Взривиха автомобила на Сашо Диков

Журналистът отрече да е получавал заплахи
Обновена: 13 окт 2011 23:32 | 13 окт 2011 22:45,
525
Взривиха автомобила на Сашо Диков
Взривеният "Форд Фокус". Снимка: Канал 3

Автомобилът на Сашо Диков е бил взривен в жк Гоце Делчев към 22,00 часа тази вечер, съобщи БНТ.

“Жив съм, нищо ми няма. Тази вечер взривиха автомобила ми, който бе паркиран пред апартамента ми.

Бомбата е била поставена пред предна лява гума, няма пострадали”, обясни Диков в директен репортаж по Канал 3.

"Малко след 22,00 часа се чу адски гръм, видях около моята кола пушек и се насъбраха всички комшии. Дойде и полицията", каза Сашо Диков.

От взрива са се разхвърчали части на колата, счупени са стъкла на жилищната сграда. Диков отрече да е получавал заплахи.

"И на мен това ми идва като гръм от ясно небе, като гръм от мокра софийска улица. Но гърмът беше наистина силен", каза той в типичния си стил.

Районът пред дома му е отцепен, извършва се оглед.

Тепърва ще се уточнява какъв е видът на взрива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


525
Още по темата: сашо диков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
366
21
 
18
 
! Отговори
kk преди 12 години
Поредния опит да се дестабилизира държавата при идването на някой европейки представител-в случая Барозоу.Много на дълбоко им бръкна това правителство на комунистите,Доган и Алексей Петров в джоба в последните 2 години.Друго е да си разиграваш коня както искаш,да точиш държаватачрез фиктивни фирми и договори.Друго е да ти влизат стотици милиони в джоба всяка година!И на мен ако ми секне кранчето и се почуствам безпомощен и аз ще се изнервя и ще почна да залагам бомби наляво и надясно.
365
9
 
8
 
! Отговори
комунист форумец преди 12 години
до 418 *** ако някой искаше да му затвори устата щяха да го пребият както ТРАКТОРА направи с ЖУРНАЛИСТЪТ ОГНЯН СТЕФАНОВ но така много боли!А сашко "ЖЕРТВА" колата си застрахована в лев инс!
364
6
 
16
 
! Отговори
от преди 14 години преди 12 години
Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове.Бомбената драма се разигра на улица "Раковски" и бул. "Евлоги Георгиев" около 8,15 часа вечерта в четвъртък.Джипът й "Опел Фронтера" хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. Детонацията избила прозорците на всички околни сгради. За щастие собственичката на джипа се отървала само с лека уплаха и повърхностни наранявания от счупените стъкла.Взривното устройство било поставено под предната лява гума, но не е било много силно, смятат криминалисти. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от "Ипон".в-к Капитал 31 март 1997 г. Има ли смисъл от повече коментари кой е Тиквата.
363
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами и към Сидеров е имал критики: Гледайте как Сидеров му казва: "Вие сте по-голям лъжец от мен" , направо паднах от стола. Но не вярвам чак пък толкова. Някъде е влезнал не където трябва: няма пушек без огън. Но къде ли? Никога няма да разберем.
362
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Диков никога не ми е бил симпатичен,не че начина е с бомби ама явно е застъпил някой интерес, не виждам обаче защо спортен журналист се опитва да се занимава с политика,все си вре носа навсякъде все се заяжда все тои е прав ако някой в ефир го засегне веднага почват скандали абе с две думи голямата работа.А на 413 искам да кажа не че сегашното правителство е много стока , ама пак малко от малко нещо ще оставят нещо след тях , а като искаш някой като предното правителство си вземи 1 туба вазелин
361
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Генади,не надали ,а наистина си по-голяма *** от всички софийски *** взети заедно!БИ ТРЯБВАЛО ТОВА ДА ТИ СЕ СЛУЧИ НЕ САМО С КОЛАТА, НО И С ЖИЛИЩЕТО ТИ АКО ИМАШ! ***!!!
360
11
 
20
 
! Отговори
Излъган преди 12 години
Преди 2 години аз и моето семейство гласувахме за Герб. Очакванията ни бяха огромни,да бъдат едни честни,морални управленци, за които главната цел ще бъде благосъстоянието на хората и ще спрат огромните кражби. А какво стана ?. От 2 години кражбите са в невероятни размери,повсеместна корупция,ченгетата заплашват хората и се мислят за недосегаеми. Поне така е в нашия град. Срещнах 1 път областния координатор на Герб и го попитах за всичко това. Той се усмихна и ми отговори така "За нас да е сполуката за вас да е поуката"
359
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до414 Добро утро позитанчета !!!Къде си Нинче?Как е Изаура Алонсио?Добре ли спахте останалите анонимници?На всички вече е ясно кои са майсторите терористи а именно комунистите спрака църквата "Света неделя" И ТЕХНИТЕ ВЕЛИКИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ ОТ ДС В ЛИЦЕТО НА ТРАКТОРА,ЯНЕ,ГОЦЕ И САШКО-ФЛАшко.ВЧЕРА В ИНТЕРВЮ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА СЕРСЕМОВ ЗАПЛАШИ ЖУРНАЛИСТ ако не отиде да отразява пресконференцията на РЗС!
358
4
 
