Взривиха автомобила на Сашо Диков

Журналистът отрече да е получавал заплахи
Обновена: 13 окт 2011 23:32 | 13 окт 2011 22:45,
525
Взривиха автомобила на Сашо Диков
Взривеният "Форд Фокус". Снимка: Канал 3

Автомобилът на Сашо Диков е бил взривен в жк Гоце Делчев към 22,00 часа тази вечер, съобщи БНТ.

“Жив съм, нищо ми няма. Тази вечер взривиха автомобила ми, който бе паркиран пред апартамента ми.

Бомбата е била поставена пред предна лява гума, няма пострадали”, обясни Диков в директен репортаж по Канал 3.

"Малко след 22,00 часа се чу адски гръм, видях около моята кола пушек и се насъбраха всички комшии. Дойде и полицията", каза Сашо Диков.

От взрива са се разхвърчали части на колата, счупени са стъкла на жилищната сграда. Диков отрече да е получавал заплахи.

"И на мен това ми идва като гръм от ясно небе, като гръм от мокра софийска улица. Но гърмът беше наистина силен", каза той в типичния си стил.

Районът пред дома му е отцепен, извършва се оглед.

Тепърва ще се уточнява какъв е видът на взрива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


525
Още по темата: сашо диков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
346
12
 
30
 
! Отговори
До истинските убийци преди 12 години
Е СЛЕД ТЕЗИ ФАКТИ ВЕЧЕ Е НАПЪЛНО ЯСНО КОЙ ВЗРИВЯВА,КОЙ ЗАПЛАШВА,КОЙ Е СПОСОБЕН НА ПОДОБНИ ЗЛОВЕЩИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ...СЛЕД КАТО ПОСЕГНАХА НА ВИДНИЯ АДВОКАТ ДОБРЕВ КОЙТО ГИ ПОПИТА НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ И ОПИТАХА ДА ЛИКВИДИРАТ РОДИТЕЛИТЕ МУ Е ЯСНО ВСИЧКО........ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ВЕЧЕ ХОРА КОЙ НИ УПРАВЛЯВА В МОМЕНТА ?
345
3
 
11
 
! Отговори
до Amigo преди 12 години
Абе амиго, за какви сериозни медии бръщолевиш?! Всички са просто едни ***, да не говорим колко са елементарни и неграмотни...в едно малоумно текстче от 5 реда правят по 20 правописни грешки!
344
5
 
20
 
! Отговори
Мима преди 12 години
Може и щото Сашо Диков щял днеска да предава пресконференцията на Яне, де ша казват за корумпетината и данъчните далавери на Плевнята.
343
2
 
11
 
! Отговори
Истинските убийци преди 12 години
А това от миналия ден.........мутрокомунистите никога не прощават............На 21 септември тази година злосторници подпалиха софийското жилище на проф. д-р Момчил Добрев, който е посланик на добра воля. В 9 9.15 часа сутринта облечен в полицейска униформа индивид залива с бензин и подпалва външната врата на апартамента на професора. В този момент в жилището се намират възрастните му родители, единият от които е неподвижен, а Момчил Добрев е излязъл от дома си минути преди инцидента. Подпалвачът вижда как майката на Добрев го гледа през шпионката, закрива отвора на шпионката с пръст и драсва клечката кибрит. Пожарът се разгаря мълниеносно и само чудо спасява двамата старци да не изгорят като факли. Три месеца по-рано, на 06.07.2011г проф. д-р Момчил Добрев попита в прав текст Бойко Борисов следното:
342
5
 
