МВР се обърка! Арестуваният вчера не работил в Държавния резерв

63-годишният от Велико Търнов бил служител на частна фирма
Обновена: 7 авг 2011 10:56 | 7 авг 2011 10:56,
55
МВР се обърка! Арестуваният вчера не работил в Държавния резерв
Снимка: архив Булфото

Задържаният при полицейска акция 63-годишен мъж от Велико Търново не е служител на ДА „Държавния резерв и военновременни запаси”, уточниха от пресцентъра на МВР.

Мъжът е служител на частна фирма, в чиито склад се съхранявали метални части и е задържан при специализирана акция, проведена в София, Варна и Велико Търново.

Вчера МВР съобщи за разбита организирана престъпна група, заподозряна в извършване на измами в цялата страна.

Арестувани бяха четирима души - лидерът на групата и дясната му ръка, които са съдени за измами и имат множество криминални регистрации.

Още по темата
 За третия член на бандата бе съобщено, че е бил материално отговорно лице в ДА „Държавния резерв и военновременни запаси”, което силовото ведомство днес опроверга.

По данни на полицията лидерът и „дясната му ръка” установявали контакт с фирми, които участват в търгове за закупуване на метални части от държавната агенция.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
21
 
! Отговори
но комент преди 12 години
От всяко дърво *** не става.И от всяко дърво полицай не става.
14
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като се има предвид какви само недоносени изтърсаци работят в МВР, на които единствената им реализация в живота е полицай, поради неуменията и некадърността им да работят, където и да е другаде, какво може да очакваме от тях?
13
2
 
27
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Гледал Цветанчо какво работи тако му - и му се сторило много лесно.Ама се объркал-татито работел шофьор, пък то си помислило че е полицай.
12
3
 
16
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Пи Ар си правят...
11
2
 
29
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Когато даскалите по физическо започнат да работят полицейска работа-така става.Е как пък един път нещо не объркаха!
10
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МВР НЕ СЕ Е ОБЪРКАЛО А Е ИЗЛЪГАЛО.НЕВИЖАДТЕ ЛИ, ЧЕ ГЕРБ СЕ Е СРИНАЛ 3 ПЪТИ И, ЧЕ И ДО БАЛОТАЖ НЯМА ДА СТИГНАТ.БОРИСОВ С ВСЕКИ МЕСЕЦ ДО ИЗБОРИТЕ МУ ПОБЕЛЯВА КОСАТА ВСЕ ПОВЕЧЕ ОТ СТРАХ ЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ С ИЗБОРИТЕ Е И КРАЯ НА ГЕРБ.ЕДИНЯ КАНДИДАТ ЩЕ Е НА БСП ЗАРАДИ ТУРСКИТЕ ГЛАСОВЕ А ДРУГИЯ НАЙ-ВЕРОЯТНО КУНЕВА И АЗ НЕЗНАМ ЗАЩО Я ХАРЕСВАТ НО ЕДНО ПРОУЧВАНЕ Я КЛАСИРА НА ПЪРВО МЯСТО КАТО ФАВОРИТ.
9
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бухахаха... Цвъцко пак се наака... фабриката в Белово не може да смогне достатъчно тоалетна хартия да произведе за гафовете му...
8
2
 
17
 
! Отговори
Хейтър преди 12 години
Днес.бг, още подзаглавието е с грешки! Редактор назначавайте!"63-годишният от Велико Търнов"Втора грешка: "е служител на частна фирма, в чиито". Правите ли разлика между единствено и множествено число, между "чиИто" и "чиЙто"?
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** работа - все е бандит - дали е от резерва или не - да се арестува !
6
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че случвало ли се е МВР да не се обърка? Колко от акциите с гръмки имена завършиха със съд, да не говоря за присъди? МВР не може да намери доказателства за просто престъпление защото хората в МВР първо трудно разбират що е доказателство и второ - не са наясно на държавата ли служат или на поредният ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР на МВР. МВР трябва да се закрие и със спестените средства да се "доставят" от ЕС полицаи, които да поемат работата им.А физкултурникът да се отдаде на културно-масови мероприятия
5
5
 
32
 
! Отговори
Аз, Цецо Шлифера: преди 12 години
Така изпълнявам задълженията Си на министър:1. Арестувам без да питам кого съм закопчал.2. Съдът го освобождава от кауша.3. Аз го пускам и се извинявам, че било по погрешка, вследствие емоционалния Ми стрес от борбата с едрата ораганизирана престъпност по високите етажи, на блока с апартаментите Ми
4
5
 
26
 
! Отговори
Инспектор Цвък преди 12 години
Ще се объркат я, как нема да се объркат, че те са си бевшите милиционери и нищо повече...
3
6
 
44
 
! Отговори
? преди 12 години
Много взеха да се объркват тези от МВР-то.Сумата и народ изпотрепаха по погрешка и после само с едно извинявай ми минават!!Да вземе да си ходи ли това смотано правителство?
2
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Алооо, миячите на мозъци... Как се става служител във фирма, след като "служител" законово дефинирано понятие и се отнася само за работещи държавна работа!!! Кое му е лошото на това да си работник във фирма (каквито, всъщност, са всички работещи, от чистачката до уравителя), това, че думата съдържа корена "работа", която по комунистически оределяте като *** дума ли?
1
7
 
34
 
! Отговори
Дон Дани преди 12 години
мвр-то и лев не струва