Закопчаха крадла с 6 удара за един следобед

След като била свалена от влак на Своге, се развихрила из града
Обновена: 27 сеп 2011 19:44 | 27 сеп 2011 19:43,
45
Закопчаха крадла с 6 удара за един следобед
Снимка: Архив, Булфото

Полицаи от Своге задържаха 40-годишна жена, извършила шест кражби само за един следобед, съобщи МВР.

Тя е заловена снощи, след като патрулиращи в центъра полицаи се усъмнили в поведението й и я спрели за проверка. Те открили у нея две чужди лични карти, шофьорска книжка и документ за платена гражданска отговорност на автомобил. Самата жена обаче била без лична карта.

Криминалистите установили, че същия следобед жената, която е от Варна, била свалена от кондуктора на влака на гарата в Своге, тъй като се возела без билет.

Скоро след това жената се вмъкнала в къща, чиято врата не била заключена и задигнала мъжко портмоне, оставено в една от стаите. През това време собственикът на апартамента бил в дома си, но не я усетил. В портфейла пък имало само документи.

По-късно гастрольорката отишла на пазара и се заговорила с жена, която носела тежки пазарски торби. Тя успяла незабелязано да бръкне в една от чантите и да открадне портмонето на непознатата с пари и документи.

Влязла и в магазин за сувенири в центъра на града и отмъкнала портмонето на продавачката с 20 лева, дебитна и лична карта.

Пред полицаите варненката признала и за още четири кражби, извършени същия следобед по идентичен начин. Тя набързо изпразвала портмонета и захвърляла ненужните й документи.

Жената е задържана за 24 часа, работата по документирането на престъпната й дейност продължава.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: джебчийствокражба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da *** sa takiva no turcite kakvo sa vinovni za tyah che i tyah kradat
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая новина нещо много в героичен стил, един вид Хамерикански екшън комедия написана. От що ли е така, се чудим
40
1
 
3
 
! Отговори
Питам преди 12 години
Ако българка окраде ***-което практически не може да се получи,в момента в който я хванат *** е мъртва....а сега тая АКО я осъдят,ще я издържаме в пандиза-------къде е истината?
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
После ми говорят,че нямало *** престъпност...бля-бля.На никого не му се занимава да махне цирея и той расте!
38
1
 
5
 
! Отговори
???? преди 12 години
И после защо имало протести...
37
1
 
6
 
! Отговори
една жена преди 12 години
И после някои се питат,защо били протестите.Причини много-ето една част от тях.
36
1
 
4
 
! Отговори
GUN преди 12 години
Въпреки всичко случващо днес в България те имат наглостта да продължават да крадат. И кондукторите да не се правят на ощипани моми, а когато някой се вози без билет и откаже да си го плати да се предаде на полицията на първата гара и да им се състави акт за 10-кратна сума, която докате не платят - никакви помощи, никакви общински жилища.
35
1
 
8
 
! Отговори
:)) преди 12 години
дали не е от по-*** "българи" нищо не казвате, а?и няма оправдание, че крадеш, а те мързи да работиш!
34
1
 
3
 
! Отговори
Bai Hoi преди 12 години
Tq ne bila kradla tq samo si vzimala ....vednaga da pratqt policai da prebiqt konduktora deto e svalil 1 elektoralna edinica ot vlaka !!!
33
1
 
5
 
! Отговори
ооо преди 12 години
Събужда се юнака балкански най- накрая. Де някои спят, де дремят, но има и такива, които будуват. За такива ,,работнички" закона предвижда ,, интеграция. Ако не се интегрира след 20 г. предвижда леко разбутване на слоевете на ,,висши етажи. Едва ако се докаже вина, условно 2 г, или пробация от 6 мес. Но предполагам ще се интегрира и ще стане по- закоравяла престъпничка. А окрадените и ограбени..ще бъдат успокоени с думите: Гонете Михаля дами и господа. Няма доказана вина.
32
2
 
24
 
! Отговори
Да,Но преди 12 години
Ей, ***, аман от тъпизмите ви.... КАКВА КРАДЛА БЕ, тя няма ли име, не е ***, и да е казала ЧЕСТНА ***, НЕ КРАДА
31
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Sigurno pak e Ciganka...Da vidim dali po dumite na prokurora ....ste uprajniat zakona i za neia?
30
2
 
21
 
! Отговори
ВАРНЕНЕЦ преди 12 години
Преди година изхвърлих *** от тролей 82. Възрастната кондукторката не можа да я накара да излезе, понеже цялата вонеше на ацетон, носеше *** и щеше да изцапа всичко. Залитайки, се опита да ме плюе и почна да ме кълне. След седмица, точно в центъра на Варна, жена на средна възраст, я риташе и биеше на земята, понеже я беше хванала да краде от чантата й. Слисаните чужденци гледаха с отворени очи. Аз им казах: "МНОГО ПОЗДРАВИ НА САРКОЗИ", но още не сте ни направили като Хитлер!"
29
3
 
37
 
! Отговори
LFC преди 12 години
Българин, американец, германец и *** се качили на един небостъргач. - За Америка! - казал американецът, скочил и умрял. - За Германия! - казал германецът, скочил и умрял. - За България! - казал българина, и бутнал *** ! ;)
28
2
 
36
 
! Отговори
здфх преди 12 години
Това е царица Костадинка, да не сте посмели!
27
2
 
39
 
! Отговори
Ксеркс преди 12 години
Алооо тая е ***, не е българка, ПУСКАЙТЕ Я ВЕДНАГА!
26
2
 
45
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Това е жената на цар Киро.
25
1
 
30
 
! Отговори
58 преди 12 години
е за това са протеститеза това ,че *** не ги наказват,нямало какво да им вземат,да им дадат една улица или градинка и да я чистят за периода за който се осъдят ,ако не е почистена 1 ден да им се увеличава наказанието,а не само да се чудят от къде какво да откраднатциганите трябва да се научат да работят,а не само да чакат социални помощипрез последните 20г те *** само искат и получават без да си мръднат пръста
24
2
 
31
 
! Отговори
))))) преди 12 години
Тази жена не е ли за показ по телевизията ? да я видим дали първо може да скалъпи 2-3 думи правилно в словореда си или само знае да маа на ***. *** подобна трябва да се изчиства още при хващането му на престъплението без ПОЩАДА !!!
23
2
 
43
 
! Отговори
Гражданин преди 12 години
Добре , хванахте я , а сега я пуснете.