17
 
! Отговори
Истинските убийци преди 12 години
Пропускате нещо много важно........*** са страшна напаст,но има нещо по ужасно и от тях- това е криминалната групировка ГЕРБ........Това е от преди 3 месеца...........Адв. Момчил Добрев: Цветелина Бориславова ме заплашва с убийство!Днес се получи имейл от известния софийски адвокат Момчил Добрев. Получих заплахи за смърт от близката на Бойко Борисов Цветелина Бориславова.Прилагам и документ, който е сканиран с входящ номер в Министерски съвет. Моля публикувайте го, защото има реална опасност за живота ми, пише в писмото си топ адвокатът. Верни на мотото си да изнасяма в публичното пространство винаги и на всяка цена ЦЯЛАТА ИСТИНА, ние реагираме незабавно и Ви предоставяме информацията, с която разполагаме.Вие, г-н премиер взехте властта в България с обещанието, че ще се борите срещу мафията, корупцията и престъпността, пише в писмото си до Премиера, адв. Добрев. И продължава: Преди време Ви изпратих безспорни доказателства за беззакония мафия на държавно ниво, бездействия на ваши министри и други, които доказват мафията и корупцията в държавата и в изпълнителната власт.В отговор на това преди седем дни получих три явни заплахи за смърт, идващи от ваша близка бизнес дама, която има интерес от приватизацията на Български пощи- ЕАД. Заплахата е в смисъл, че ако продължавам да търся правата на фирмата, която представлявам Голдмън Мениджмънт АД от фирма Български пощи АД, ще бъда физически ликвидиран.По нататък в писмото си до Бойко Борисов, адв. Момчил добрев пита: Г-н Министър-председател, моля за отговор на въпроса ми замесен ли сте и знаеете ли за отправените заплахи за смърт от близка вам бизнес дама, която има интерес заедно с чужди капитали от приватизацията на Български пощи ЕАД. Същата бизнес-дама заплаши конкурент, пожелал да закупи банкова институция и същият оттегли офертата си незабавно. Явно заплахата е била голяма, ясна и конкретна!В края на писмото адвокат Добрев пита министър-председателя Борисов: Г-н Борисов, има ли поръчка от ваш близък силов министър, негов бивш шеф и лично от вас поръчка до НАП и Прокуратурата, поръчка да бъде съсипано цялото ми семейство?!?
341
4
 
15
 
! Отговори
????? преди 12 години
Е да де, Цвръцко ша кажи, ама те се взривяват сами и Трактора е виноват, щото да ни злепостави ??? Ама фатай ги бе кадърнико и ги разобличи.... ако пък случайно не е некой твой чиляк... А и Цвики има файда да омаскари Булдозера пред Бг и свето, а и да млъкне Сашо Диков и подобни....
340
15
 
20
 
! Отговори
Стоян преди 12 години
Ситуацията в страната се влошава не с дни, а с часове. Бойковците са се вкопчили де що има пари да се крадат и яко смучат, не можете да си представите какво варварство е настанало! Такъв грабеж не е било никога. Аз съм на 47, помня и соца и демокрацията, но такова дране не помня! Държавата се ограбва с космически темпове, точат се пари от всичко и се изнасят във сметки на запад. Не зная какво ще стане, но трагедията е пълна! Бойковците от герб са до един бандити, нищо повече!
339
5
 
14
 
! Отговори
Amigo преди 12 години
Ако желаете да запазите поне малко авторитета на вашия новинарски сайт трябва да прекратите веднага гласуването в анкетата за президент. Манипулациите са огромни,стотици хора в блогове и сoциални мрежи се присмиват от сутринта. Привърженик на Герб е написал в личния си блог че за 3 часа е гласувал 1785 пъти за Плевнелиев. Фен на Атака не му остава длъжен и казва че няма да спи но ще гласува 2 000 пъти. Просто не ставайте за смях,все пак ви имат за сериозна медия.
338
7
 
