Закопчаха крадла с 6 удара за един следобед

След като била свалена от влак на Своге, се развихрила из града
Обновена: 27 сеп 2011 19:44 | 27 сеп 2011 19:43,
45
Закопчаха крадла с 6 удара за един следобед
Снимка: Архив, Булфото

Полицаи от Своге задържаха 40-годишна жена, извършила шест кражби само за един следобед, съобщи МВР.

Тя е заловена снощи, след като патрулиращи в центъра полицаи се усъмнили в поведението й и я спрели за проверка. Те открили у нея две чужди лични карти, шофьорска книжка и документ за платена гражданска отговорност на автомобил. Самата жена обаче била без лична карта.

Криминалистите установили, че същия следобед жената, която е от Варна, била свалена от кондуктора на влака на гарата в Своге, тъй като се возела без билет.

Скоро след това жената се вмъкнала в къща, чиято врата не била заключена и задигнала мъжко портмоне, оставено в една от стаите. През това време собственикът на апартамента бил в дома си, но не я усетил. В портфейла пък имало само документи.

По-късно гастрольорката отишла на пазара и се заговорила с жена, която носела тежки пазарски торби. Тя успяла незабелязано да бръкне в една от чантите и да открадне портмонето на непознатата с пари и документи.

Влязла и в магазин за сувенири в центъра на града и отмъкнала портмонето на продавачката с 20 лева, дебитна и лична карта.

Пред полицаите варненката признала и за още четири кражби, извършени същия следобед по идентичен начин. Тя набързо изпразвала портмонета и захвърляла ненужните й документи.

Жената е задържана за 24 часа, работата по документирането на престъпната й дейност продължава.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: джебчийствокражба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Държавата гори, ама на смръдливото животно не му пука! Животното освен да краде друго не знае! Знае, че ще го държат 24 часа и ще ходи пак да краде! ХОРА, ОБЩЕСТВОТО ИМА ЛИ НУЖДА ОТ ТОВА ЖИВОТНО?
21
5
 
6
 
! Отговори
Не е циганка! преди 12 години
Гледайте новините!
20
2
 
30
 
! Отговори
Мариян преди 12 години
И тази ли, не е *** *** Ебанатова!Ех ти,*** гадна,продажна!!!
19
3
 
17
 
! Отговори
Неразбрал преди 12 години
Да не е била Мургина? А, прощавайте, не видях, че става дума за 20 лева. Пък аз помислих че е Мургина, ама не е тя - тя си взе 2 000 000 000 лева.
18
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бенатова,изходи се де
17
1
 
34
 
! Отговори
Мен преди 12 години
Да бе. Даже ми е чудно как не са започнали да я ескортират докато продължава с кражбите, както досега пазеха и продължават да пазят Киро дебелия.
16
2
 
18
 
! Отговори
куролюба манафова преди 12 години
аз съм го поела целият МАСРАФ в БОСФОР тв и ще го оправя ако ще и да гълтам! вие сте *** ПИЯНИ НАРКОМАНЧЕТА и ще ви науча аз вас БЪЛГАРИ.....
15
2
 
37
 
! Отговори
не са... преди 12 години
Не е ***,не е ромка,най-е кандидат ***! Не насаждайте омраза,а само ги изтребвайте,като ги хванете в домовете си!
14
1
 
18
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Тъй както върви май ще казваме, че плешивите са хора с алтернативно окосмяване, щом не можем да кажем, че *** се държат не като роми, ами като истински ***.
13
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо сте хванали българската гражданка и и пречите да работи! Веднага я пускайте!
12
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде е Бенатова да се изходи по въпроса?
11
3
 
48
 
! Отговори
Отарашената преди 12 години
Крадлата не е ***. Тя е българка, с ромско самоопределение и произход. Моля, не насаждайте етнически конфликти. Защото полицията ги пази!
10
2
 
51
 
! Отговори
do 1 преди 12 години
Роми няма, това е някаква измислица, има *** идва от река *** в Индия. КАПИШ.Ром е напитка !
9
1
 
36
 
! Отговори
асд преди 12 години
Ах, как не са я набарали будните граждани...
8
3
 
37
 
! Отговори
БГ преди 12 години
Пишете цифри! Kолко пари ни струват ***? По груби изчисления за година даваме над 10 милиарда лева, за да издържаме тези ***. Това включва загубите от неплащане на данъци и осигуровки, програми за интеграция, всички видове помощи, болничното им лечение, разнасянето на болести, щетите от безбройните кражби (на всичко що видят) и покриването им, разходи за следствия и дела, престоя им в затвора, гледането на изоставените им деца, неплащането на ток и вода, делата в Страсбург и т.н.
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
samo *** taka deistvat - znae go zial sviat.
6
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Една 11-15 годишна ***, която вместо да учи, роди първото дете, си осигурява... автоматично следните детски и помощи :- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на ***... ... ... ( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ)... - 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на ***- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД(ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНО !!!Освен това, *** потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме НИЕ !!!Много *** семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток!!!Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-Смет!!!Освен това държавата плаща ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ, ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ на всички ***!!! ... Не знам на каква стойност !!!Т.е., истинския резултативен доход на тази ***, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.А на работещата за минималната заплатка "бяла робиня" на 240 лв. БРУТО, доходът е 188 лв. НЕТО, след като държавата им прибере почти 22% за осигуровки и данъци!!!НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА, ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА *** (само с 1 дете !), ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА!!!Не забравяйте, че тази 11-15г. ***, освен че взема детски, нейните родители също вземат детски за нея, щото тя още няма 18г.
5
1
 
67
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
ААаааа чакайте, тя е ***, пуснете я веднага! Тя има права! Има правото да я пуснете веднага да си върши кражбите на спокойствие, пък утре може и някоя старица да заколи, ей така за 20-30 лева! Това е в правото и! Тя няма задължения и отговорности! Е има само едно задължение де, да отиде да гласува за който номер и се нареди...и те така...
4
2
 
38
 
! Отговори
eто крадлата преди 12 години
ето кой ебащата на Бенатова от БТВ ;д-р Емил Бенатов еврейски адвокат специалист по патенти -адвокат на бившия собственик на в-к ШОУ и сайта БЛИЦ -Георги Илиев който продава за 4.2 милиона долара сайта БРЛИЦ на 27 юли 2011 на Делян Пеевски чрез офщорка регистрирана на Британските Вирджински о-ви ;вьпросния д.р Бенатов дьржи правата за марката БИГ БРАДЬРи ев конфликт сьс СИАадвертайзинг
3
3
 
64
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Как да не подкрепяш младите Българи-патриоти, който пребиват с ритници такива *** ***?