Родният Хорейшо: Версиите за взривовете са няколко!

Флоров предполага, че има връзка между експлозиите
Обновена: 19 юли 2011 12:36 | 19 юли 2011 12:36,
199
Родният Хорейшо: Версиите за взривовете са няколко!
Станимир Флоров. Снимка: Булфото

"Работи се по няколко версии. Предполагаме, че има връзка между единия и другия взрив в София", обяви пред журналисти шефът на ГДБОП Станимир Флоров.

Още по темата

"Ще направим всичко, което зависи от нас, да установим извършителите и причините", категоричен бе той.

"Тези неща са трудни, не е като във филмите с Хорейшо", каза Флоров и отказа да коментира искането на ДСБ в срок от 24 часа да има резултати от разследването.

Той заяви, че такива неща се правят или за сплашване, или за получаване на политически дивиденти от определен кръг лица.

И в двата случая взривът е бил поставен пред съответния офис, не е влизано вътре.

"Понякога може да се случат непредвидими неща и да пострадат невинни граждани", каза той.

"Смята се, че става въпрос за еднакво количество взривно вещество и в двата случая. Способът на извършване на взривовете е сходен с този пред вестник "Галерия" – огневи способ, поясни антимафиот №1.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
3
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
goliama rabota boklyci takiva da vi izbesiat na parvia ylichen stalb.
171
1
 
12
 
! Отговори
Анонимна преди 12 години
На думи всичко можем , но на дела сме гола вода !Дам с флашките беше по-интересно като крими сериал :)Тази държава трябва да си има друго име , но не и България.Най ще и отива "Страната на абсурда беззаконието и анархията"
170
4
 
11
 
! Отговори
Костова преди 12 години
Ти не си Хорейшо , ти си просто *** като всички останали от службите и полицията-- ограбихте България, скрихте децата си и парите си в чужбина, купихте си имоти "по света и у нас" , а сега се правите на управляващи и отговорни за реда в страната .... Шоу ! *** нещастни!
169
2
 
7
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Да бяхте барем проверили как се пише Хорейшио, а? ;) Леле, леле!
168
1
 
6
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Туй са от хулиганите на Сидеров, кво го умувате толкова...
167
1
 
5
 
! Отговори
Jitan преди 12 години
Това е работа на тъща , на която единия зет е от СДС па друтия от РЗС...затова докато минат изборите всички тъщи в пандиза !!!
166
1
 
10
 
! Отговори
M.У. преди 12 години
Не се е*авайте с Хорейшо! Той е ученик на Чък Норис!
165
8
 
6
 
! Отговори
Костов УМ преди 12 години
Драги г-н Костов взрива прилича нещо като песента "гъзът си с рози накичи, че е *** да не личи"Няма да можете да си замиете с нищо посрания черен *** г-н Костов. Недейте ни занимава с номера на ДС и комунистическите ***, знаем, че сте един от тях.
164
3
 
10
 
! Отговори
агент Сава преди 12 години
Хич не ме еня!
163
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Питайте Яне и Костов - те най-добре знаят коя е вярната версия:)
162
4
 
9
 
! Отговори
Мартин преди 12 години
Флорчо, флооорчо - така като те гледам май ти си залягал да ги слагаш тези взривове...хммм...Даже и първата вълна ти е заформила и прическата, тъй кат' гледам...!!!:)))
161
2
 
12
 
! Отговори
Предизборна Трибуна преди 12 години
Сега ще има... Пресконференции, интервюта, Плюване и Обвинения... Жалка картинка.... а медиите да помислят на какви хора дават Трибуна
160
12
 
8
 
! Отговори
Предизборна Трибуна преди 12 години
Хора!!! Недей те да се Впечатлявате от такива смешни и Безвкусни Събития... Просто Костов и Яне ... потъват... Поредната проява на Безсилие ... Смях в ЗАЛАТА
159
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво става в тая държава?Всеки ,който се обяви за категоричен опозиционер внезапно полудява и се самозривява според герберитеЕга ти и плужеците
158
0
 
14
 
! Отговори
охранителни камери преди 12 години
Да проверят охранителните камери на сградите на Дондуков в участъка от В Левски до Раковски. Там нали има и камери, които следят трафика. Все ще се види нещо. В толкова ранни часове едва ли са минали повече от двама трима души и някоя друга кола.
157
3
 
18
 
! Отговори
Версии или вересии преди 12 години
Ето какво написа Капитал в началото на 1997 г.:Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове.Тези няколко изречения обясняват къде са се учили на бизнес и политика настоящите най-влиятелни мъж и жена на България.
156
6
 
8
 
! Отговори
Предизборна Трибуна преди 12 години
Макето и Циганино си търсят Предизборна Трибуна... никой не им обръща внимание на Смешниците... и дай сега 'Взрив'... Жалка Картинка... стотици Коментари
155
5
 
10
 
! Отговори
Отегчен преди 12 години
*** сапунките....с флашките беше по-интерсно...като филм бяха- хем знаеш че не е истина, но искаш да видиш краят
154
11
 
12
 
! Отговори
Затворете Костов преди 12 години
Моля, затворете Костов.Този човек е с болно его. Хората като него са способни следващия път да заложат взрив при който ще пострадат реално хора -- този човек е болен, трябва да му се помогне
153
4
 
3
 
! Отговори
Румен Петков преди 12 години
По наше време нямаше такива атаки срещу държавността! Тогава имаше само детски игри на фунийки, Робин Худ и стражари и апаши. Давам веднага пример :12.09.2007г.Посред бял денРобин Худ затри арабин с арбалет50-сантиметровата стрела разкъсала черния дроб на Али ХасанСъвременен Робин Худ изправи на нокти столичани. Малко преди 10 ч вчера сутринта неизвестният засега килър, досущ като от Средновековието, кръстосваше софийските улици. И зареждаше арбалета си пред очите на уплашени жени и деца