МВР се обърка! Арестуваният вчера не работил в Държавния резерв

63-годишният от Велико Търнов бил служител на частна фирма
Обновена: 7 авг 2011 10:56 | 7 авг 2011 10:56,
55
МВР се обърка! Арестуваният вчера не работил в Държавния резерв
Снимка: архив Булфото

Задържаният при полицейска акция 63-годишен мъж от Велико Търново не е служител на ДА „Държавния резерв и военновременни запаси”, уточниха от пресцентъра на МВР.

Мъжът е служител на частна фирма, в чиито склад се съхранявали метални части и е задържан при специализирана акция, проведена в София, Варна и Велико Търново.

Вчера МВР съобщи за разбита организирана престъпна група, заподозряна в извършване на измами в цялата страна.

Арестувани бяха четирима души - лидерът на групата и дясната му ръка, които са съдени за измами и имат множество криминални регистрации.

Още по темата
 За третия член на бандата бе съобщено, че е бил материално отговорно лице в ДА „Държавния резерв и военновременни запаси”, което силовото ведомство днес опроверга.

По данни на полицията лидерът и „дясната му ръка” установявали контакт с фирми, които участват в търгове за закупуване на метални части от държавната агенция.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МВР се обърка?! Ха, сефте! Или пък човекът не е имал пари за дарения? В момента единствено корумпираното МВР е по-лошо от корумпирания съд! Да не дава господ обикновения човек да попада в лапите и на двете!
34
2
 
9
 
! Отговори
pege преди 12 години
Случайно ли се бърка или наистина е така. А може да търсим нещо у резерва.
33
2
 
12
 
! Отговори
Санди преди 12 години
Щом МВР не знаят,къде работи задържания,значи не знаят нищо за неговата дейност.Работи се по системата на Цветанов "на слука"
32
2
 
14
 
! Отговори
иво преди 12 години
Ама и Вие сте едни. Как пък не изчакате да чуем Б.Борисов да излезе пред телевизията и да обяви , че да месец , обвинението ще е приключило и ще влезе в Съдът. Между другото , какво стана с Масларката?????
31
2
 
28
 
! Отговори
Евгений преди 12 години
Стана вече традиция всичко в тази държава да се движи на принципа "Не били компютри, ами били компоти". Трудно е човек да прецени кое е по-реално, шоуто "Пълна Лудница" или шоуто, което гледаме всеки ден, а вече не ни се и гледа. Лошото е, че не можем да превключим канала или изключим телевизора.
30
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цецо и хората му пак се ***, ама това отдавна не прави никому впечатление защото от тях друго не се и очаква.
29
2
 
30
 
! Отговори
Jitan преди 12 години
Стана грешка !! Не е Държавния резерв ами е склад вторични суровини....Не са уреждали поръчки ,а са правили само проучвания....Не са арестувани ,а им е обърнато внимание за облеклото...Сорррри!
28
2
 
15
 
! Отговори
vida преди 12 години
Така правят българските журналисти, не им пука кой ще о4ернят, защото няма наказания и уволнения за тяхни грешки.
27
2
 
16
 
! Отговори
, преди 12 години
сега тия *** дето се убъркали за чужда сметка трябва да бъдат съдени за морални вреди. за това няма издържали обвинения в съда., щото са убъракни п оначало от малоумие и некадърност.
26
2
 
27
 
! Отговори
Цоко и Боко преди 12 години
Извинявайте! До следващия път!
25
2
 
28
 
! Отговори
Фен от Село преди 12 години
Абе този държавен резерв колкото и да го крадат пак се пълни!Все пак живеем в страната на чудесата.Като държавата им плаща да го пълнят , като го окрадат пак държавата им поръчва да го напълнят.
24
7
 
39
 
! Отговори
20 преди 12 години
До 23Правя се на американец, албанец, чеченец, талибан и никога на българин. Определено се срамувам от себеподобните си. Само българин може да избере да го управляват хора с видими психични отклонения и никакви наченки на интелект. На мен ми писна , а ти? Ща гласуваш ли отново за ГЕРБ?
23
17
 
3
 
! Отговори
до 20 преди 12 години
Ей ти какво бе на българин ли ми се правиш много кухо е ако си мислиш че си заблудил някого ти си кюрд и то в оригинал само не си мисли че можеш да демагогстваш добре,хайде време ти е да заставаш партер пред Доган изчеавай от сайта.
22
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сефте ли е да се обърка МВР - то????
21
7
 
8
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ей де бе ..откога .. "държавните" служители .. немат частни гишета .. и не въртят схеми?всичко от до .. по служби върти номера.
20
8
 
17
 
! Отговори
16 преди 12 години
До 19Не, не ме разбра! То и ГЕРБ нямаше да са на власт без благословията и помощта от Доган, за "Атака" да не говорим. Исках да кажа, че аз ще гласувам за човек с турско име или за ***. НИКОГА повече за българин.
19
14
 
5
 
! Отговори
ДО 16, НЕ ПАК ОТНОВО преди 12 години
МИ ТИ САМО ЗАТВЪРДИ ТОВА КОЕТО КАЗАХ :)КАНДИДАТА НА БСП НЕ Е ЛИ 100% ЗАВИСИМ ОТ ДПС. С ДВЕ ДУМИ КАНДИДАТА НА БСП Е КАНДИДАТА НА ДПС ЕДНО И СЪЩО.БАЙ ДОГАН Е ЕДНА МНОГО ХИТРА ТВАР И ЗНАЕ, ЧЕ КАТО СЕ ОБЕДИНЯТ С БСП НЕМАТ КОНКУРЕНЦИЯ. КОМУНИСТИ И ИСЛЯМИСТИ СТРАШНА РАБОТА.ТЯ И ЗА КУНЕВА Я СПРЯГАТ С ТОПЛИ ВРЪЗКИ КАМ ПАРТИЯТА МАЙКА БКП ТА КОЙТО И ДА Е МАЙ-ПАК БКП-ТО ЩЕ СИ НИ УПРАВЛЯВА ОТНОВО.
18
2
 
3
 
! Отговори
крушка преди 12 години
Днес говорим за...
17
4
 
10
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Професионалисти...Кой свестен човек, да не говорим за свестен професионалист ще иде да работи за 600-700 лева на месец?
16
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 10Грешиш! На първо място ще е кандидат или на ДПС или на някоя *** партия защото на много българи като мен ни писна от *** и не бихме гласували повече за българи. Нашият народ не е узрял да се самоуправлява. В крайна сметка през по-голямата си част е бил под чуждо робство и това явно не е било без причинно.