Баща и син бяха наръгани с джобно ножче

След скандал и сбиване техен познат ги намушква в корема и гърдите
3 сеп 2011 17:08,
50
Баща и син бяха наръгани с джобно ножче
Снимка: архив Булфото

Баща и син са с опасност за живота, след като са прободени с джобно ножче при скандал с техен познат, съобщиха от полицията в  Шумен.

След скарване на битова основа 36-годишния М.Х наръгва в областта на гърдите 19-годишния младеж и в областта на корема 39-годишния му баща.

Преди кървавия инцидент М.Х. се скарва с бащата на момчето в питейно заведение. М.Х.  си тръгва от кръчмата, но по пътя за дома си среща сина му и двамата се сбиват.

По телефона синът извиква баща си и в последвалото сбиване М.Х. изважда джобно ножче и нанася последователно удари и на двамата.Пострадалите са транспортирани в болница в Шумен.

Синът е с прободна рана в белия дроб и множество порезни рани по тялото, а баща му е с прободна рана в черния дроб и порезни рани по тялото.

Двамата са настанени за лечение и са с опасност за живота. Извършителят е задържан в близост до местопрестъплението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: шуменджобно ножче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
geri преди 12 години
oo stiga ne moje da se zabivat nojove v toq toq i onq pri4inata nqma znachenie - da boi ok stanal ama noj da vadish trqbva da si nai golemiq *** , kamoli v korema ili v gurdite ..
48
0
 
5
 
! Отговори
Zemevladelec преди 12 години
Заради въоражени *** като тия си нося боен пистолет навсякъде ! Законен е и няма да се поколебая да стрелям срещу всяка маимуна, която мисли че ножа е всичко !
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бързате да съдите *** с ножката,а не се знае,какво точно е станало.Ако са го запукали двамата,черния съгласно всички инстинкти за оцеляване прави,каквото може-в случая вади ножа и се спасява....а може и да ги е порнал просто защото такъв им е манталитета,но се съмнявам,малкия *** е викнал големия по телефона да оправят бучекчията....ама греда,оня излязъл по-ловък:)
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мангалотурски *** като "ястреба"
45
1
 
0
 
! Отговори
ми преди 12 години
Погрешно е мнението.че убивайки неграмотността осигуряват възможност за изхранване на индивида .гражданин или данъкоплатец .Осигурявайки възможност за създаване на семейство пък налага така наречената блокова компонента-възможност цял един роднински вид да налага сноята електронна мощ в погребалните дейности на друг такъв прилагайки всякакъв нид усъвършенствани методи за психично и физично унищожение.Роднинските полови общувания водят до ***-резултатите са налице и при постчернобилския вид.
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** СИ Е *** ТОВА Е!!!
43
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ZASHYO TAPITE ot DNES BG, Pokazvat noj GERBER?Pak politi4eski IGRI!!!!Nezavisimo 4e e izvestna firma... Iskat da nameknat 4e izvarshiteliat e ot GERB!!!Bi triabvalo niakoj da gi OSADI!!!
42
4
 
8
 
! Отговори
Ястреб преди 12 години
Ежедневие в Булгаромангалия - пиене, насиране, сбиване, мушкане (кога с нож, кога без)!
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За съжаление бащата или сина не са носели пистолет, да разбере *** с ножа за какво става дума.
40
3
 
15
 
! Отговори
666 преди 12 години
*** (турците) много обичат ножовете и другите сечива , живеят все още като диваци няколко века назад във времето. Диваци.....
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"културни" особености на ***(турския) етнос
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОВА е мирния ислям ХА ХА ХА
37
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
надписа върху ножчето е скрита предизборна агитация или заплаха?
36
4
 
2
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Турците чужденецо,турците!Не българите!
35
2
 
1
 
! Отговори
атила преди 12 години
този ,май чака да го кастрират ...пък може и да си превъртял ръкатапо *** снимка от по *** *** не съм виждал
34
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***
33
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** тъпите журналисти, *** селяци от днес.бг, нарочно сложили такава снимка, за да почнат пак караниците около ГЕРБ, после ще сложат и една статия и за ***, и нещо за турците и исляма, ей така да има конфронтации и да им трупат бройки на сайта. ***, ега измрете от рак всичките у тая редакция.
32
2
 
5
 
! Отговори
до32 преди 12 години
Толкова много научих от теб, само от едно изречение.
31
6
 
27
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Полицаите ходят на работа само, за да им се зачете дежурството...ден да мине, друг да дойде...важни са часовете дежурство, а не дали си предотвратил престъпление или не...и в цялата страна е така...винаги е било така...даже сега ги юркат повече с дежурства, а заплатите им не са по-големи...истината е че всички служители на МВР са зверски демотивирани...ходят на работа само заради заплата...нямат морална удовлетвореност от работата си...ама никаква...!!!
30
6
 
8
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
***, ***, но тези истории влияят върху нормалните хора...няма значение колко са черни или даже морави, като ***/морено домате/ Полицаите и МВР, трябва да си гледат работата съвестно..как в обекти на една частна фирма "Телепол" в града случаите винаги са залавяни..?А заплатите им са по-малки от на полицаите...как се случва така??? Питам министър Цветанов...големият специалист,защо не може да мотивира служителите си?..То не е за физкултурници не е ... само със заплати и юруш...