Разследват и самоубийство за отровения с киселина мъж

Мъжът не успял да даде адекватни показания, сочат от полицията
14 юли 2011 16:48,
50

Полиция пред къщата на жертвата. Снимка: Булфото

Убийство и самоубийство – това са двете версии, по които работят хасковските криминалисти по повод смъртта на 59-годишния Димитър Димитров от димитровградското село Бодрово, който почина тази сутрин след отравяне с киселина.

Сигналът за инцидента в дежурната част на полицията е подаден в сряда вечер около 23,00 от лекарите от Спешна помощ в Димитровград.

Веднага на място е изпратена оперативна група, която не е имала много време да разпитва жертвата, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР-Хасково Нина Николова.

Димитър Димитров разказал на униформените, че бил в местност между селата Бодрово и Върбица до чешма край река Каяклийка. Там бил нападнат от 3-ма неизвестни лица с качулки, които му налели в устата парлива течност.

Мъжът отбелязал още, че отишъл в местността между двете села около 21 часа, за да огледа ливада, която другата година смятал да коси.

Още по темата

На въпрос на полицаите защо е по бельо, загиналият мъж не могъл да даде адекватен отговор. Това накарало криминалистите да започнат да работят по две версии – едната за жертва на убийство, а втората – за самоубийство.

"Показанията са оскъдни, но това е така, тъй като се съобразявахме най-вече със здравословното състояние на мъжа", обясни Николова. Все пак тя уточни, че не е намерено предсмъртно писмо.

Нина Николова допълни, че за случая е бил извикан консултант от пловдивската токсикология, според когото се касае за отравяне с киселина от неустановен вид.

Димитър Димитров е бил транспортиран в хасковската болница, където трябвало да бъде опериран, но не успял да издържи интервенцията и издъхнал. Предстои да му бъде направена аутопсия.

Днес жителите на село Бодрово бяха потресени от новината. Майка му Латка Димитрова не знаеше все още за случилото се със сина й.

Роднини разказаха, че Димитър Димитров е бил добър човек, помагал е на цялото село. Занимавал се с животновъдство, като е имал 30-ина крави.

Държал и ракиения казан и фурната за хляб в селото. Семейството стягало сватба на племенника му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
имали са време да го разпитат-бил е 4 ч. в ОАИЛ Димитровград в съзнание
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е вярно ,че е описал нападателите,а и всичко ,което говореше при разпита,беше противоречиво.Беше с панталонки и тениска.Едър човек беше и се чудякак не се е съпротиврявал?Отреч самоубийство.
45
0
 
1
 
! Отговори
nonstop преди 12 години
i nai glupavoqt we razsazdava po adekvatno ot bg kriminalistite.4ovekat bil po belio eto wo se samoubil na 4ewmata.ka4ulkite minavali slu4aino ot tam i stanali o4evidci bez da iskat. of , boze, po dobre da piwat valwebni prkazki woto sa otli4nici po svobodni sa4ineniq.
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 44 ***,то така се намират 15-20 000 кадърни и можещи,работещи 10 пъти повече за тия пари.Такива филми няма как да ги гледаш никъде.Всъщност 15-20 000 са полицаи,другото е администрация и писарушки.
43
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
познавах го преди години човекът беше много кротък як издръжлив и работлив българин бог да го прости
42
2
 
0
 
! Отговори
Гацко преди 12 години
Свиквайте с тези неща !
41
1
 
3
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 12 години
Кога най-сетне тези 65 000 некадърни *** ще бъдат изритани от МВР и на тяхно място бъдат назаначени 15-20 000кадърни и можещи хора, които да вършат поне 10 пъти повече работа от тях?
40
1
 
1
 
! Отговори
roza преди 12 години
policiqta v bg prosto si zatvarq ochite pred takiva trudni sluchai.
39
0
 
7
 
! Отговори
нямам думи преди 12 години
така значи, човека се е самоубил, защото бил по бельо...интересно ми е на някой от тия така наречени следователи, не му ли хрумна че човечеца е изгарял от вътре...аз не бих се очудил ако не дрехите ами и кожата си съдере....а и нека пак на един от тия същите "следователи" му излеят 1 л. киселина в гърлото и да го чакат да даде "адекватни" показания....
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
просто съм потресен какви *** пишат тук и всичкиголеми следователи, голяма работа !!половината името не може да си напишат, но тръгнали да дават съветиза неща, от които най-малко разбират !!
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Елате на поклонението на Яна:facebook/profile.php?id=100000566475790#!/event.php?eid=229960623704688
36
1
 
5
 
! Отговори
егати простотията преди 12 години
Как може да си помислят тези глъми полицаи-криминалисти, че този човек може да посегне на живота си. Жертвата е един трудолюбив човек, който от сутрин да късна вечер работи, а тези *** са готови да потулят разледванието, защото така им е по-лесно или пък искат да прекрият някой. Защото най-много убития да е имал бизнес конкоренция.
35
1
 
4
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
nishto ne stava ot vas depytati chinovnici policai hora na hranilkata chakashti kato hieni da si vzemat zaplatite koi go ene za obiknovenia chovek .zatova balgari vidite li banduga ybiite ia zarovete ia dalboko i nikoi da ne vi vidi nee griah da ybiesh demon zashtoto takiva hora sa demoni trepete gi s kamak noj vila pyshka kokvoto i da e martvo da e i dalboko zarinato.
34
1
 
3
 
! Отговори
asd преди 12 години
abe taq policiq e stanala kato edin golqm cirk samo klouni v neq....kak moje 4ovek da se samoubie s kiselina..... ne im se zanimava da razsledvat i zatova nai lesnoto samoubiistvo
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
нашите *** полицаи го питали защо е бил само по *** - ами горещо е било..и това според тях е доказателство, че се е самоубил!
32
0
 
12
 
! Отговори
водно конче преди 12 години
горката му майка; по телевизията съобщиха, че е на 82 години. Как ще живее сега тая бабка сама...
31
0
 
16
 
! Отговори
пфффф преди 12 години
Хайдеее и този го самоубиха..Абе МВР-то, от къде успяхте да си я извадите тая глупост?!! Как си го представяте въобще това нещо, човек по собствена воля да се налюха с литър киселина????
30
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** точно до чешмата с водата решил да се самоубива? Иде ми да крещя от омерзение! Какви гениални разкрития правят тези следователи,направо са за ГИНЕС. А бе идете и търсете качулатите,човека не ви е разкзвал сън или да е имал халюцинации. Просто си е накъсал дрехите ю,изгарял е. И все пак-дали не са го видели по долни *** чак...в болницата и са готови със заключението.Щото у нас сме така-пълна некомпетентност,но сме на работа:) Жалко за човека!
29
1
 
1
 
! Отговори
STI 25 преди 12 години
STI ELADA ANEVA KEFALIA AERA VLEPO KATO PATRA VLEPO PISO ALVANO KE PALI MU ARESI
28
3
 
1
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
DA NE E BIL KOLAK NIE GI ZNAEM TEZI