Три трупа след жестока семейна свада в Ябланица

Лекарите се борят за живота на още една пострадала
Обновена: 20 сеп 2011 14:56 | 20 сеп 2011 10:32,
237
Три трупа след жестока семейна свада в Ябланица
На мястото на престъплението се извършва оглед. Снимка: архив Булфото

Трима души са убити, а един е тежко ранен след спор за имот в Ябланица, съобщиха от МВР.

Сигналът за жестоката саморазправа е подаден късно снощи.

По първоначални данни спорът между 73-годишния Гаврил Петков и семейството на 70-годишната му сестра е довел до трагичната развръзка, при която намясто са загинали синът й на 51 години и 15-годишният й внук.

Малко по-късно в болница е починала и 70-годишната жена, лекарите се борят за живота на снаха й – 42-годишна.

Три трупа след жестока семейна свада в Ябланица
Издирваният 73-годишен Гаврил Петков. Снимка: МВР

Спорът за вилата започнал малко след като възрастният мъж се прибрал от Швейцария, където дълго време работел. Той приписал вилата на племенника си с условие да го гледа.

След време Гаврил Петков обаче предявил претенции към собствеността си, което довело до непрекъснати спорове между роднините.

Снощи, докато семейството на сестра му вечеряло, възрастният мъж внезапно нахлул в къщата им и открил огън срещу тях.

Минути след това лумнал и огън във вилата, която е построена на около 50 м от къщата.

По първоначални данни пожарът е предизвикан умишлено – на всеки етаж била поставена газова бутилка.

Огнеборците са локализирали пожара. На мястото на престъплението се извършва оглед. Полицията издирва 73-годишния Гаврил Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още по темата: Ябланицаубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
139 - Аз пък съм наел такива тъпци IT-та като теб и ми докарват 28 хилки месечно, защото са некадърни да излезнат на свободния пазар и освен това IT-тата много крадат и лъжа, какъвто си и ти!
146
0
 
10
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Тоя на снимката не е психопат, и не е ***! Особено 2-рото със сигурност не е! Очевидно е бил тих луд, който в дадения момент е отключил тлеещите в него бесове! Да избие родата си за една пършива вила!!! Работил бил в Швейцария, но ето, че спокойният живот там, вместо да му окаже благотворно въздействие, се е получило точно обратното!
145
5
 
2
 
! Отговори
САМО ТАКА !!! преди 12 години
Само така !!! Един да не остане тук !!!
144
3
 
5
 
! Отговори
до 144 преди 12 години
След като намираш за нормално това да получаваш заплата 400-500 лева, значи си заслужаваме подигравката, която всеки 20 години си прави с нас!
143
3
 
9
 
! Отговори
6 преди 12 години
139-ти, познавам хора с заплати от по 6000 бона и сега леко са се поусрали..А щом почва да засмърдява, срането ще е голямо да знаеш. Другото което е, бачкай здраво не се отказвай...*** жена, деца и от сорта, това не е важно, поважна е кариерата и парата :)...И да не се откаваш ей :)...Накрая ще свършиш като този "Швейцарец" самотен и луд :)
142
1
 
3
 
! Отговори
до 137 преди 12 години
Само тази държава да не е на територията на България.
141
9
 
5
 
! Отговори
до 141 преди 12 години
Карам Опел Астра, платена кеш! Назаем мога да съм взел пари за апартамента, но по-добре да изплащам нещо мое, а не да давам пари за наем на *** и Пульо! Мечтаеш да се проваля?!?! Типична черта на загубеняк, който сигурно бачка за 500 лева в някой склад и не умее нищо. Кой ти е виновен, аз ли?!?! Спокойно, при парите, които изкарвам не ми е проблем да изплащам двустаен. Ти мисли за себе си, аз ще се оправя и без твоята злоба!
140
2
 
15
 
! Отговори
:@ преди 12 години
Роднини ще се избият за някаква си вила. Човешката алчност няма край!
139
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 139Ами не всички сме компютърджии пич.Учили сме бачкаме си по специалностите...взимаме по 400-500лв. заплати.Масата получава по толкова в БГ ако не се сещаш:)
138
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заради Боко тиквата сме на тоя хал!!!!
137
6
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 12 години
За каквото сте учили и каквото умеете, това и ще жънете! И после все някой друг ще ви е виновен, че не ви е дал имот или пари наготово, защото сте били "заслужили"! И с какво сте заслужили?!?! С това, че не знаете езици и не умеете нищо ли?? Претенции, но без умения, това вашето никъде го няма!
136
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
139-ти, купил си ми дедовия...Взел си НАЗАЕМ ! Голем ИТ си щом неправиш разлика между твое и взето на заем ...След 3-4 години аможе и по-скоро ще разбереш колко струваш и колко ти а акъла :)...Време само..
135
6
 
6
 
! Отговори
Етнически Турчин преди 12 години
*** = Комунисти!
134
11
 
9
 
! Отговори
до 128 преди 12 години
Издишаш момче, издишаш...Не съм реститутка, а 25 годишен IT специалист. Не се оплаквам, изкарвам по поне 2500-3000 лв. на месец, купил съм си нов автомобил, а наскоро теглих кредит и си купих и жилище. Не крада, не лъжа, всичко съм си купил с честен труд! Не ставало...ами ако не работиш и не умееш няма как да стане! Ти какво искаш, да работиш като барман и да караш кола за 100 хиляди лева. Е, няма как да стане!
133
0
 
4
 
! Отговори
ц-ц-ц преди 12 години
Този Рамбовец да е мислил какви са му роднините като е дал вилата , щото се познават отлично/с някои от 70 г./ Никой не го е карал насила и т.н., това не му е пясъчника да си го иска обратно . Жертвите е трябвало да го чакат подготвени.
132
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Братислава. Лидерът на националистическата партия в Словакия призова за създаването на ромска държава за най-пренебрегваното и бедно малцинство в ЕС, предаде АФП. Идеалното решение би било тези хора да създадат отделна държава, където те да са полезни, защото най-добре се разбират помежду си. Общността няма нищо общо с нашия славянски произход и житейска философия и през изминалите векове не сме се сближили, каза Ян Слота, председател на Словашка националистическа партия.
131
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 124Не мисля че е така.София не е България.Заплатите в провинцията са доста по-ниски.Кредит при такива условия означава заробване за 30 год.Аз дали ще съм жив 30 год. за да го плащам?Или да си заробя и децата,които може би някой ден ще реша да имам???Предпочитам да си живея на квартира.....
130
0
 
2
 
! Отговори
Фабио, слънчице, преди 12 години
ела, дай ни един по един Боко... Изчипкай се, сложи една розова ризка и тичкай, тичкай... само не надувай бузките много, да не се задъхаш, красавецо нежен ... пък и ние ще намерим какво да ти дадем :-)хубавеца ми той
129
6
 
4
 
! Отговори
Цветомир Поптошев преди 12 години
Трима българи по-малко- не е лошо, докога тези противни българи ще тъпчат майката земя ?!
128
5
 
5
 
! Отговори
Кунчо преди 12 години
Гласувайте пак за ГРОБ,ще се нагледате на много такива случаи за в бъдеще!!Хората изперкват от мизерия и безизходица!!