11
 
! Отговори
ЮМЗ-то преди 12 години
Няма страшнооо, колата е застрахована в "лев-инс".
357
28
 
14
 
! Отговори
генади преди 12 години
Надали има по-жалък *** от Сашо Диков!Надали има престъпник в България който да не бъде защитаван в ефир от Сашо-Педерасо!То не бяха хвалебствия за Трактори, Дамбовци и тям подобни ***...Сега се съгласи да участва в *** представление на Юмер Асанов /известен и като Алексей Петров/.
356
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако Цвъки Пудела даде интервю,с неговия пилешки мозък ще заяви ,че Сашо Диков си е самовзривил колата!Пудела по същия начин го беше заявил, когато взривиха офисите на РЗ!С и ДСБ,ЧЕ ТОВА ТОГАВА Е БИЛО ДЕЛО НА ХОРАТА НА ЯНИ ЯНЕ И ИВАН КОСТОВ!След известно време1 макар че бомбаджиите бяха заловени да сте чули нещо?Изглежда,че са хора симпатизанти на ГЕРБ!Нищо чудно случая със Сашо да е същия,защото той напоследък отправя доста критики към ГЕРБ!
355
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докато Цвъ Цвъ не докаже обратното, тезата е, че някой иска да затвори устата на журналистите .... които нямат правилно отношение към властимащите?!
354
17
 
9
 
! Отговори
генади преди 12 години
Време е Израелският Трактор най-после да влезе в затвора!Взривове пред вестници, клубове... Сега взриви и колата на своя хранен *** Диков...
353
14
 
9
 
! Отговори
генади преди 12 години
Поредната простотия на Израелският Трактор!Няма страшно, Диков Помиярино! Чичко Алексей Петров ще ти купи нова кола!
352
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На бас че това няма да се случи на Н .Бареков и на председателя на СБХ
351
9
 
22
 
! Отговори
krasos преди 12 години
Това правителство ни върна в '90 те години ,когато се взривяваха автомобили и офиси почти ежедневно, както сега !!!
350
8
 
25
 
! Отговори
До СТРАНДЖАТА преди 12 години
КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ ИМАТЕ БЕ СТРАНДЖАНСКИ БАБЕК ? НАРОДА ВИ ОСВИРКВА ПО ГРАДОВЕ ,СЕЛА И ПАЛАНКИ,ХОРАТА ВИ КЪЛНАТ НЕИСТОВО. И КОГО ЗАПЛАШВАШ БЕ МУТРО ?. НЕ НИ Е СТРАХ ОТ БОКО,ВЪПРЕКИ ЧЕ МНОГО КОСТИ Е СТРОШИЛ ПРЕЗ МУТРЕНСКИТЕ СИ ГОДИНИ........ВИЕ СТЕ ПЪТНИЦИ..............Кабинетът не само че няма да повтори мандата си, но дори няма да го довърши, защото ще загуби тези избори, и то с много. Номерът с фалшификацията на изборите няма как да мине, така че престанете да подготвяте фалшификацията, като спамите, как ГЕРБ печелел и повтарял мандати. Никой не ви вярва. Няма как да легитимирате фалшификация. Ако се опитате да приложите този план, и кучетата ще разберат. Анджей Васик- международен наблюдател за Източна ЕвропаЩе повторят мандата, ама в Централния.
349
12
 
14
 
! Отговори
Сержант преди 12 години
като гледам пораженията между 0,8 и 1 кг взривно в-во.Сами се сещайте кой е.Преди операция октопод нямаше толкова чести и политически насочени взриеоев.Това е чиста провокация срещу правителството
348
6
 
6
 
! Отговори
Анита преди 12 години
Леле...какво значило мутри да те управляват...оххх и през това минахме... А Днес.БГ за си повишат хоне отмалко защитите, толкова лесно ли им се чупи сайта? Тази анкета е меко казано смехотворна. Засичала съм и други множество пробиви на сайта, достатъчно пари печелят според мен, да си наемат по-голям екип от ком. специалисти.
347
29
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
до 401 ИванВанко,явно добре си разбрал така че внимавай какво пишеш мойто момченце,защото няма да ви простим. А след 23-ти не можете да си Представите *** какво ви Очаква след като Роско стане президент. Така че се махайте,защото гегата скоро така ще играе че ще се чудите откъде ви е дошло. ГЕРБ- ПОБЕДА