роднина?...
3
9
 
28
 
! Отговори
Калин преди 13 години
онзи ден крадяха .. петър стоянов .. днес хващат племенник на жена му .. а бе верно активните мероприятия .. край немат :)
2
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че какво е виновен доктора че е роднина на Антонина
1
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е добре де, щом са арестували дилърът, от който е купил хероина, защо и потребителя е задържан? Пласьора да заминава в затвора-там му е мястото, но консуматора защо е арестуван? И него ли ще го храним и поим в затвора?!