Баща и син бяха наръгани с джобно ножче

След скандал и сбиване техен познат ги намушква в корема и гърдите
3 сеп 2011 17:08,
50
Баща и син бяха наръгани с джобно ножче
Снимка: архив Булфото

Баща и син са с опасност за живота, след като са прободени с джобно ножче при скандал с техен познат, съобщиха от полицията в  Шумен.

След скарване на битова основа 36-годишния М.Х наръгва в областта на гърдите 19-годишния младеж и в областта на корема 39-годишния му баща.

Преди кървавия инцидент М.Х. се скарва с бащата на момчето в питейно заведение. М.Х.  си тръгва от кръчмата, но по пътя за дома си среща сина му и двамата се сбиват.

По телефона синът извиква баща си и в последвалото сбиване М.Х. изважда джобно ножче и нанася последователно удари и на двамата.Пострадалите са транспортирани в болница в Шумен.

Синът е с прободна рана в белия дроб и множество порезни рани по тялото, а баща му е с прободна рана в черния дроб и порезни рани по тялото.

Двамата са настанени за лечение и са с опасност за живота. Извършителят е задържан в близост до местопрестъплението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: шуменджобно ножче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
14
 
! Отговори
Томас преди 12 години
На това учат чалгите, сапунките, вулгарните предавания - голяма част от човечеството отхвърля думите на Бог, но ще си пати още много. Много зло има да изтърпи светът преди да дойде Христос и окончателно да премахне злото.
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С тези от герб да не се закачаш ,глеи с кви ножчета са ---,,GERBER,, вижте на снимката .....
27
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Джобно,джобно - колко да е джобно ?
26
1
 
3
 
! Отговори
Amatiori преди 12 години
Da budat globeni i smumreni za neprofesionalno povedenie,kakvi sa tia dzobni nozceta...Sramota ,njama li normalni nozove ,macete jatagani be murlovci!!
25
3
 
9
 
! Отговори
я преди 12 години
стига с тия *** новини. след два дена като ги покажат на цвят синьо-черни няма да е никаква новина. дреме ми за *** им историй *** им живот и за *** им царство
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам кога, село Ясенково е прелетяло от делиормана на 200 метра от общината. :)
23
5
 
9
 
! Отговори
Скришом преди 12 години
Турските сериали водят до такива инциденти.
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато омразата стане основната национална политика се стига дотук! Няма значение какви са! Това вече се случва при всички!
21
16
 
6
 
! Отговори
Чужденец преди 12 години
Поредното доказателство, че българите се намирате на най- ниското стъпало на еволюцията.
20
4
 
16
 
! Отговори
отдушник е тук ...да преди 12 години
А бе на кой му пука как се избива простолюдието?! Те си купуват булгартабак, летят със самолети и по магистрали и изобщо не им пука за живота на бедните. Какво пишете...какво се възмущавате? От кого чакате справедливост или съчувствие?! Та за тях ние не сме хора!!! Дивия капитализъм е това. Нямя мърдане!
19
6
 
11
 
! Отговори
assos преди 12 години
Алоооо,Днес.бг , кога ще започнете да казвате и имената на *** а не само инициали??? Да не би българите да са втора ръка хора за да ги знаят всички...вземете си малко бележка от забележката!!!
18
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
При ГЕРБ е така! Борисов каза, че дори министрите му трябва да се мразят, което значи, че и народа трябва да се мразят! Просто омразата е водаща при ГЕРБи резултатите на закъсняват!
17
2
 
15
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Няма значение, кой на колко години, кого е направил...важното в случая е, че МВР никъде наоколо ги е нямало...а това е в центъра на Шумен /на 200 метра от общината/...какво до говорим за кварталите....
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dnes.bg/temida/2011/09/02/prokuraturata-izchisti-imotite-na-tystovete-na-cvetanov.127950
15
3
 
4
 
! Отговори
ico преди 12 години
NADPISA:NAI DOBRATA FIRMA ZA NOJOVE.DOKOLKOTO SI SPONIAM E FINLANDSKA" GERBER"
14
2
 
17
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Цветанов ги юрка за глупости, но за съществените неща...никакви ги няма...полицаите ще напускат масомо...нищо, че държавата им дава първа категория...то не се издържа на глупостите, които се случват в МВР...затова има раздвижване сред криминалния контингент, защото са наясно, че в МВР нищо не е наред...!!!
13
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Целия екшън става в село Ясенково където няма един, повтарям един Българин. Пие се като за световно, въпреки квичането по 5 пъти на ден от минарето.
12
9
 
9
 
! Отговори
Maraba преди 12 години
Снимката няма НИЩО общо със случая!
11
2
 
16
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Тя, че работата е *** е ясно, но къде са правоохранителните органи...???В този район на Шумен в сутрушнете часове постояно има такива проблами...и ако полицаите имат въобще нещо предвид криминогенната обстановка ще са много близо, защото там е наситено освен с денонощни заведения, но и със златарски ателиета, но и с други рискови обекти...за съжаление много често дежурните полицаи точно там си пият сутрешното кафе около 3-3.30 часа и не им пука, че *** плъзват точно по това време...
10
8
 
19
 
! Отговори
@ преди 12 години
Надписа на ножа е красноречив,тия съвсем ни накараха да изтрещим,само мачкане и биене са им в устите!