РЗС: Властта е поръчала атентата!

Не ни е страх, декларираха от партията на Янев
19 юли 2011 09:40,
302
РЗС: Властта е поръчала атентата!
Атанас Семов Снимка: БТА

Властта е поръчител или организатор на този атентат, обяви пред журналисти Атанас Семов, депутат от РЗС и кандидат за президент, по повод взрива пред централата на партията в столицата.

"Вместо да всее страх, тази бомба показва страх", категоричен бе той.

"Без да търсим каквато и да било политическа спекулация, фактът е повече от очевиден - един ден, след като обявих, че ако стана президент на републиката, ще уволня премиера Бойко Борисов, пред офиса ми бе поставен взрив", допълни Семов.

"След като преди няколко месеца беше взривена редакцията на един вестник и не последва никаква реакция на властта, нито изпълнителната, нито съдебната, днес са взривени офисите на две политически партии", допълни той.

Още по темата

"Повече от ясно е, че този атентат става възможен заради атмосферата на корупция, престъпност и толериране на мафията от днешното правителство. След подобни бомби нито ще ни уплашат, нито ще ни спрат. Ще продължим да осъществяваме активно своята политическа кампания", посочи Атанас Семов.

"Няма да покажем страх, няма да покажем колебание. Повече от знаково е, че са взривени офисите на двете десни партии, които показват категорична опозиционност – РЗС и ДСБ", подчерта той.

"Искаме това престъпление да бъде разкрито незабавно, за да се покаже, че в България има някакви остатъци на правосъдие и законност, въпреки липсата на воля на правителството да налага законност и ред", допълни кандидатът за президент на РЗС.

"Тук можеше да бъде убит служител на партията, народен представител. Не бих се учудил следващият взрив да е в петък в 13.00 часа, когато правим редовните си пресконференции",  заяви Семов.

"Настояваме държавата и вътрешният министър незабавно да осигурят 24-часова охрана на офиса на РЗС и лична орана на лидера на опозиционната партия и на кандидата за президент. След като може да се осигурява такава на показващия пълно пренебрежение и нестъпващ в парламента Ахмед Доган, то такава трябва да бъде осигурена и на нас. Убеден съм, че е налице много ясен знак за заплаха", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още по темата: взривРЗСАтанас Семов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Знаете ли как са е взривил офиса на РЗС? Бомбата е била предназначена за Бойко Борисов, и е оставена в офиса на Герб, обаче Яне Янев я помислил за флашка и я откраднал...
288
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 12 години
до287,дядото на тиквата също се обръща в гроба си от бисерите на внука си за самовзривяването на ДСБ и РЗС.
287
2
 
3
 
! Отговори
Хо преди 12 години
Яснооо....РЗС са оперативното звено и в двата взрива!Първият срещу самите себе си за да се изкарат жертва на правителството и "неспособноста" на Цветанов срещу когото "случайно" се и внася вота на недоверие от БСП и ДПС (мозаците на цялата логистична схема).И вторият срещу колебливите "десни" от ДСБ на ,които след взривната вълна ще им пораснат крилца (особено лявото) за наближаващия вот.
286
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
правителството не носи каквато и да е отговорнист. Стига циркове
285
4
 
4
 
! Отговори
.. преди 12 години
Боже , Боже....Не харесвам много Бойко ,но се надявам да ги смаже тия мишоци.Тия *** по този начин му правят PR дори.По-смешна постановка не съм виждал никъде.И тоя Семов колко изкуствено се пени по телевизията днес - "Докато правителството се хвали с отрязаните си ленти , нашите офиси са заобрадени с полицейски ленти" ... леелелелелее....... Достойна роля за Оскар направи.
284
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Верно РЗС са луди,ама всичко изнесено от тях,още не могат да го опровергаят гербавите.
283
4
 
5
 
! Отговори
пепи преди 12 години
това тъпо *** яне янев и лаещия семов няма ли кой да ги пусне в канализацията,че вече имам алергия когато ги видя и чуя?
282
1
 
1
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
ne samo 4e vi smiatat ami ste palni glupaci zada ziveete i pla6tate danaci v tazi skapana darzava........
281
2
 
3
 
! Отговори
Гост777 преди 12 години
Еее НАЙ-после се каза самата истина ! Браво
280
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе властта ги поръчала с обществена поръчка? Не се излагай Семов. Баща ти се обръща в гроба от твоята простотия.
279
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко трябва да си умен та да хвърлиш бомба и после да обвиняваш невинния.. Т'ва ми напомня за въздухарите от детството ми, когато някой направи нещо и викаше 'щото е друг.. "не съм, аз той е.." пълни въздухари са тия от РЗС и не само те.. кога ще си извадите задниците от главите бе Българи? То с чашата в устата и мишка в ръката е лесно, къде сте на протестите? Къде сте? Не сте мишки, а държава, която трябва да се изправи срещу скапаното правителство!!
278
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нормалният човек не вади нож на умряло куче
277
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези са готови да си сменят пола, само и само да са в новините
276
0
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
ami vie kakvi ste licemeri takiva .izmennici.
275
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Взривовете са координирани от БСП-ДПС, а са изпълнени от техни агенти (бивши служители на ДС). Целта е да се изкарат жертви, а всъщност са извършителите. Но ние, избирателите, знаем за какво става дума. Знаем защо гърмя едно наше поделение и къде са откраднатите от него оръжия и боеприпаси. С такива боеприпаси е извършен и този взрив.
274
1
 
9
 
! Отговори
маринова преди 12 години
Глупости! Именно за това беше този атентат, за да набедят Герб, но на всички ни е ясно, че това не е тяхно действие.
273
0
 
2
 
! Отговори
Muscarin преди 12 години
Аз ги поръчах бе :))))
272
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 12 години
Брей колко е добър тоя дето е сложил бомбите.
271
2
 
4
 
! Отговори
Нико преди 12 години
Тези *** вече минаха всякакви граници. Това, която властта трябва да направи с тях е да ги натовари по камионетките и да ги затвори там, където изолират опасните за обществото елементи - в затвора.
270
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нама да е лошо , ако бъдат гръмнати всички "политици" от 1989г. до сега !