15
 
! Отговори
Иван преди 12 години
На 23-ти да изметем окончателно ***,антибългарско,родоотстъпническо правителство на ГРОБ. Никога досега не ни е управлявлявала такава безпринципна,полицейско- крадлива хунта. А след това съд ,до стената а след стената .........червеиХора,почти всички коментиращи тук,а и не само тук а изобщо в нет- пространството изказват негативно мнение и изпитват ненавист към управляващата в момента така нарекла се партия Герб. Но наистина е опасно. Преди няколко дни познат и неговото семейство пострадаха ужасно,а бе активен коментиращ в блогове и социални мрежи. Наистина може би си мислите че положението е както минали години когато живеехме при демократични правителства,сега искрено ви казвам че не е така....ТОВА Е ИСТИНАТА,ФАКТИТЕ СА УЖАСНИ И КОШМАРНИ. НАИСТИНА СЕ ПАЗЕТЕ......Внимание: ГДБОП шпионира кой какво пише срещу властта в интернет.ГДБОП рови кой си е позволил да пише в интернет срещу ГЕРБ и хора от властта.Това става ясно от скандално писмо, подписано лично от зам. директора на ГДБОП комисар Братоев.С него се изискват айпи адресите и логовете на хора, които са писали коментари под две журналистически разследвания за конфликт на интереси на хора от изпълнителната власт.Разследванията са публикувани от топ разследващата журналистка и върл душманин на всички далавери в държавата Светлана Баталова през февруари. От тогава коментарите под тях не спират, като последните са от 27 август т.г.: Възмутително! Докога в България простотията ще бъде управляваща?! Събудете се хора! Нека изметем всички тези *** от всички постове! Време е за революция!ГДБОП вероятно след като успешно пребори организираната престъпност, тръгна да търси кой пише срещу властта в интернет форуми, вместо да се заинтересува как се разпределят милионите евро по проектите и огромните кражби при това управление.
337
8
 
19
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Мутрите от ГРОБ взривяват,те заплашват,те искат да треперим и да им се подчиняваме.....вчера бе осъден един 23 годишен младеж за изказано мнение в интернет. Но *** преди 2 седмици извадили ножове пред камерите и със закани" ще *** главите на *** Българи" са на свобода,дори не са разпитани.......Снощи взрив на колата на неудобния за ГРОБ журналист......накъде вървиш Българио ?
336
6
 
13
 
! Отговори
долу мутрите преди 12 години
Бря..бря..бря...гнусните гърбави драскачи са имали тежка нощ, пак са бърсали миризливите продукции на Вожда.
335
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
как пък се гърмят все като идват някакви чужденци бе, ее то не беше гърмежи, патрашки и какво ли не
334
7
 
15
 
! Отговори
Баро преди 12 години
Бе тия журналисти дето все сами се взривяват- Боко я ги стегни да са по-сериозни.
333
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е-ее ,тои Барозо е наш човек изобщо няма да го чуе този взрив ! Ама кьм края на месеца щял да идва ХОЛАНДЕЦА е тогава не знам какво ще бьде зарядното устроиство ?....не сьм сигурен ,ама приемането ни в Шенген за някои е опасния момент,които се саботира...мотивите са 3 личен,предизборен ,шенген....има си хора ,които знаят и могат ,те ще кажат ,ако решьт !
332
3
 
7
 
! Отговори
Шегобиец преди 12 години
Никога не съм чаквал на този свят да има толкова ***, които знаят всичко, кой го е направил, защо го е направил, само не знаят, че са грешка на природата. Няматели грам сиво вещество, което да ви подскаже, че първо трябва да се наспите и сутринта в трезво състояние да коментирате. А може да ви дойде и гениална идея, като на *** , вземете и дръннете на Боко или Цвък да им кажете кой го е направил . Една показна акция ще бъде като черешка на тортата
331
23
 
7
 
! Отговори
901 преди 12 години
С Диков,никога не ми е бил симпатичен,защото е много озлобен и нищо позитивно няма в него, това че са му взривили авт не ме интересува,може и да си го е заслужил
330
15
 
7
 
! Отговори
urs преди 12 години
vitkov Prezidentvitkov Prezidentvitkov Prezidentvitkov Prezidentvitkov Prezidentvitkov Prezident
329
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гърмяща политика ....гърмящи избори .....и журналистика.....те като кроталчета, бре....малко да ги хване страх - и почват да тракат, гърмят...
328
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 389хахаха пак доказваш че си *** и западна *** хахаханищо продължавай да вярваш на гръко руската пропаганда за кирил и методии и че били измислили азбука че на всичкото отгоре била поръчана от визаннтииския император хахахахано дори и на това да вярваш двамата братя са "създали" глаголица а българите сега пишат на кирилицавземи прочети малко и спри да оскверняваш българския език с простотията си!!!!
327
11
 
9
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Трактора наистина е дяволско изчадие!!!Гарантирано от ГЕРБ!