Ловец е починал по време на лов в Старозагорско

65-годишният мъж е прострелян от друг ловджия в гърдите
Обновена: 13 ное 2011 16:39 | 13 ное 2011 16:37, Елка Василева
91
Ловец е починал по време на лов в Старозагорско
Снимка: Архив Булфото

Ловец е починал, прострелян в гърдите по време на лов в Старозагорско, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал вчера около 15.45 часа по време на ловен излет в с. Помощник, общ. Гълъбово, в местността "Баталето".

55-годишен мъж с инициали Д.И. от с. Помощник, със законно притежаваното от него гладкостенно ловно оръжие - пушка ИЖ, 12-и калибър, при стрелба по диво животно е прострелял в областта на гърдите свой съселянин с инициали Н.Н., на 65 години.

Мъжът е починал. Тялото му е откарано в катедра "Съдебна медицина" - Стара Загора за аутопсия. Д.И. е задържан за срок до 24 часа в Районно управление "Полиция" - Гълъбово. Работата по случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: ловецСтарозагорско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
21
 
! Отговори
много дебили преди 12 години
В България има около 100 000 регистрирани ловджии и половината от тях отиват с дружинките само с единственната цел да се насмъркат със шльокавица останалата половина са болни мозъци който искат да гледат кръв и смърт....
69
9
 
6
 
! Отговори
do SS преди 12 години
*** si ti..
68
15
 
11
 
! Отговори
SS преди 12 години
ЕДИН *** ПО МАЛКО
67
8
 
5
 
! Отговори
:( преди 12 години
Abe hora vie normalni li ste choveka e zaginal a vie vikate dai boje pak.. neznam lovcite kakvi sa ama vie ste po zle i ot tqh shtom pojelavate chujdata smart.. Vie ste jivotni.. Prosto ste otvratitelni.. A nqkoi kato po4ine pri katastrofa kakvo i togava li da vikame dai boje oshte.. Vie ste otvratitelni hora.. Po-dolni i ot nai dolnite hora na tozi svqt.. Dano pochivav v mir choveka :(
66
4
 
15
 
! Отговори
Ловец преди 12 години
Има основно правило при лов и то е: Никога недей да спиш с жента на колега от дружинката. Има опасност да станеш пушечно месо, ей така съвсем случайно!
65
9
 
21
 
! Отговори
hunt преди 12 години
И всичките да се избиеха взаимно, все ми е тая. Ловците са ***, *** и гнусни комплексари, затова нямат право да живеят. Съзнавам, че първата професия на човека не е била "хоризонталната", а именно ловът, но в днешни условия да си ловец е престъпление. Допълнение към това становище може да прочетете тук:avtorat/?p=1111
64
4
 
5
 
! Отговори
До Saki преди 12 години
Saki абе ти да не си представяш, че ловците ходят на лов с пушките за да им пазят страх и убиват само при самоотбрана, когато някое лошо животно ги подгони, айде вземи си боички и си драскай, ама не пиши глупости, за да се правиш на умен!
63
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да разбера какво удоволствие може да изпитва човек, като убива живо същество, па макар и животно, това си е просто жив садизъм, даже гадовете казват, че лова т.е. убийството ги разтоварвало. Как не им натоварва психиката, а ги разтоварва, значи има нещо сбъркано в мисленето им.
62
4
 
4
 
! Отговори
...Saki преди 12 години
интересно става ако те подгони глиган или мечка... направо и цветни моливи си вземи да си оцветяваш в движение...
61
1
 
16
 
! Отговори
saki преди 12 години
Не може ли да се направят патрони с боя и удоволствието да бъде да се промъкнеш незабелязан до животното и да го отстреляш с "боя". Или да си фото ловец.
60
1
 
4
 
! Отговори
DarkLord преди 12 години
Правилно ! ;)
59
3
 
14
 
! Отговори
DarkLord преди 12 години
Тъкмо мислех да напиша нещо от сорта на това че ловците сами са си виновни, че са просто обикновени убиици и с Радост виждам че някой ме е изпреварил! Подкрепям 58 - Хан Крум!
58
16
 
45
 
! Отговори
Хан Крум преди 12 години
Каквото повикало, такова се обадило. Защо вие извратеняци нещастни, преследвате, измъчвате и убивате животинките които не са ви направили нищо? Защо наричате спорт откровенното убийство? Гладни ли сте, нямате пари да си купите месо от магазина ли? Какво малки са ви *** или като малки родителите ви не са ви обичали и избивате комплекси като държите оръжие и убивате други безпомощни и невинни същества? Ако покажеха снимка на убит вълк със пъхната борова клонка в устата и до него ухилената физиономия на един вече - за щастие - бивш президент доносник и бракониер на никой няма да му направи впечатление. А когато убият по време на лов някой пиян, извратен ненормалник т.нар. ловджия хайде да съчувстваме. На 65 години вместо да мисли за един по добър свят или да се разва на внуци, *** му с *** нарамва пушката и хайде да убиваме. Не мога да го жаля! Този ден бяха спасени много по ценни жиноти от неговия животинките които не бяха избити този ден от тоя същия и колегите му.Дай боже по често такива новини.
57
0
 
10
 
! Отговори
хф преди 12 години
Това за кой път се случва вече? Или си се избиват съвсем нарочно или са пълни некадърници и няма какво да се притесняваме за животните ...
56
0
 
4
 
! Отговори
Шуши преди 12 години
Нямат ли тези ловци защитни червени маркировки и радиостанции ,като в цивилизованите държави !!????
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
като гледам всички бизнесмени станахабракониери да се трепят като си вземат с пари билети така и ще си вземат смъртните актове
54
1
 
5
 
! Отговори
ku4eto преди 12 години
///при стрелба по диво животно е прострелял в областта на гърдите свой съселянин ///........страшни ловци а аз се чудя що глиганите ми поскат нивата с царевица
53
6
 
18
 
! Отговори
Иво преди 12 години
Нека им е, като са тръгнали да убиват!
52
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега нека единият убиец окачи главата на другият убиец като трофей на стената !
51
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ловджиите са свирепи хора.Това са едни пияници и мародери.Трябва да бъдат третирани като убийци и да бъдат съдени.